Fórum témák
» Több friss téma |
Zseniális találat, megint, a fényképen ugyan a 36 pólusú van, de a leírás szerint meg igazad van
Köszönöm!
Sziasztok!
Keresek nagy hajlékonyságú vezetéket lehetőség szerint szilikon szigetelésűt. 3-4 féle szín is jó lenne. 0,5-0,75 átmérőjű. Hol lehet kapni, és kis mennyiségben, kb. 10-10m kellene színenként? Üdv: Gábor
Szia!
Köszönöm, ha ismered a vezetéket egy kérdés: Idővel a PVC mennyire keményedik be? A szilikonost ezért jeleztem. Asztali tápegységhez szeretném használni, hogy ne borítsa fel a panelokat. Üdv: Gábor
Van ott szilikonszigetelésű is.
Ilyenből készítettem 2mm rendszerű mérőzsinórokat pár darabot.
Köszönöm!
Nekem is hasonló célra kell! Üdv: Gábor
Üdv.
Tudnátok ajánlani olyan 4g jelerősítőt(Yettel és T-mobil) ami olcsó de nagyjából elfogadható módon üzemel? Annyi félét találtam hogy már elvesztem bennük. A lefedett terület nem kell nagynak lenni elég ha 5-10 méteres körben leadja a jelet. Lakáson belül 1-2 helyen van térerőm telefonon de jó lenne ha este az ágyban is tudnám még használni a telefont és ne csak a szekrény tetején működjön de ott jól.
Helló Urak!
Valakinek kellett 4 db dekál csőfoglalat, a börzére viszem.
Üdv! Hol kapaható és mi a neve a nagyon lassú fordulatú (2-3 fordulat/perc) kis mérető 12V-os motornak?
Szia,
hestore.hu "Mini áttételes motor"-ra keress rá.
Bocs, 15RPM a leglassabb.
Köszi,de ezek mind baromi "gyorsak" , a másik pedig(elektrobot) nem kapható,kifogyott megjelöléssel van
A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2022
Bővebben: Link és fordulaszám szabályzót csatlakoztatni a dc motorhoz?
Köszi,de ennyire nem akarom komplikálni, és ez a tipus egyébként sem megfelelő, lapos,korong formájú max. 7-8 cm átmérőjű , 2-3 cm vastagságú motor kell, kb. mint a fotón. Köszi
Sziasztok!
Meglepném magam egy RC adó vevő párossal, sokszor ennek hiánya vitt a levesbe projekteket. Arra gondoltam hogy nekem szobacirkálóhoz elég lenne egy 27MHz-es is, de a neten meglepődve láttam hogy ugyanannyiba kerülnek mint a nagyok (2.4GHz). Tudtok valami jó ellátó helyet játszáshoz? Tehát occón kellene, és nem komoly cucc kellene, de azért analóg szervót meghajtani képes kellene. Tapasztalatom nincs még velük, a tanulópénztől eltekintenék, ezért irok, kérdezek. Köszi
Söt a 27 MHz vackok már nagyon felejtendök…( olyat lehet, hogy ingyen is kaphatsz a régi modellezöktöl.).
Ha megfelel egy autotávirányito, 2-3 funkcioval, azok aránylag olcsok.
Szia!
Autóhoz kellene? Mert ahhoz pisztolytáv az ideális, gyorsabban lehet reagálni vele. Ha minden igaz van még olyanom, de komolyabb pultosat azt biztosan tudok adni neked.
Köszönöm szépen, az nagyon jó lenne!
Igen autóhoz kellene, a kicsiknek szánom közös programnak. Na nem az építést, hanem a kergetőzést
Tervek szerint vasárnap éppen megyünk arra Granpával, elvileg el is tudjuk vinni ha gondoljátok.
Kolléga már nem lesz elérhető a héten, ezért ez nem járható út. De megoldjuk egymás között.
Köszönöm a felajánlást!
Sziasztok. Nem találok neten, meglévő hagyományos fali süllyesztett mechanikus csillárkapcsoló helyett kellene távirányítós csillárkapcsoló. Tehát a meglévő helyett szintén falba a kapcsoló, csak hozzá van távirányító. Nulla vezeték nincs. Hol kapható? Köszönöm.
Keresek 2SC154C-t 4 darabot. A hestore-on nincs. Hol tudnék venni?
A tranzisztor helyettesítő témában nézted, mi jó helyette? Bár szinte minden 200 V-ot bíró NPN jó helyette.
Sziasztok!
Elemekhez való érintkező milyen anyagból van és hol lehet kapni? Nem komplett elemtartó kell, s nem is rugós, hanem ami anyagában rugózik, a lapka. Berohadt és kifolyt elem által tönkretett elemtartóban cserélném a lapkát, mert a mostani teljesen tönkrement, de klasszikus konzoljátékhoz illően nem szeretném oda nem illő darabokkal megoldani... (ami hasonló érintkező lapkát találtam az a szivargyújtó csatlakozóé, de az meg túl keskeny, hogy fel tudjam használni) |
Bejelentkezés
Hirdetés |