Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Bp. 13. ker. - de elküldhetem (ha fizeted) MPL-lel vagy Foxpost-tal is.
MPL és fox is jó, természetesen fizetem. A többit privátban.
Google képkeresővel rákerestem, még árulnak is ilyent, nem is gondoltam volna.
https://kavegepoutlet.net/shop/hasznalt-felujitott-kavegepek/saeco/...amily/ Más kérdés, hogy nem olcsó.
T-34-es tankból bontottam anno ilyent, egy masszív jeladó adta neki a jelet. Valahol még meg is van a páros.
Lehet, hogy ahhoz való, összerakva így néz ki.
Én valamikor a 80-as évek végén vettem valami kiárusításon (talán az Ezermester boltban) fillérekért új állapotban. Azt sem tudtam, mi ez, de valamire jó lesz. Azóta meg csak porosodik a lomok között.
Sziasztok!
Gyerek játékba keresnék 1 db ilyen kivitelű hangszórót. 16Ω/0,25W , átmérő max 35mm. Ha esetleg lenne valakinek akár bontott is, érdekelne,lehetőleg postával. A postát,költségeket fizetem. Előre is köszönöm.
Javítsd a linkedet mert nem jó. (Az aliexpressz nem magyar oldal tehát nem kell Z a végére, és com végződésű, de úgy sem jön be.) A helyes oldalcím www.aliexpress.com és utána a kiegészítés.
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2023
Kattints rá és meglátod, hogy működik.
Pedig nekem bejön a kép,ha rákattintok. De akkor teszek be képet.
Gondoljátok nem próbáltam? Két böngészővel is, se firefox se opera nem nyitja meg. Érdekes.
Nem tudom mi van. Mindegy is, a hiba az ön készülékében van, mondhatnátok. A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2023
Nem kell javítani, mert az
Idézet: magyar oldal, az „aliexpressz.hu” Idézet: pedig a kínai. A kettő nem keverendő. A kolléga jól linkelt, amit akart: https://aliexpressz.hu/elektromos-berendezesek-es-kellekek/2db-hang...s=1061 „aliexpress.com”
Nekem sem nyílik meg, sőt simán aliexpressz.hu sem jelenik meg . Rossz a link.
Akkor nézd meg itt : Bővebben: Link
A magyar oldal úgyis arról híres, hogy legtöbbször sosem érkezik meg a cucc (A hírhedt londoni Redbay üzemelteti)!
Jó a link és az aliexpressz.hu is megnyílik.
Nem rendelek ilyen ázsiai jellegű klón butikokból, hisz ott az eredeti ebay-ali, ahol gebasz esetén még mindig visszakaptam a pénzem azonnal.
Neked lehet megnyílik, de Régi motorosnak és nekem nem! Ennek több oka is lehet, tehát a link nem feltétlen jó! Mondjuk enélkül tudok aludni, főleg, hogy más fórumokon átkozzák
Vagy csak egész egyszerűen a szolgáltatód DNS-e nem oldja fel a címet és emiatt nem enged hozzáférni. Előfordul, hogy az internet szolgáltatók máshogy szűrik a tartalmakat és amiatt nem engedi. Nem számít, a képet már berakta ide a fórumba is, kár tovább lovagolni a pont ez az oldal miért nem jön be mindenkinek "problémán".
Persze, hisz ahogy írtam is, hogy több oka lehet, egyébként a Google DNS szerverét használom.
Huh,nem tudtam hogy ekkora problémát okozok egy linkel . Csak nem akartam a tárhelyet foglalni feleslegesen egy képpel.
Idézet: „Én távol tartom magam tőle.”
Estét, keresnék üres 1kg -os CO huzal orsót/spulnit. Elsősorban szabolcs megyéből, de akár posta is szóba jöhet. Azzal csak annyi a gondom, hogy nem szeretnék úgy járni, hogy többe kerül a leves mint a hús, nem tudom mennyi lenne a minimális szállítási költsége (szerintem mérete miatt azt már nem hozzák el levél árban, csak csomag árban).
3d nyomiga üres filament spulnim van ha megfelel... (átlátszó)
Szerintem annak nagyobb az átmérője (nem fér be a gépembe). Ennek talán 120mm így szemre,
de majd holnap megmérem pontosan, kint van a garázsban a gépben... A 3D nyomtatószál tekercsem 200mm (ilyen van nekem is), nem tudom abból létezik -e kisebb. A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2023
Mondjuk méretre jó lehet, csak nem tudom hogy ha be teszek 16Ω helyett 32Ω-ot, akkor nem okoz-e problémát? Ez egy kis panelre van kötve, amin van egy szurok pötty Ic,meg egy- két kondi,nagyon pici smd ellenállás,oszt jó napot.
Akkor lenne baj, ha 32 helyett 16 Ohmost tennél, mert adott esetben kipasszírozná a működtető füstöt a végfokból. Így csak halkabb lesz.
Akartam mondani, hogy walkman fejhallgató az teljesen jó erre a gyerek játék hangszóró pótolni.
Ja,értem. Akkor nagyobbat be tehetek, csak kisebbet nem. Az audio technika kimaradt az életemből
|
Bejelentkezés
Hirdetés |