Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Hasonlít, de nem ez a típus. Már rendeltem Aliról, csak mire azt megkapom...
Idézet: „Hasonlít, de nem ez a típus” Ha tennél be róla képet (illetve méreteket), segítene. Mert a gugli szerint a SG858 állomásokban ilyen van... Az 5015 van szinte minden ilyen készülékben, amelyiknek van füle az általában 3D nyomtatókhoz való, amelyiknek nincs az meg a meleg levegős állomásokhoz. Én utóbbit az előbbiével javítom, csak levágom a füleket és átteszem rá a gumi nyakat, kész.
A linkeden lévő ventillátornak nincs adatlapja, ezért nem tudom a méreit.
Az enyém ilyen: Idézet: „A linkeden lévő ventillátornak nincs adatlapja” Nem sok mindent látnál az adatlapon, "sztenderd" 5015-ös centrifugális (avagy radiális) ventilátor. Az "5015" azt jelenti, 50x50 mm és 15mm vastag. Amúgy meg ami a linken van, az gyakorlatilag ugyanaz (= tökéletesen megfelel a célodra ), mint ami képeden látható. Legfeljebb az áramfelvételében térhet el valamelyest, nincs nagy jelentősége. A többit fentebb leírtam. Ha sürgős, ezzel előbbre lennél . Ha éppen ez a találomra kiválasztott nem tetszik, ott van fentebb a kereséshez a varázsige, lehet válogatni. A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2023
Még mindig keresek egy PS4 DS4 kontrollert pár órára kölcsön, vagy odamegyek.
Sokat segítene. Köszönöm.
Sziasztok!
2,5"-os, illetve 3,5"-os SATA HDD-hez keresek külső házat. Budapesten, leginkább a déli részen tudom megoldani az átvételt. Köszönöm, hogy elolvastad! Szép napot!
Sziasztok.
Keresnék MFM merevlemezt 1db-ot saját célra , ha esetleg lapulna valakinél és elcserélné valami számára érdekes/értelmes dologra akkor szívesen várom az ajánlatot.
Nem kötekedésből, de az miféle miféle?
Milyen az az említett MFM merevlemez?
Modified frequency modulation, régi hdd-k és floppy-k kódolása. Lényege, hogy nulla bitet nem kódol, csak két nulla közé biggyeszt egy szinkront. Így az eredeti FM-nél sűrűbben írható. Ezek talán még a dupla magasak voltak, de ebben nem vagyok biztos, gugli? Nyilván kora 90-es évekbeli PC élesztéséhez kellhet, ami nem ismer fel újabbat...
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2023
Pl. ez egy MFM HDD: https://www.ebay.com/itm/172924058981
A 90-es években én pl. egy ilyen 20 Mb-os kezdtem..aztán jött a 40-es, végül a cúcs, a 160Mb-os Esdi vinyó volt... A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2023
Nem tudom ez olyan e, de itt lapul nálam már vagy 10 éve egy 5.25" ST-225 nevezetű őskövület.
Huu ez nagyon szép, én szívesen elfogadnám ha szikorapéter nem jelentkezik rá.
Rendben, ha Petinek nem jó, tiéd. Ha ő kéri, akkor sajna lemaradtál róla (csak ez az egy van).
Szia, szeretném igen. Mit kérsz cserébe?
Jól van, akkor megnyerted. Mit kérek, épp nem jut eszembe semmi sem, amire szükségem volna.
Pedig már épp készültem kitermelni belőle a motorokat. A továbbiakat privátban egyeztessük. A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2023
Sziasztok, van még eldobásra váró kis floppy valakinél? Most keres egy ismerősöm. Nem tudom minek, gyanítom alternatív felhasználásra.
Kéménytokos kis floppy lemez, vagy kis floppy meghajtó? Utóbbi van nekem valahol...
Meghajtó van egy pár darab, de még lemez is akad.
Kidobásra szánt nincs. Nem kidobásra szánt meghajtót tudok adni
Akkor egy újabb kérdés:
szükséges , hogy a floppy lemez hibátlan legyen, vagy lehet szektorhibás, rossz lemez is? (az "alternatív felhasználás" megjegyzés miatt kérdezem.) A múlt héten dobáltam ki jó pár hibás lemezt
Mennyi kellene? Padláson van még egy-két doboz, talán még vadi újak is.
Az illető 250db-ot keres, nem használatra csak dekorációnak. Tehát kellene csak amiért nem kár, de szép állapotban van még.
Akit ajánlottam, neki 52 db van összesen. Mind kifogástalan használt, de van benne új is.
1,44 Mb Egy helyről nem lesz egyszerű 250 db-ot levadászni, nem sokan tárolgatják már ezeket. A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2023
Ha belegondolok, hogy 4 évvel ezelőtt itt a fórumom felajánlottam 170 db originált új floppylemezt ingyen elvitelre, de csak a negyedik nekifutásra volt hajlandó elvinni valaki ...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |