Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát igen. Azokat inkább "öregebbek" szokták venni, mondjuk aki már nyugdíjjas, azoknak meg neméri meg ennyiért.
Bár izlések és pofonok. Szerintem se olyan csúnya, és ráadásul nagy előnye hogy kényelmes és lábvédője is van
haverom meg vagy két éve újított fel teljesen egy star simsont. Olyan jól megcsinálta, mintha akkor hozta volna ki a gyárból. Olyan szép hangja volt. :yes:
Amúgy én sem szeretem a robogókat, csak ez ingyen volt, és hát megcsináltam, hogy majd utána jó pénzért eladom és meggazdagszom rajta, de nem jön össze. Saválló csőből van rá csinálva egyedi kipufogó. Nagyon durva hangja van. Csak olyan 2/3-ad gázig jól gyorsul, utána meg semmi. de én már nem foglalkozok vele.
Nekem sem lettek elküldve az évvégi jegyeim! Akkor én is megijedtem, most akkor nem tudják átszámolni a pontjaimat. De az érettségim amúgyis jobban sikerült, így annak a pontjait duplázták! És fel is vettek! De ha tényleg nem jó valami, akkor ott a fellebbezés lehetősége! (bár nem tudom, ebben az esetben lehet-e, mert végülis te/én nem küldted be a megfelelő dokumentumokat)
> bár nem tudom, ebben az esetben lehet-e,
Pont ma volt a radioban errol szo, es ott mondta az illetekes, hogy a fellebezes nem azert van hogy "csak egy pontottal volt kevesebb, de azert vegyenek mar fel" hanem azert hogy "a fene egy meg elszamoltak, mert (es akkor a konkretum)". Nem pont szo szerint, de a lenyeg ez volt...
Hááát, azért nem egészen...
Na mindegy, én felhívtam őket, mert azt hittem, hogy a jegyek nélkül érvénytelen a felvételi, de megnyugtattak, hogy nem! Tehát tényleg semmit nem befolyásol nálam/unk, csak a trehányság ugye... Max, ha a kolit az alapján nézik, de szerintem azzal sem lesz gond.... talán Amúgy ki jön még Pestre???
Idézet: „Max, ha a kolit az alapján nézik, de szerintem azzal sem lesz gond.... talán” A gólyáknak csak szociális alapon történik a kollégiumi férőhely "kisorsolása". A gólyatábort ne hagyd ki!
A szociális alapot mennyire veszik komolyan?
Távolság nem számít? Gólyatábor... Huhú! hülye lennék kihagyni!
Számít a távolság is. De majd küldenek jó pár borítékot amiben benne van hogy mi hogy működik pontosan...
A modik is hozzák a formájukat! Birom a humort,..
Üdv. Győrbe! a suliról nem sokmindent tudok mondani! a környékről annál inkább...sokat buliznak! az tuti! általában ugy van hogy szerdán kezdik péntekig buli; szombaton haza mennek aztán hétfőtől újra isznak!
ha valami érdekel szólj csak! kolesz lesz?
Na sikerrel jártam. Megmutattam mit tud a magyar.
Egyszer maradtam benn ex osztálytársakkal első buszig. Persze az ő első buszuk 4kor elment én meg még vártam 2órát míg jött az enyém. Azalatt az aluljáróból áramlott ki a félholtra alkoholizált tömeg. Komolyan úgy éreztem magam mint valami zombiapokalipszis filmben :wow3:
Gratulálok, mit is jelent ami rá van írva?
Gratulálok mester! (azt jelenti hogy országos első helyezést ért el a D kategoriában)
Nemzeti elektronikai verseny diakoknak.
Vegso fordulo I helyezes. D kategoria (17-18 ev) UI: mellenyultak, ha jol tudom, Huba nem resze a roman nemzetnek
Gratula!
Mióta itt vagyok az oldalon (több mint egy éve) azóta nem láttam ilyen hoszú warnt mint amit jbl kapott.
Csak úgy tudtam megnézni hogy lekicsinyítetem az oldalt.
Én már láttam olyat, akinek a teljes fórumszabálzatot bemásolták, no azt nem létezik sehogyse elolvasni.
Köszönöm. Ti is nagyban hozzajárultatok. Már ez a negyedik éve hogy tartom a címet. Már csak jövőre kell megáljam a helyem.
Isten ments, egyébként nem látom sok értelmét mostanság a warn leírásoknak.
Csak a szabályzat van bemásolva leginkább... miért nem elég annyi hogy olvassa el a szabályzat ezt és ezt a pontját. Most nem azért de aki a szabályzatot nem olvassa el mint oldalt, az a warn megjegyzésben sem fogja elolvasni, úgyhogy szerintem felesleges. Esetleg ha warnt kap valaki, akkor ha jól tudom van egy olyan sáv a menü alatt ami elég zavaró... Oda miért nem tesztek egy linket a szabályzatra... De isten ments, csak építő kritika, mert ezeknek a sokoldalas warnnak semmi de semmi értelme.
Sok szovegnek nagyobb a sulya
Háát nem mindenkinél.
A szabályzat oldal is elég hosszú.
Akkor szerinted mi a megoldás? Szaladjak oda és csapjak a kezére? Aztán majd jól panaszkodik az anyukájának, hogy a bácsi megverte...
Azért valami értelme van. Ha ugyanis az illető nem olvassa el belépésnél a szabályokat, igy biztos el fogja. Ha időközben elfelejti, igy eszébe juttatják. Mert magától nem fogja elolvasni, hiába utalnak rá.vsz. sértett önérzetből.
szerk. sound. man miért kapott warn-t :eek2:
Megoldás?
Esetleg egy publikus szégyenfal, vagy az adatlapon kiírni vagy valami ilyesmi. Nem tudok jó érvet mondani emellett a módszer mellett mert, elolvasni alig lehet mert hoszabb mint maga az oldal, érdemleges - a figyelmeztetés okát leíró szöveg nincs benne. Szerk... Idézet: „Ha ugyanis az illető nem olvassa el belépésnél a szabályokat, igy biztos el fogja.” Ez kizárt dolog, mert ha valaki nem érdekel azt nem érdekli...
Nagyon zavaró ha ott van a fórum tetején piros hátérrel annyi szöveg.
Isten ments megnézhetném? Kérhetnék egy warnt egy fél órácskára?
Mióta be van vezetve még nem voltam figyelmeztetve... Nem tudom milyen az a szöveg.
Csinálj valami rosszat Nah jó ezt én se gondoltam komolyan.... :yes:
Neem, nem akarok "rosszalkodni" nem akarok sokáig warn-t csak meg szeretném nézni a zavaró "csíkot".
|
Bejelentkezés
Hirdetés |