Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Kedves Fórumtársak!
Itt, azaz február 14-én írtam, Bővebben: Link hogy idén június 10-én lesz a csabai HE találkozó. Sajnos ezt az időpontot már áttenni nem lehet és nincs is értelme. Mint ahogy az elmúlt években, már januárban elkezdem a szervezést, egyeztetek a sokféle kiállítóval, most is igyekeztem úgy belőni az időpontot, hogy fizetés után, de ballagások előtt legyen a tali. Olyan soha sem lesz, hogy valamivel ne ütközzön. Döntse el ki-ki, hogy melyik a fontosabb neki és arra menjen. Külön öröm számomra, hogy ha4023 évek óta stabil, megbízható kiállítónk, aki nem kis távolságról jön hozzánk, hajnali keléssel. Persze szólhatnék még sok más fórumtársunkról is, aki már törzsközönséggé vált Csabán, pedig ők is messziről jönnek: Budapestről, Berettyóújfaluról, Kecskemétről, Dunántúlról, stb... Nagyon nagy öröm lesz számomra újra találkozni veletek és remélem, Ti is jól fogjátok magatokat érezni, jó lesz újra látni egymást.
Én is várom a találkozást. Én biztos Csabára megyek.
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2023
Messze van de korán kelni öröm ha jó a társaság, mi is ott leszünk.
Ha egy mód van rá én is ott leszek remélem a teljes KMB Team - el együtt .
Én ott leszek ha minden jól megy. A KMB team teljes lesz.
Majd meglátod ha eljössz .... Vfd-nixi órák lesznek az asztalunkon (egy 3 fős baráti társaság akik csöves kijelzőkkel építenek órákat ...)
A ti asztalaitok is mindig sok nézőt vonzanak, öröm látni a csillogó szemeket! Köszi, hogy ismét eljöttök!
Esküszöm Kiss Béla Művek ugrott be, csak gondoltam el lett írva.
Úgy egyébként, ha semmi nem változik radikálisan, nekem a múltkori felállás tökéletesen megfelelt (meg nem én fújom a passzát szelet), beleértve az időzítést, és a Méteresben a marhapörköltet is.
Nekem is onnan jött a névválasztás ötlete ....
Kiss Béla Művek nem lenne igazságos a többiekkel szemben , mert ők öntik "vasba" az agymenéseinket én csak a kitaláló ember vagyok ...
Nem mindig te vagy a kitaláló ember.
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2023
Hatvanban van valami jó kajálda, de nem emlékszem rá. Biztos lesznek helyismerettel bírók; majd mondanak valamit.
Sanyi kakas megtekintését sem szabad kihagyni.
Igazi békéscsabaikum. :_) Idézet: „Nekem a Körzeti MegBízott ugrott be.” Rossz emlék.
Már akinek; a miénk jó fej volt.
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2023
Nálunk volt egy legendásan hülye.
A saját anyját megbírságolta, mert nem volt jó a bicajon a csengő.
A kakasnak? Ha nem féltek a honi lakosság bosszújától, akkor sem érdemes, mert 4-5 éves az a kantik.
Senki nincs innen a Dunántúlról aki mellé betársulhatok? A régi családi ház már nem játszik ahonnan eddig bejártam.
Akkor ezért nem viszik el a kétlábon járó rókák sem.
Pedig mellé nokedli, vörösbor, savanyú uborka.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |