Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
HA4023 és a Robokaland helyet cserélt?
Lehet az eredeti felállás jobb rádióvételt biztosított az udvari ablak mellett, a fal meg jobb vetítési lehetőséget. Hacsak nem direkt így kérték...
Az elmúlt két évben így voltak már. A retro PC, konzol mellett. Az óriáskivetítő miatt lettek áttéve, ami a színpadon állt. Kevesebb kábelt kellett így kihúzni.
Idén próbálok néhány "figyelemcsalogatóval" készülni , hátha kicsit látványosabbra sikerül az asztalunk.
![]()
Én is megyek a találkozóra. Majd legközelebb beírod.
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2023
Semmi baj, ha nem írsz fel akkor is megyek.
![]()
Nagyon sok minden féle fajta alkatrészt viszek. Kapcsolók, relék, tranzisztorok, csatlakozók, kijelzők, IC-k, SMD...stb. és 2 db OMRON E5CC-QX3D5M-000 szabályzót. Ezek felső kategóriás szabályzók. Valamint 4db G3PE-515B DC12-24 szilárdtest reléket. Szintén nagyon jó minőségűek. Na. úgyhogy lesz börzézni való kedves fórumtársak.
Most beszéltem a főnökkel, a Méteresben várnak bennünket, és mindenképpen lesz marhapörkölt.
![]()
Ezt a pakkot viszem a találkozóra.
Lesz miből csemegézni.
![]()
Lesz. Nagyítót hozzatok magatokkal!
![]()
Augusztus Füzesabony. Láncfűrészes találkozó. Portolt , modifikált, piszkált, mérgesített gépek összecsapása is.
Szép.
![]() Tombola, börze, vagy ingyen vihető? ![]()
Börze.
Ha HA4023 elviszi csabára akkor a tombolába beadnék egy általam kiválasztott rádiót. A szomszéd bedurcizott és nincs kire bízni a házat ezért nem hiszem, hogy megyek.
Jó napot. Ha nem jönn váratlan esemény megyek a találkozóra és pici hely is kelle .
Biztosan láttátok már a dynamit órámat.
dynamit clock Azon gondolokodom, hogy vigyek e "kit-et" (Nyák, spéci nyomógomb, kijelzők, felprogramozott arduino) Érdekel e valakit az utánépítés?
Zoli_bácsi, ne kéresd már itten magad.
![]() Szerintem hozzál, lehet más is azért hoz cuccokat a börzére, hogy eladja...
Ok főnök. Szedek még össze pár "fél kittet".
Nem téged csesztetlek.
Semmi gondom nincsen azzal, hogy valaki hoz "kittet", mi több, örülök is neki. ![]() Én is lusta vagyok, és nem mindent csinálok önállóan, a vasérc kibányászásától kezdve... Idézet: DE ! Mert hagyja magát ! Majd a talin visszakapod .... „Nem téged csesztetlek”
Bocsánat a kései értesítésért, de még van pár nap a "rágyúrásra": Mezőkövesd repülőnap
Szombat ingyenes!
Átadtam a rádiót HA4023 kollégának, hogy adja oda a nevemben a tombola tárgyak közé.
Ha esetleg lenne valakinek egy 10000 µF/63 V-os kondenzátorra, akkor azt szívesen átvenném tőle a békéscsabai találkozó keretein belül. Nem kell új, és persze nem ingyen kérném.
![]()
Frissítem a jelentkezők listáját. (elnézést kérek, ha valakit kihagytam) Van még bőven szabad hely, aki szeretne börzézni, bemutatni, jelezze, egy asztalon többen is elférnek.
Akik a fórumon eddig jelezték a részvételt: sany Zoli_bácsi madzagos kaqkk (KMB Team) 3fő Gafly Granpa mnyugger ha4023+1 fő Gery78 Szikorapéter EcoPityu Inhouse keszeg01 mohinger+1 fő A lista inkább csak tájékoztató jellegű, a HE fórum tagjai szerepelnek rajta, több kiállító és résztvevő nem tagja a fórumnak. Jelentkezni az utolsó pillanatig lehet itt is és privát üzenetben is.
Ez így van, és még ingyenes is.
![]() Nem tudom van-e vállalkozó kedvű kolléga aki megszervezi, nekem személy szerint már kezd kissé unalmassá/megszokottá vállni...
Ebben az évben lesz a jelentkezőknek névreszóló kitűző ? Vagy vigyünk "cégtáblát " Az asztalunkra ?
Nem én szervezem, de szerintem:
- Asztaloknál tutira (már aki jelentkezett előre) várható A4 papíron névtábla. - Szerintem belentkezésnél kap mindenki belépő leperkálása után karszalagot. Na ezzel szokott probléma lenni, közismert/hírhedt fórumtársaink is simán simán be szoktak sunnyogni és járkálnak körbe "ingyér nézgelődni" és beszólogatni. - Én viszek magamnak régről kitűzőt, és merem is használni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |