Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
HA4023 és a Robokaland helyet cserélt?
Lehet az eredeti felállás jobb rádióvételt biztosított az udvari ablak mellett, a fal meg jobb vetítési lehetőséget. Hacsak nem direkt így kérték...
Az elmúlt két évben így voltak már. A retro PC, konzol mellett. Az óriáskivetítő miatt lettek áttéve, ami a színpadon állt. Kevesebb kábelt kellett így kihúzni.
Idén próbálok néhány "figyelemcsalogatóval" készülni , hátha kicsit látványosabbra sikerül az asztalunk.
Én is megyek a találkozóra. Majd legközelebb beírod.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2023
Semmi baj, ha nem írsz fel akkor is megyek.
Nagyon sok minden féle fajta alkatrészt viszek. Kapcsolók, relék, tranzisztorok, csatlakozók, kijelzők, IC-k, SMD...stb. és 2 db OMRON E5CC-QX3D5M-000 szabályzót. Ezek felső kategóriás szabályzók. Valamint 4db G3PE-515B DC12-24 szilárdtest reléket. Szintén nagyon jó minőségűek. Na. úgyhogy lesz börzézni való kedves fórumtársak.
Most beszéltem a főnökkel, a Méteresben várnak bennünket, és mindenképpen lesz marhapörkölt.
Ezt a pakkot viszem a találkozóra.
Lesz miből csemegézni.
Lesz. Nagyítót hozzatok magatokkal!
Augusztus Füzesabony. Láncfűrészes találkozó. Portolt , modifikált, piszkált, mérgesített gépek összecsapása is.
Szép.
Tombola, börze, vagy ingyen vihető?
Börze.
Ha HA4023 elviszi csabára akkor a tombolába beadnék egy általam kiválasztott rádiót. A szomszéd bedurcizott és nincs kire bízni a házat ezért nem hiszem, hogy megyek.
Jó napot. Ha nem jönn váratlan esemény megyek a találkozóra és pici hely is kelle .
Biztosan láttátok már a dynamit órámat.
dynamit clock Azon gondolokodom, hogy vigyek e "kit-et" (Nyák, spéci nyomógomb, kijelzők, felprogramozott arduino) Érdekel e valakit az utánépítés?
Zoli_bácsi, ne kéresd már itten magad.
Szerintem hozzál, lehet más is azért hoz cuccokat a börzére, hogy eladja...
Ok főnök. Szedek még össze pár "fél kittet".
Nem téged csesztetlek.
Semmi gondom nincsen azzal, hogy valaki hoz "kittet", mi több, örülök is neki. Én is lusta vagyok, és nem mindent csinálok önállóan, a vasérc kibányászásától kezdve... Idézet: DE ! Mert hagyja magát ! Majd a talin visszakapod .... „Nem téged csesztetlek”
Bocsánat a kései értesítésért, de még van pár nap a "rágyúrásra": Mezőkövesd repülőnap
Szombat ingyenes!
Átadtam a rádiót HA4023 kollégának, hogy adja oda a nevemben a tombola tárgyak közé.
Ha esetleg lenne valakinek egy 10000 µF/63 V-os kondenzátorra, akkor azt szívesen átvenném tőle a békéscsabai találkozó keretein belül. Nem kell új, és persze nem ingyen kérném.
Frissítem a jelentkezők listáját. (elnézést kérek, ha valakit kihagytam) Van még bőven szabad hely, aki szeretne börzézni, bemutatni, jelezze, egy asztalon többen is elférnek.
Akik a fórumon eddig jelezték a részvételt: sany Zoli_bácsi madzagos kaqkk (KMB Team) 3fő Gafly Granpa mnyugger ha4023+1 fő Gery78 Szikorapéter EcoPityu Inhouse keszeg01 mohinger+1 fő A lista inkább csak tájékoztató jellegű, a HE fórum tagjai szerepelnek rajta, több kiállító és résztvevő nem tagja a fórumnak. Jelentkezni az utolsó pillanatig lehet itt is és privát üzenetben is.
Ez így van, és még ingyenes is.
Nem tudom van-e vállalkozó kedvű kolléga aki megszervezi, nekem személy szerint már kezd kissé unalmassá/megszokottá vállni...
Ebben az évben lesz a jelentkezőknek névreszóló kitűző ? Vagy vigyünk "cégtáblát " Az asztalunkra ?
Nem én szervezem, de szerintem:
- Asztaloknál tutira (már aki jelentkezett előre) várható A4 papíron névtábla. - Szerintem belentkezésnél kap mindenki belépő leperkálása után karszalagot. Na ezzel szokott probléma lenni, közismert/hírhedt fórumtársaink is simán simán be szoktak sunnyogni és járkálnak körbe "ingyér nézgelődni" és beszólogatni. - Én viszek magamnak régről kitűzőt, és merem is használni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |