Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Most hogy így mondod, a Te egyik szelvényeddel nyertünk egy csavarhúzó készletet.
![]() Ha nem felejtem el addig, akkor jövőre odaadom... Meg a "99" számmal egy ólomkristály pohárkészletet. Aztán amikor bekiabáltam, hogy azt pont én hoztam, akkor korrigált Mohinger: Őőőő, akkor hatvanhat. ![]()
Neeemmmm! Az a tied!!!
![]() ![]() ![]() A bányász lottóhúzós után szabadon? ![]() A következő nyerőszám a hatos! ...ööö, a f...szt a kilences! ![]()
Én azt hittem, hogy csak tombolának készítette valaki. Mindenesetre szép!
![]()
3D nyomtatott, ha jobban megnézem, látszanak szöszök a széleken, meg csíkok a felületen. Bár nagy, de az árához képest nem szép nyomtatás
Szia Sany!
Én vagyok a szerencsés nyertes,jó helyre került. Van rengeteg (min 50 db) felújításra váró csöves rádióm,egy íves pacsirta tetején fog billegni ![]() Az EF 80 és EF 83 csövek kinek a felajánlása volt? Azokért is extra köszönet,jól jött. tj
Bár csak rövid látogatásra futotta, jó volt! Örülök az ismerős arcoknak és a rövid, de hasznos beszélgetéseknek. Vásároltam pár alkatrészt, és az ingyen elvihetőben is jó cuccok voltak, külön köszönet a szuper szürke szatyorért...én vittem el! Kerestem felajánlót, hátha vissza szeretné kapni üresen, de nem találtam.
![]() Jövőre újra! ![]()
Szia!
Akkor tényleg jó helyre került. ![]() ![]()
Az ingyen elvihetőben tényleg jó dolgok voltak. Köszönöm én is az autó riasztókat, én hoztam el.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2023
A csöveket keszeg01 kolléga ajánlotta fel, gondoltam, hogy jól passzolnak majd az Orion emblémához.
Yohnsee fórumtársunknak ismét külön köszönet jár a sok eleltronikai tombolatárgyért! Tavaly is rengeteg hasznos csomagot ajánlott fel, sokak örömére.
Örülök neki hogy hasznos helyre kerültek a riasztók.
Meghívásos alapon, ingyen ebéd.
A tulaj főz. RÁkoshegyi, HobbielElektronika, Borgácsolás, Évszám Előzetes bejelentkezés szükséges... A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2023
Neked speciel tutira jutna egy tálkával.
![]() Ámbár Pestre feljönni érte? ![]()
Háááát , Békéscsaba sincs sokkal közelebbb Szegedhez .
A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2023
Ha lenne teleport, vagy addig megtalálnának egy csillagkaput ami oda nyit hozzátok járatot minden szó nélkül mennék.
![]() Innen az Alföldről minden olyan messze van. Lehet mire odatalálnék hozzátok, addig ti már a bográcsot is elmosnátok. Idézet: „Lehet mire odatalálnék hozzátok, addig ti már a bográcsot is elmosnátok.” Ha Granpa főz, és Gergő a kukta, akkor az nem így van. ![]() Gyere el, és meglátod. Zseblámpát hozzál, mert nélküle nem látod meg. ![]()
Most sajnos nem tudok, de meg kóstolnám a paprikást szívesen.
![]() Majd fényképhez hozzáképzelem az illatot. ![]() Sajnos Pesten is csak az Üllői utat ismerem úgyahogy.
Nagyon szívesen!
Úgy gondolom, az ingyen elvihetőnek jó mércéje, hogy alig maradt valami az asztalon a rendezvény végére ![]()
Tehát a következő módon rontottam el a Ráheb2023 szervezését, ami most vasárnap, június 18.-án lesz.
Annak a pár embernek, akikről gondoltam, hogy esetleg eljönnek (több éves tapasztalat alapján), privátban kiküldtem a meghívót. Ezt a fórummotor privát trollkodásnak (spam) minősítette, és automatikusan (nem is tudtam hogy van ilyen filter is már benne) felfüggesztett. ![]() Ebből lett aztán akkora országos sértődés néhány fórumtagnál, hogy "minek írok neki, ha aztán meg szóba sem állok vele", hogy csak na. ![]() Tehát én rontottam el, aki kapott meghívó Spam-ot, az "komoly". Összesen maximum 6 embert tudok leültetni, abból kettő foglalt a család részére. Eddig egy konkrét visszajelzést kaptam, az is negatív. Mivel várhatóan esni fog, "külsősök is jelentkezhetnek".
Mint tudjuk.. "A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve"
![]()
Ha írsz a technikai segítségre, megoldották volna...
Idézet: „Ha írsz a technikai segítségre, megoldották volna...” Nem szivesen mondok neked ellent, de ha fel van függesztve a fiókom, akkor oda sem tudok írni. ![]() Szerintem egy nap után automatikusan oldódik, mint ahogyan rögtön zárolódik. Lényegtelen egyébként, mert senki nem jelentkezett rá, és úgyis esni fog. A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |