Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hamár drótnélküli -> zuhany.jpg
És ha már photoshop.
Kérem, ne vicceljük el a témát! Vagy egy tucat riportalany ( tetováló, fociedző, szóval a kazincbarcikai nobilitások ) beszéltek szemrebbenés nélkül a dezodoros palackba.
Basszus, van új HE tag. Figyeljétek az első hozzászólását! (pulsoxymeter topikban van) Aztán meg a bemutatkozást. Nem azért, de vagy nagyon humoros kedvében volt valaki, vagy hatalmas IQ fighter lehet. "amikor egy szakadt smiley-n kívül"... Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi ember él egy papucsállatka szellemi szintjén. Mi a lilapöttyös mennyei madárpók miatt kellett odafirkálni egy értelmetlen hsz.-t? Látsz egy papírlapot, akkor feltűnési viszketegség okán ráfirkálsz?
Készítettem egy HEgyveleget
Nem komolyan venni csak poén!
Megmondta, hogy Ő ült a leghosszabb időn át a trónon!
"hogy kell aztat megcsinálni" ez haláli jó
De az a 20.000W os erősítő is jó
Érdekes lenne ha egyszerre ennyen lennénk a HEn
Hali!!
Nekünk a fizika tanár szokta mondani ha kimegyünk felelni, hogy: Idézet: „Belőletek jó partizán lenne!”
Talán ez is a odavaló:
"hello azert irok hogy ha fogol kapnii egy olyan programot nem kuldod el nekem is.elore is kosz" A tervező program topikban van... Idézet: „Nagy az Isten állatkertje” szokták mondani....
„Nagy az Isten állatkertje”...ez még alapvetően nem lenne gond, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
Erről az jut eszembe (IQ fighter fórumozó), hogy: Idézet: Kép: Hivatkozás „Amikor az észt osztották, kétszer is sorbaállt, de sajnos egyszer sem került sorra...”
Ha érdekel teszek fel még pár ilyen vicces témanyitást,hozzászólást
Az előbbinél megálltam magam, de ez, volt ilyen is? Létezzik olyan ember akinek ennyi a sütnivalója?
Én nem mondtam, hogy nem tetszik! Csak csodálkozom, hogy egyes embereknek az IQ -ja a béka segge alatt van,..
Szerintem ez a hozzászólás mesterkélt. Rannek vágta össze az előfordult nyelvtani hibákat.
Legalábbis remélem!
Nem vagyok villanyszerelő de talán ez 3 fázis....meg esetleg a nulla. Vagy valami ilyesmi.
Biztos valami gerjedést akart megszüntetni kis kerámia kapacitással csak annyira kicsivel, hogy azt nem látjuk ott Vagy még egy ötletem van: talán ez egy biztonsági, relébehúzó fonal, (ALU huzalból hogy ne legyen olyan jó vezető) ha nem megy magától, hát megy a gazditól.
nem. a képbe nem játszott szerepet semmien képmanipuláló program (photoshop) maximum MSPAINT amivel összevágtam a több képet egy képpé.amúgy az első képbe volt egy olyan hogy oldal és sok szám. Azt nagyon könnyen meglehet csinálni.
Könnyű
a szolnoki vasútvonalon szoktam olvasgatni az állomásfirkákat,vonatfirkákat(nem nevezném graffitinek inkább).utolso ami megfogott."a kérjük ne blicceljen " matrica mellé oda volt(van) irva hogy : "NE SZTÁJKOJ ROHDÉK!" egyébként le is fotoztam mobillal,de nem tudom feltölteni.aztán vannak a szalonképtelenek.de azok aztán tényleg azok.
nem régi megrázó élmény:
lágy indítóba biztosítékcsere... Viszont a zsinór a konnektorban maradt... Csoporttársak szerint vicces fejem volt...
Tipikus windows...
saját printszkrin, nem szerkesztett
Valószínűleg a fázis főbiztik közül ment ki valamelyik, és nem azt cserélte az okos, hanem áthidalta onnan ahol még meg volt a fázis. Akkor lesz "kellemes "meglepetés ha cserélik a főbiztit
tudja valaki hogyan kell elindítani egy paraméterrel egy játékot?
Total commanderbe
Mondjuk menjunk át az offtopicbaa ha többre vagy kíváncsi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |