Fórum témák
» Több friss téma |
Szép napot mindenkinek. Tudna valaki segíteni evvel a diódával kapcsolatban hogy mik lehetnek a paraméterei?
800 V/10 A.
A nyolcas azért van kézzel ráírva, mert szerintem válogatás történt a gyárban.
Nekem is van valahol még pár darab. De vicces amikor egy mai IGBT mellé teszem amire rá van írva, hogy 1500V/150A és TO220-as tokban van...
Impulzusüzemben teljesíti a ráírt áramértéket, nem hamis az adat.
Orosz oldalon (pl. itt) azt írják, hogy:
Nyitóirányú áram - 10 A Maximális nyitóirányú effektív áram - 16 A Záróirányú ismétlődő impulzus feszültség - 800 V Záróirányú állandó feszültség - 640 V stb. 2 kHz-ig használható.
Nem is azt mondtam, hogy hamis, csak a két tokot tedd egymás mellé. Meg persze igen - nem mindegy, hogy 8kW standard, vagy 8kW impulzus.
Helló! Megjött a futárral a 2R10-es elem, lebontottam a műanyag fóliát róla, de egy fekete erősebb műanyag borítás veszi körül. Úgy látom mint, ha ragasztva lenne. Hogyan szeded szét?
Nézd meg, van-e egyértelmű jele, ha nincs, lehet gyárilag nem bontható. Akkor add el, Univo műszerbe úgyis egybe kell. A szétszedhető az jellemzően csak egybe van fóliázva.
Látszik a műgyanta ragasztó a két végén. Ha szikével megpróbálom ~középen átvágni körbe? Szerinted járható. De a hétvégén valószínűleg egyet feláldozok, mert két darabban tudom csak behelyezni a tartóba.
T. Kollégák!
Néhány IC ismét a kezembe került, semmit nem találok róluk. CAPE-4159350454, 20 lábú, Mitsubitsi jel után 160 939100. Siemens-Halske 8538, 14 lábú. TCA810A, ez vevő dekóder, de más (használható) adatot nem találtam.
A TCA810-ról azért nem találtál semmit, mert még a dinoszauruszok (nyolcvanas évek) előtt kihalt.
Philips TV távirányítók. Amúgy szerintem számláló, tíz kimenete van, azok lépegetnek egymás után...
Igen, valami számláló-féleséget kibogarásztam a kevés infóból, ami a távirányítók mutogatása mellett volt.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! A COP87L88RDV-XE Microcontroller bal-felső sarkánál lévő nagyobb fehér alkatrész azonosításában. párhuzamos az 1MOhmos ellenállással. Ezt az 1MOhmot lehetrajta mérni. Biztosíték?,kondenzátor?? Elektromos főzőlap vezérlő panel.
Köszönöm a válaszod! Már éppen elkezdtem írni ,hogy lehet hogy esetleg külső órajel qwartz. Elsőre biztosítéknak néztem, azért lett meggyanúsítva.
Vagy kvarc, vagy kerámia rezonátor, de igen, órajel.
Sziasztok.
Van egy TOA WT-3800 as készülékem.Ez tulajdonképpen mire jó?
Rádiós mikrofon vevő?
Én azt találtam hogy wifi tuner de akkor minek a mikrofon? Nem igazán értettem. Meg ezt a típust nem is igen találom sehol...
Esetleg kép eleje-háta? Sokat segítene a csatlakozások.
Nem az amire gondoltam.
Szerintem 2,4 GHz sávban működő vezetéknélküli mikrofon vevője. (ahogy lelkes amatőr írja)
A TOA japán professzionális hangosítási, hangtechnikai eszközöket gyártó cég.
Igen azt láttam a TOA termékeknek szép ára van bár ezt így önmagában nem tudom hol lehetne meghirdetni...
Sziasztok.
Zárlatos dióda, de milyen lehet? Nyákon nem zenernek van feltűntetve. 4730 alapján sok infó kijött 1n4730ra, de nemhinném hogy az, csak a számok miatt jöhetett ki.
Szia!
CH6c a kód. Eddig még nem találtam róla semmi adatot. A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2023
Én is azzal próbálkoztam, de semmi. Utánna próbáltam az alsót, nade csak az 1N4730 zener jött ki, de az nemaz.
Mi lenne, ha mutatnád miről van, akkor nem tippelni kéne a funkcióját.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |