Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   621 / 690
(#) Régi motoros válasza rolie hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Ejj de jó lenne, egy kis VGA csatlakozós LCD monitor nekem a műhelybe, a készülő CNC gépemhez. Feltéve csak ha jársz hébe hóba nyíregy felé, esetleg valaki erre gurulna...
(#) rolie válasza Régi motoros hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Egyelőre nincs tervben, de hátha akad valaki aki köztes emberként bevállalja
(#) rukh válasza rolie hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Hi!

Engem érdekelne a Cremessó kávégép.
Ha esetleg valaki Bp-en meg tudná őrizni vasárnapig, nagyon remek lenne!

Kösz és üdv,
Rukh
(#) Szikravadasz válasza Régi motoros hozzászólására (») Nov 9, 2023 / 1

Szia! Ha ebből a pakkból nem sikerülne megoldani, akkor lehet, hogy tudok segíteni.
(#) rolie válasza rolie hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Kimaradt az írásomból, de talán a szövegkörnyezetből kiderül, hogy elsősorban egyben szeretnék megszabadulni a dolgoktól. Ha valaki ezt bevállalja, akkor kisebb kerülőt szívesen teszek a tervezett útvonaltól (pl. M0 helyett átszelem a fővárost). Apróságok miatt ezt nem vállalnám be, akkor a megállóm vagy útvonalam közelébe kellene jönni.
(#) Kovács Tibor válasza rolie hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Szia, én bevállalom, érdekelne pár dolog, a többit meg továbbosztom. Szolnoki kerülő belefér, ha nem egyeztetünk találkozási pontot. Mekkora pakk ez szumma?
(#) micimacko válasza Régi motoros hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Szia!

Rákoskertről elvihető 2 db 17-es monitor, ha kell...
(#) Régi motoros válasza micimacko hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Köszi, csak az a probléma, én nem járok arra.
Ismerős szokott pesten hébe-hóba, de nem tudom mikor megy újra.

Keress privátban!
(#) rolie válasza Kovács Tibor hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Úgy nézem hogy ez másfél órás kerülő lenne nekem, annyi sajnos nem fér bele. Munka miatt megyek, 30 perces kitérővel Albertirsát tudom felajánlani, vagy Hatvan környékén tudunk találkozni. Mennyiségre egy Skoda Fabia 2 hátuljába lehajtott ülésekkel befér (most is ott van, de nagyobb kocsival megyek).
(#) Kovács Tibor válasza rolie hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Érthető, kösz a felajánlást de végül inkább elállok tőle.
(#) rolie válasza Kovács Tibor hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Rendben, semmi gond.
(#) afp válasza rolie hozzászólására (») Nov 9, 2023 / 1

Szia!

Én bevállalom a raktár szerepét, ha Pestlőrinc neked jó.
Utána továbbosztom, amiben nem látok fantáziát.

Üdv:
Péter
(#) micimacko hozzászólása Nov 9, 2023 /

Rákoskertről elvihető 4 kis (kb300-500VA-es) szünetmentes táp akku nélkül. Elvileg mind működik...
(#) kosaro válasza rolie hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Ha esetleg nincs rá más jelentkező akivel megoldódna a találkozó, akkor jelentkeznék. Ha nem ragaszkodsz Siófok érintéséhez az útvonaladon, akkor Én Tolna megyében Faddon vagyok.

Ha aktuális akkor keress meg itt vagy privátban.

Köszi!
(#) rolie válasza afp hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Az tökéletes, privátban folytatjuk.
(#) rolie válasza kosaro hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Úgynéz ki afp kollégával összejön a dolog. Ha esetleg van konkrét dolog ami érdekel és afp-nek nem fáj rá a foga, akkor félretehetem, de arrafelé akkor máskor kerülnék.
(#) kosaro válasza rolie hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Rendben!
Elvileg afp kolléga azt írta, hogy újraosztaná amiben nem lát fantáziát.
Ha esetleg a TV-kben nem látna...
A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2023
(#) afp válasza kosaro hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

A JVC tévé biztosan nem kell.
(#) Régi motoros válasza micimacko hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Üdv, esetleg ha csomagküldés is játszik, egy nagyobbacskától megszabadítanálak.
Pár képet vagy típusszámokat lőhetnél úgy nagyobb keletje lenne. Köszi.
(#) rolie válasza rolie hozzászólására (») Nov 9, 2023 /

Elkelt.

Rendben, de ma már nem tudok képet előásni, majd holnap este, de szívesen elküldök egyet, vagy többet is, ha kell.
A többit privátban.
(#) vteo válasza micimacko hozzászólására (») Nov 10, 2023 /

Köszönettel elfogadnék egy 500VA-t. (Sorba kövtkező teljesítményűt).
(#) somitomi válasza micimacko hozzászólására (») Nov 10, 2023 /

Egy szünetmentesért én is jelentkeznék, ha még van szabad
(#) micimacko válasza vteo hozzászólására (») Nov 10, 2023 /

vteo, somotomi!
Kérlek, keressetek magánban!
(#) micimacko válasza micimacko hozzászólására (») Nov 11, 2023 /

Elkeltek...
(#) afp hozzászólása Nov 11, 2023 /

Sziasztok!

Megérkezett rolie fórumtárs pakkja Budapestre. Ebből az első eresztés:
- Avalon UK713 700P monitor: 17"-os, nem ad életjelet, beépített VGA kábeles;
- Fujitsu-Siemens ScaleoView L17-3 monitor: 17"-os, 1280x1024, bekapcsol, kép nincs (háttérvilágítás hiba?), VGA bemenet;
- Samsung 701N D monitor: 17"-os, 1280x1024, bekapcsol, kép van, VGA bemenet;
- Alu hangszóródoboz (üres), 15x15 cm-es, masszív;
- iPod dokkoló: szürke, 4 ceruzaelemmel, vagy külső tápról (nincs hozzá), csak hangfal, elemtakaró fedél hiányzik, teszteletlen;
- iPod dokkoló: UK zászlós, 4 ceruzaelemmel, vagy külső tápról (nincs hozzá), csak hangfal, teszteletlen;

Átvehetőek személyesen, Budapesten, a XVIII. kerületben, vagy posta / Foxpost (kivétel a monitorokat).

Második eresztés:
- iPad 3 Touch: nem tudok róla semmit, ez volt a dobozára írva;
- iPod dock: 2 db van belőle, 3 ceruzaelemmel, vagy külső tápról (nincs) működik, ébresztős?, rádiós?, távirányítós? (táv nincs hozzá), elemekkel tesztelve: kijelző működik, a tetején lévő gombokra nem reagál;
- Icecrypt T5000 Digitális TV-vevő: UK tápcsatis, teszteletlen, antenna bemenet, antenna kimenet, SCART VCR, SCART TV, SPDIF, RS232, távirányító van;
- Manhattan Plaza HDR-S 320: Digital Satellite Recorder, 12V/3A külső tápos (nincs), 2xLNB (13/18V, 300mA), SCART TV, SCART VCR, Ethernet, USB, HDMI, Audio, optical S/PDIF, távirányító van, nem kapcsol be (belül hiányos?) ;
(#) Udvari Zsombor válasza afp hozzászólására (») Nov 11, 2023 /

Azonosíthatóság végett írom, hogy az első képeden egy iPad3-hoz való érintőfelület cserealkatrész látható.

Harmadik eresztés:

- Konig Sat-SDFTA-11KN: digitális műhold vevő, bekapcsol, távirányító van, RS232, LNB IN (13V/18V, 400mA), LNB OUT, SCART TV, SCART VCR, SPDIF, Audio, Video, 0/12V, + átalakító: antenna IN (RF), SCART, 5V DC külső táp (nincs), IR, RS232;
- Toshiba HDR5010 HD TV felvevő: 2 db, felső: bekapcsoló gomb kéken világít, gombokra nem reagál, alsó: bekapcsológomb rózsaszínen világít, kijelző működik, próbál bootolni, mindkettő valamelyest hiányos, távirányító nincs, csatlakozók: antenna (RF) IN és OUT, LAN, 2x HDMI IN, HDMI OUT, USB, optikai audio kimenet, 12V/30W külső táp (nincs), SCART;

Személyes átvét: Budapest, XVIII. kerület.
Posta, Foxpost megoldható.
Következő: »»   621 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem