Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Zsombor, neked ebben tökéletesen igazad van.
Pont erre mondtam én is, hogy komoly logisztikát igényel. Csabai találkozón is kialakult az a gyakorlat (lehet nem véletlenül), hogy megebédelünk, utána még némi jópofizás/várakozás, majd a tombola után pakolás és húzás haza. Nekem háromkor (jó, fél négy ha az Audoifil barlangot nem sikerül kilakoltatni) már be van pakolva az utazó bemutató anyag a csomagtartóba. Mondjuk abban benne van a terep ellenőrzés is, úgymint az utolsó vackot/ingyen vihetőt is eltüntettük, olyan állapotban van a helyszín mint előtte. Örülés ha háromra odaérünk. Azt nem tudni mivel oda és vissza, mert addigra mindenki "be lesz gyantázva alaposan". Aki visszajut valamiként, akkor jó lezárása a napnak kilátók éjszakai meghágása "csillagfény túra".
Kedves Fórumtársak!
Az idei, VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó plakátja elkészült, a cikk jóváhagyásra vár, hamarosan megjelenik a főoldalon. Remélem, minél többen tudunk ismét találkozni!
Legfeljebb azon pár személy "nem gyantázik be" annyira, hogy ne tudjanak vezetni.
Javasolom a múzeumot, mint "záróprogram", mivel úgy aki már nem menne vissza a helyszínre (mint pl. én) az utána már mehessen haza.
Az én ELBAFTA táncrendem előztes elképzelések szerint úgy néz ki, hogy:
- Pénteken ideérkezik nagy hoho, tíz után nekiindulunk (én viszem). Ebédre meghívom Gárdonyban, utána felcsippantjuk Jani1987 +1 főt, aztán tűzés Györökre, becsült érkezési idő ~16:00. Vásárolni és vinni semmit nem szabad (ami szerintem eléggé konok hozzálállás ), fővesztés terhe mellett, mert minden van bőséggel. Gyantázunk estébe nyúlóan. - Szombaton ébredéskor elkezdjük a gyantázást, Granpa főz, mi meg gyantázunk. Ha lesz ebéd, akkor eszünk, ha nem, akkor vacsora. Valaki elvisz bennünket Keszthelyre a Múzeumba és vissza. Aki még talpon van, az a kilátót hágja meg éjszaka. A logisztikát nem én találom ki, utánfutóval, talicskával, busszal, vagy vonattal. Ahogy lesz, úgy lesz... - Vasárnap reggel kelés, elviszem vissza nagy hohó-t ahonnan indultunk, Jani1987 +1 főt lerakjuk útközben, és ennyi (esetleg ebéd valahol).
Én szeretnék nagyon menni idén. Remélem az élet nem tesz keresztbe mint eddig.
Gafly, nem flexelek!
‒ Legkésőbb jövő szombaton ráírok nyamnyam fórumtársra, mert minket ő fog vinni a találkozóra, meg kell vele beszélnem a részleteket.
‒ A találkozó előtt meg kell tennem a saját előkészületeimet, mivel tervezek vinni olyan dolgot is, amit majd ott megmutogatok. ‒ A találkozó napján szeretnék hamar ott lenni, mivel ez az első, amin részt veszek. A délutáni múzeumot követően búcsúznék el mindenkitől és jönnék haza. ‒ Mivel én is ajánlottam fel ingyen elvihető cuccokat, így más ingyen elvihető cuccai közül is tervezek válogatni a találkozón, így helyes. Idézet: „Valaki elvisz bennünket Keszthelyre a Múzeumba és vissza” Várhatóan én leszek az (egyik) fuvaros. Bár igen kedvelem az innivalókat, de tudok várni délutánig.
Mivel nálam nincs TV-zés (üzemen kívül vannak), legfeljebb a kipakolásuk lehet elfoglaltság.
Kipakolás után a hangyákat nézni
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2024
Kihordjátok, a bográcsot azokon körbe ülittek. Hacsak nem lapos tv-k.
El fog telni gyorsan az idő, biztos vagyok benne.
@Mrscottt21: Abban azért reménykedem, hogy jó lett a nyomtatóhoz. De ha nem, akkor is igen jót szórakoztunk.
@Udvari Zsombor: Teljesen jó a terv. Picit sem baj ha korán jöttök. Egyrészt lehet segíteni a főzésben, beszélgetni, mindenki mutogatja az izéit, stb.. Igazándiból ez lenne az értelme a találkozóknak, nem csak betolni a páleszt, meg a takarmányt... @szs: Köszönöm a feljánlást, akkor egy ülést rögtön lefoglalnék Nálad, mert akkor én pénteken leparkolom a verdát, vasárnap délelőttig aztán a közelébe sem megyek. Cserébe lehet mégis viszek valami ellátmányt estére, mert Granpa hajlamos nagyon alulbecsülni a kapacitást. @sany: A TV-k pakolása jó ötlet, rajta van a listán. Igazán úgy kellene őket felhalmozni a földszinten, hogy Granpa ne tudja kikerülni őket, csak rettenetes nehézségek árán. Akkor Zsombor is rá tudja rakni a hozott cuccokat, és talán egyszer, sikerül hogy elvigye a gazdája a cuccokat. @granpa: Hangsugárzókat, egyéb zeneszerszámokat ki fog hozni? Nekem eléggé szűkösek a lehetőségeim...
Nekem pedig igényem nincs rá. Értelmes hang a beszélgetés, ne nyomja el holmi zaj.
@Gafly: Végül nem építettem meg, de a lemez darab megvan még a műhelyben.
Emléknek eltettem, kidobni nem fogom! Főleg amennyit nevettünk, mikor elvágtam... és a buszon elcipeltem Csabáról Kecskemétre. Senki nem ült mellém akkor
Én tuti nem fogok inni ("gyantázni"), arra mérget vehettek, sose próbáltam és nem is szeretném. Nyilván attól is fog függeni az odaérés, hogy nyamnyam mikor vesz majd fel minket...
A cuccaim nem olyan nagy méretűek, ahogy a képeken is látszik, jó eséllyel az egyik nagyobb képcsöves tévé tetején elférnek. Idézet: Van asztali lámpába épített hangszóróm (saját kreálmány), bár az csak mono, valamint igény esetén Genius számítógépes sztereo hangszóróval tudok szolgálni. „@granpa: Hangsugárzókat, egyéb zeneszerszámokat ki fog hozni? Nekem eléggé szűkösek a lehetőségeim...”
Én tuti nem fogok inni, arra mérget vehettek,...
Nem én szervezem, de szerintem ez nem feltétel.
Én szoktam inni. Fél üveg rum elfogy 1 nap.
Szavazás holnap lezárul.
Jelen állás szerint 7.98 résztevővel (beleértve a szervezőt is). Lehet szavazni, illetve frissíteni az alábbi listán szereplő információkat: boyscout -> Megyek tutira -> Saját autóval -> ??? Diamik -> Megyek Gafly -> Megyek tutira -> Saját autóval -> Ott alszok Granpa -> Megyek tutira -> Közösségi közlekedéssel -> Ott alszok Jani1987 + 1 fő -> Megyek tutira -> Elvisznek -> Ott alszok nagy hoho -> Megyek tutira -> Elvisznek -> Ott alszok nyamnyam -> Megyek tutira -> Saját autóval, viszem Zsomborékat Pucuka -> Megyek??? Sucuka -> Megyek SZS + 1 fő -> Megyek tutira -> Saját autóval -> Ott alszok Udvari Zsombor +1 fő -> Megyek tutira -> Elvisznek Bármi egyéb, további publikus információ?
Teljesen jogos az észrevételed, ezt én rontottam el, mert tévedésből a "Nem tudok résztvenni rajta" értékkel számoltam.
A "Tulajdonképpen" majd utólag derül ki. Hosszú évek tapasztalata alapján az szokott lenni: - aki jelentkezik nicknév szerint - panaszkodik hogy nincsen a listán az a komolyan vehető résztvevő. És még abból is szokott lenni lemorzsolódás. "Felmorzsolódásnak" kicsi az esélye általánosságban. Maga a szavazás célja az lenne, hogy a szervező (granpa) fel tudja becsülni nagyságrendileg az igényeket, és ennek megfelelőn szervezzen. A listának meg konkrétabban olyan célja lenne, hogy a szervező, tudja hogy kire és mire kell készülni. Például parkoló, utánfutós szállítás, hálóhely, stb... Röviden: Jelentkezzen, aki jön.
Még egy ötlet van a kultúrprogramra: Pénteken este tábortűz és szalonnasütés az ottalvósoknak.
Legalább akkor ki lesz próbálva a tűzrakó hely és a tűzifa is. Ha Jani1987 elhozza gityót, akkor lehet tábortűzi nótákat is énekelni, kórusban. Már látom a szemem előtt, ahogyan sörösdobozzal a kezünkben, lábunkkal dobogva a ritmust, telitorokból fújjuk a klasszikust: Quantanamera
Nem vagyok profi zenész szóval a gityó marad ahol van.
Akkor marad az a része, hogy körbeüljük a lobogó tábortüzet, és ősi balladákat mesélünk a csillagfényes égboltot csodálva.
Szerintem várjuk meg az esti jelentkezési (nem kötelező) határidő lejártát, és utána meglátjuk...
Perszehogy nem vagy professzionális zenész. De ha a társaság kíváncsi a hobbizenészre, akkor igencsak vinned kell aztata gitárt.
Még szombaton is meghallgatjuk. Fülünkkel! A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2024
Az összes ilyen gvantanamera , börtön ablakában, pláne az ohájó -erősen kiugrok az ablakon. De egy tábortűznél nemcsak elviseli, még szeretheti is az ember.
Pont akkor tartom a megkésett Tibor napot, a névnapomat. Elcsúszott sajnos igaz Ápr.14. de az ismerősök be vannak táblázva más hétvégéken.
Ha nem így jött volna összes 'bizisten leszaladtam volna csak hogy megrángassak egy 75 éves fület
Ha csak ezen múlik, az egyiket esetleg lenyiszáljuk, és felhozzuk Neked huzigálni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |