Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én a B.pesti Metrón voltam így, de azt már írtam itt. Idős néni fent a mozgólépcső lejáratnál bizonytalankodott, karon fogtam és már mentünk is lefelé. Félútnál nyögte ki, hogy a férjét várta. Visszakísértem fel, a férj is meglett, már kereste a mamát.
Éppen most jövök haza a piacról.
Békésen állok a buszon, bal kezemben fogom a kapaszkodót, jobbal meg a szatyrot a bevásárlás eredményével. Leszállásjelző világít, utasok sorakoznak az ajtónál, ahogyan kell. Busz megáll a megállóban mindenki leszáll. Megszólal az ajtók záródnak jelzés. Mire felugrik egy öreglány, lelök a buszról ordítva, hogy engedjem már leszállni. Két megállóval arrébb (én is éppen leszállnék) megszólal mögöttem egy öreglány, hogy fiatalember, le tetszik szállni? Igen, de nem úgy mint az előbb a lökött banya miatt. Csúnyán néztünk egymásra...
Idézet: De nem muszájból segít, mert arra utasították. Elég "patthelyzet" lehetett, hogy vagy azért kaptok ki, mert mások szatyrát cipelnétek vagy azért kaptok ki másnap, mert nem "segítettetek" senkinek se ‒ enyhe kifejezés, hogy ezt nem gondolták át teljesen. „"az úttörő ott segít ahol tud"” ![]()
Nem tudom írtam-e, ha igen bocs.
Általános suliból buszon hazafelé ajtó elé álltam, azon a buszon lépcső volt lefelé ajtóig. Hátranyúlva fogtam a függőleges kapaszkodót. Egyszer csak megmozdul a kapaszkodó, hátranézve látom egy lány lábába kapaszkodtam, én annyival lejjebb voltam a lépcső miatt. Pár nap múlva hívat az igazgató, kiderült, hogy a helyi orvos lánya lábát fogtam. Bepanaszoltak az igazgatónál. Balhé, beírás, stb. túléltem.
Vedd észre, ha dicsérnek...
![]() Idézet: „fiatalember,”
Buszos kalandjaim nekem is voltak. Zuglóban laktam, Kelenföldre jártam suliba. Egy alkalommal ac7-es buszon utaztunk a haverokkal hazafelé, és egy PVC csövet vittünk, már nem tudom, mihez kellett. Természetesen "állva" szállítottuk. Ahogy az utasok szálltak fel a buszra, egyre többen fogták meg a csövet. Mi persze tartottuk, rendesen. Ám ahogy a "Felszab tér" (ma: Ferenciek tere) megállóhoz közeledtünk, mindannyian elengedtük a csövet. A busz fékezett egy nagyot, a cső, rajta az utasokkal pedig elszabadult... Nem idézném, mik hangzottak el az utastársaktól!
Akkoriban még nem volt mobil telefon (még gondolatban sem), sőt, a vezetékes is kiváltság volt. Egyik osztálytársam apja a Postánál dolgozott, akkoriban még a posta üzemeltette a telefonokat. A srác szerzett egy telefon kézibeszélőt, a rugós zsinórjával együtt, és berakta a táskájába, mellé egy ébresztő órát. Az ébresztőt felhúzta, hogy a buszon, a "Blaha" (Blaha Lujza tér) előtt kezdjen csörögni. A tömött buszon megszólalt q ekker, a srác a tatyóba nyúlt, lezárta a vekkert, kivette a "kagylót", majd beleszólt, hogy: "Halló, tessék". Eljátszotta, mintha valakivel beszélne, majd "letette", és közölte, hogy le kell szállnunk, mert most szóltak, hogy kémek vannak a buszon. Utána nem győztünk futni a rendőrök elől. De a buszon utazók arcát látva, megérte!
Fórumtarsunktól
![]() Szerencsére nagy része már új gazdira lelt, de az egyik annyira szép piros volt, hogy csináltam belőle egy MOSHI-t. Az egy hagyományos vezetékes telefon kézibeszélő, mobiltelefonhoz. Teljesen jól működik, jelenleg szerintem még mindig Gery78 villog vele. ![]()
Én meg már tőled kaptam meg az egyiket hasonló átalakítás céljára, csak aztán elfüstöltem az erre szánt mikrofonkapszulámat és azóta se csináltam meg
![]() Idézet: Mint a filmben? „...de az egyik annyira szép piros volt...” Kamala Harris eredményeiA Walmart elkezdte árulni a "Kamala Harris eredményei" c. könyvet. Tuti bestseller.![]()
Csak a borítót cserélték el rajta.
Ennek a könyvnek az a címe: -Amit a férfiak a női lélek rejtelmeiről tudnak-
Ki mit használ, az vastagszik meg.
Erre való hivatkozással kértem a manageremtől munkavédelmi egérpadot. Csoda aksiParasztvakítás a javából.Akkorka akku, ami elfér ebben a porszippancsban, és 40 percen át lead 1800W-ot? Az e-bringám 4 órán át menne vele.
Számoljunk!
![]() 2.2Ah-t tud az akksi 40 perc folyamatos működés -> 3.3A folyamatos árammal pont ennyit lehet kiszedni belőle (nem tudom, túléli-e az akku, vagy van-e benne védelem, hogy ne merítsük le 0-ra... * de a leírás nem tartalmazza, hogy az akkut többször is lehet használni ![]() 1800W -> az akku(csoport) feszültsége kb. 550V * Van egy olyan mondat, hogy automatikusan leáll, amikor az akku lemerül. Tényleg??? ![]() Illetve milyen ócska, hogy lemerült akkuval, vagyis ha már nincs benne energia, akkor nem működik...
Az általad feltöltött oldal egész képkivágásából látszik, hogy nem a megbízható weboldalak közé tartozik, tipikus ismertetője a futhatsz a pénzed után átveréseknek.
Igazából a fogyasztóvédelemnek ezt büntetni kellene, elsőre egy figyelmeztetés, ha utána sem korrigálják (illetve ha továbbra is hamis adatokkal hirdetik a termékeiket) akkor megérdemlik a bírságot.
Sajnos, már néhányszor próbálkoztam ilyennel. Pl. az 50, 200 W-os LED reflektorokkal, a 3 kW-os el. láncfűrésszel, ami kb. olyan súlyú, mint a bemutatott porszívó. No meg persze fékmentes.
![]() ![]()
Sebaj, majd megkérdezem a MI-t hogy mit vegyek.
Itt a következő. Ez már vicc.
![]() Idézet: Egy kicsit azért elszólta magát a hirdető ... Ventillátoros hősugárzó ami egyszerű ventillátorként is üzemeltethető . „Vásároljon AIR WALL™ fali konvektort még ma” A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2024
"automatikusan leáll, ha az akkumulátor lemerül". Okos gép, gondolom külön elektronika figyeli nehogy lemerült akkuval menjen akármeddig.
![]() Idézet: „Ventillátoros hősugárzó ami egyszerű ventillátorként is üzemeltethető .” Valami nem stimmel. ![]() Idézet: „Nincs motor, ezért csendes” Kíváncsi lennék, hogy légkeringetés nélkül hány perc alatt olvad le a falról a 2000 W hatására az a műanyag vacak.
Gondolom a kültéri kompresszor hiányára utal a "nincs motor" kifejezés . A műnyag vacakban szerintem van egy kis ventillátor (mókuskerekes) mint a klímákban
Sajnos nem vicc.Egy ismerős bedőlt neki, és két szobába 70+ k-ba fájt neki.A ventilátor is gyenge, és kb két pc táp venti erővel "lehel". SZólt, hogy nem hűt, és nézzem már meg.Sírtam, mert röhögni nem mertem...
Boy
Irónia ON: egész életszerűen hitelesek a kamilla értékelések. Úgy tűnik, hogy a lokalizáció (ungheria a webcímben) kimerült annyiban, hogy áttolták a Google fordítón és itteni neveket adtak hozzá. Ugye milyen szépen csengő, ősi magyar név a Callum S.?
![]() "Gábor G. Azt hittem, hogy bonyolultabb lesz, de ehelyett már össze van szerelve, és csak be kell dugni. Alig várom, hogy idén nyáron újra használhassam a tengerparti házban. Top termék!" "István F. Az ár egyesek számára alacsonynak tűnhet, de ha egyszer kipróbálja a terméket, rájön, hogy ez nem játék. Ez egy igazi konvektor, amely tökéletesen fűti és hűti akár 80 m²-t is, és nem fog hideget vagy meleget érezni a többi helyiségben." He? ![]()
Teljesen igaz az utolsó mondat. Mikor hideg van, nem fog meleget érezni. Mikor meleg van, nem fog hideget érezni, mert nem ér semmit.
![]()
Bennem is szóról szóra ez fogalmazódott meg.
![]()
Nekem meg egy régi kabarétréfa (talán Nagy-Bandó? ) jutott az eszembe... Amikor valaki albérletet keres, amit úgy hirdettek meg, hogy "hideg-meleg folyóvíz".
Azután kiderül, hogy csak egyetlen csap van és azt sem lehet rendesen elzárni és reklamál, a főbérlő elmagyarázza: "Fürdeni hideg, inni meleg..." |
Bejelentkezés
Hirdetés |