Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Futópad
Sziasztok.Javított már valaki EVERFIT TFK 650-es futópadot?
Futópad elektronikaSziasztok!Lehet hogy nem jó helyen teszem fel a kérdést, a lényeg az lenne hogy van egy futópad aminek a márkáját se tudom és így még nehezebb hozzá alkatrészt találnom vagy információt! A lényeg az hogy a panel ami a motort is vezérli , sajnos pára került a készülék belsejébe és bekapcsolásnál ép hogy elindult a motor ,a műanyag burkolaton keresztül egy nagy villanást lehetett látni és onnantól kezdve nem működik. A kijelző ugyanúgy működik de hibaüzenet jelenik meg ami nem csoda mivel a burkolatot le szedtem és az egyik ellenállás megkormolódott ,ez a kisebbik baj mert megmértem és nem lett zárlatos, a nagyobbik baj hogy van a nyákon egy ic aminek a felülete megégett és sajnos nem lehet beazonosítani hogy milyen típus lehet? A panel hűtőbordáján van egy sorozatszám ami alapján nem nagyon találtam semmit, csak egy hasonló panelt. A telefonomon lévő "Lens" alkalmazás segítségével találtam olyan panelt AlliExpressen , vagyis ránézésre színte ugyan az! Viszont annak más a típusszáma így nem tudom hogy meg merjem e rendelni? Jobban örülnék egy olyan megoldásnak ha inkább javítani lehetne mert az új panel ára 45 ezer ft+ posta ![]() Mellékelek pár képet a panelról! A segítséget előre is köszönöm és kellemes ünnepeket kívánok minden fórumtársnak! Üdv, Krisztián
Van futópados témákra egy topik:
Futópad Írj a moderátoroknak, hogy tegyék át a kérdésedet oda, ott vannak hozzáértők. (Ne másold be a kérdésed oda is, mert a fórum szabályzat szerint ugyanazt a kérdést két helyre nem szabad beírni!)
Rendben, köszi
Köszönöm a segítséget!
A biztosítékot már ellenőriztem és jó! Az a baj hogy sajnos az ic-ből kirobbant egy darab amit a képen nem látni ![]() https://www.aliexpress.com/item/1005004124403409.html?spm=a2g0o.det...rom%3A A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2024
Szia!
Ahogy Kendre256 javasolta kérd át a bejegyzésed a Futópad topikba. Ott olyan szakiktól kapsz segítséget akik ismerik, javítják ezeket a gépeket. Én csak a táp ellenőrzésében próbáltam segíteni, hogy előrébb legyél. Az ic teteje elszállt akkor a uc halott. A cseréhez szakember kell aki az uc t betudja szerezni és programja is van hozzá, stb. Sajnálom. Üdv.
A verzió szám eltérés sok anomáliát tud akár működés képtelenséget okoz. Hallgass a szakemberre.
A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2024
Szia!
Én sem értek a futópadokhoz és nem tudom, hogy ezzel mennyit segítek. Az alábbi oldalon találtam egy V2.3 panelt és egy leírást a V3.0 frissítéssel kapcsolatban. link Csatolt képeken kékkel jelöltem. Csatlakozom az előttem szólókhoz a Futópad topikba való áttételben és bízom az ottani szakemberek tudásában. Sok sikert! A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2024
Köszi, Már kértem a moderátort ,hogy helyezze át
![]()
Ahogy kivettem az angol szövegből, a 3.0 csak javításokat tartalmaz , jobb motorvezérlés stb. De egyértelmű hogy szakember tudja csak megmondani
![]()
Köszi, sajnos a belinkelt oldalon nagyon drágán adják a panelt
![]()
Szia!
A pirossal bekarikázott IC szerintem egy processzor. Ha valaki meg is írja a típusát, és beszerzed, akkor sem leszel beljebb, mert a programot is bele kellene tölteni. Szóval, ha a megjelölt IC tényleg meghibásodott, akkor valószínűleg nem javítható a panel.
Szia!
Első ránézésre az Aliexpress-es és DHGate-es panelt egyformának láttam. De csak a DHGate oldalán találtam leírást a V3.0 upgrade-ről a V2.3 panelon. A magyarázat miatt és nem a megrendelés miatt linkeltem be. A leírásból nekem is az egyenletesebb motor vezérlés jött le. ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2024
Akkor valószinű hogy új panelt kell rendelnem
![]() ![]() köszönöm a segítséget
De nem értem teljesen, a DHGates oldalán található panel is v2.3-as
![]() Köszi a segítséget |
Bejelentkezés
Hirdetés |