Fórum témák
» Több friss téma |
Nem egy LED-es lámpában volt ez véletlenül?
Nem. A számítógép tápegységének ventillátorában volt. De nekem ilyen kéne. Akkor tudod hogy mi?
Ettől "forog". Ez egy hall ic. Helyettesitőt nem tudok....
Vagy mégis?Bővebben: Link
Kösz szépen ezt kerestem.
Helló!
A képeken lévő Tesla kijelző érdekel. LQ425 ill. LQ470 el szerelt (piros/zöld) Gondolom a meghajtó ic van mellé, de a müa. tok mit tartalmaz az kérdéses. Nem tudom megállapítani, hogy ez mi és így adatot sem tudok róla. Ha az aktuális ára is tudható, az is érdekelne. Köszi!
Szerintem (úgy látom) egy 72747 a meghajtó, ennek az adatlapját viszont már sok helyen megtalálod.
Sziasztok
Ma össze futottam egy olyan alkatrésszel amire az van ráírva hogy S1 2S3 Ez mi lehet? Vagy mivel lehet helyettesíteni? Én valamilyen opto csatolóra tippelek, de milyen?
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni ez az alktrész mi lehet?! egy szimpla dióda? köszi ha rápillantotok! Skip
Hello, erősen valószínű, de találkoztam kondival is ilyen tokozásban. Mérjél rá...
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Sajnos pont egy olyan van a képen (amúgy sem éles), amin nem nagyon látszik. Ez van rajta: E147D UN Azt gondoltam, rögtön rávágja valaki, mert ez már igen régi, csak én nem tudom pontosan a nevét. Próbáltam 147D, UN147 és még sok más módon, de nem találtam leírást. Az elmúlt napokban próbáltam néhány alkatrésznek utána nézni a neten. Evidens lenne, hogy minden alkatrész pillanatok alatt, több helyen is megtalálható. Minden adat, szép képek..... örülök, ha nagy küzdés során találok 1-2 használható dolgot.... Az még érdekes lenne, hogy 450ft/db szerintetek sok?
Vagy kis elkó vagy dióda lehet még. Ahogy Medve mondta, mérj rá!
Sziasztok
tfk4 241(tfmo 4036n) ha valahi tud róla adatlapot vagy bekötési rajzot kérem segitsen ! Elöre is köszönöm.
Elszúrtam, ne haragudj, SN7447 a hétszegmenses dekódoló és meghajtó.
sziasztok nem tudná megmondani valaki hogy ez meg mi
ha ebből valaki meg tudja mondani, hogy mi, akkor én :kalap: .
Én a seregben légifelvétel-elemző voltam, úgyhogy ez egy órákban használatos spec oszcillátor, ami a billegőkerék mozgását tartja fenn...(talált?)
küldök másikat
köszi ,ki nem találtam volna (a fiók alján találtam meg, már vagy 3-éve ott van)
Szia ez egy olyan órának a meghajtója ami 2 fém tárcsából áll és a tárcsán van 1-1 kis mágnes a tekercsekben impulzusok "mennek" és ezek lökik át a holtponton.. Ezt egyébként régen órákban használták, nekem is van 1-2 ilyen "maradványom"
gr89: Idézet: no akkor lehet sűrűn emelgetni „ha ebből valaki meg tudja mondani, hogy mi, akkor én” üdv! Látom már megelőztek :yes:
:kalap: :kalap: :kalap: :kalap: valami tekercsnek kinéző dolgot én is láttam a képen, de ebből nem tudtam volna megmondani, hogy mi.
Sziastztok! SN7416N,SN7404N,SN7408N,SN74162N ic-ket mire lehetne használni?
Cnc esztergábol vannak a panelek,és ezen több féle van! Csak még 1 kérdés léptetőmotorhoz lehet -e ezeket használni,ezek kapcsopló ick?
sziasztok..
ma szétbontottam egy töltöt és benne volt egy oan alkatrész amire az van irva, hogy "WR 130C 2A" a 130 és a C kozott van a fok jel.... a képpel probáltam ábrázolni hogy hogyan néz ki.....
Szia!
Ez egy hőbiztosíték. Ha valamilyen okból kifolyólag a trafó (gondolom trafós volt vagy ha kapcsolóüzem akkor is ugyan azért van) túlmelegedne akkor ő lekapcsolja ha eléri a 130C fokot maximum 2A folyhat át ezen a hőbiztosítékon. üdv!
koszi.. es hogyan tudom megallapitani hogy meg jo?
Ha a multimétereddel zárlatkeresőben rámérsz ha sípol akkor jó ha szakadást mutat akkor nagyívben kuka..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |