Fórum témák
» Több friss téma |
- Ez a felület kizárólag, az elektronikában kezdők kérdéseinek van fenntartva és nem elfelejtve, hogy hobbielektronika a fórumunk!
- Ami tehát azt jelenti, hogy a nagymama bevásárlását nem itt beszéljük meg, ill. ez nem üzenőfal! - Kerülendő az olyan kérdés, amit egy másik meglévő (több mint 17000 van), témában kellene kitárgyalni! - És végül büntetés terhe mellett kerülendő az MSN és egyéb szleng, a magyar helyesírás mellőzése, beleértve a mondateleji nagybetűket is!
Szerintem LM567 jó lehet, ennél egyszerűbben talán nem is menne csak mcu-val feladathoz írt programmal. Akkor több lehetőség is van.
Frekvencia feszültség konverter + egy komparátor.
Kösz, ez érdekes. Akkor ez úgy működik, hogy R1-C1-el beállítom a kívánt kb. 23Hz-et, A C2 pedig a bemeneti feszültségtől függően is meghatároz valamekkora sávszélességet az alapfrekvencia százalékában? Mit jelent itt a sávszélesség? Hogy ezen belül még bizonytalan a kimenet és bárhol kapcsolhat? 10%-os nagyságrend bőven belefér és akkor lesz 22-24Hz a tartomány, afelett meg fixen alacsony szintű a kimenet?
Hello! Én ugyan még sosem használtam, de LM2907 20. ábra..
Rádiós mp3 lejátszó hibaPár hete vettem egy ilyen "TD-V26" rádiós mp3 lejátszót. A probléma az, hogy egyik napról a másikra úgy viselkedik, hogy beállításkor csak végigsöpör az FM sávon, de sehol se áll meg, mert semmit se talál. Ha manuálisan megállítom egy adó ismert frekvenciájánál, akkor is csak olyan hangja van, mintha nemcsak adás nem lenne, de moduláció se.![]() A rádión kívül a többi funkció működik. A kérdés az, hogy lehet-e ezzel bármit kezdeni? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |