- LPD-t tiltsad,
- DHT-t engedélyezd,
- PEX-t engedélyezd,
- titkosítást engedélyezd,
- globális kapcsolatok maximális száma: 500,
- kapcsolatok maximális száma: 50,
- feltöltések maximális száma: 10.
És a globális feltöltési korlátot állítsd be 2MB/s-re!
Csak egy gépen fusson egyszerre csak mert két gépről nyomva lefekszik tőle a Compal.
Köszönöm!
Beállítom ezeket, ráadásul bőven elég ha egy gépen fut csak, úgyis ritkán kell....
Szia.
Nálunk is volt ilyen hiba, sokat írtam az ügyfélszolgálatra, de mindig csak annyit mondtak hogy náluk minden stimmel. A fehér színű "UPC-S Connect box CH7465LG-LC" van (ami elvileg a jobb modem náluk). Megfigyeltem hogy mikor nem tölt be oldalt, akkor mindig dobja a log-ba az "Illegal Dropped forward packet" szöveget. Nálam a gyári beállítás visszaállítás jobban segített, de hála égnek már egy ideje nem jelentkezik a probléma.
Oldalakat nem tudtam betölteni (pl steam), online nem tudtam fizetni (otp app, ez be sem jött mindig írta fullos wi-fi mellett a wi-fitől kb 20cm-re hogy instabil kapcsolat.) A gépem közvetlen utp kábellel van hozzákötve, kb 1m-es el. Technikust küldtek volna, de mikor jött volna biztos jó lett volna a net, és perkálni kellett volna a kiszállásért 20k-t.
Webkamera
Sziasztok
Olyan programot keresnék számítógépre és androidra, amivel egy számítógéphez csatlakoztatott webkamera képét tudnám nézni.
Van egy 3D nyomtatóm (Ender 3 V2) amit szeretnék vele nézni ha nem vagyok a műhelyben néha rápillantani hol tart. Számítógépen esetleg Time-lapse videót készíteni.