Fórum témák
» Több friss téma |
- LPD-t tiltsad,
- DHT-t engedélyezd, - PEX-t engedélyezd, - titkosítást engedélyezd, - globális kapcsolatok maximális száma: 500, - kapcsolatok maximális száma: 50, - feltöltések maximális száma: 10. És a globális feltöltési korlátot állítsd be 2MB/s-re! Csak egy gépen fusson egyszerre csak mert két gépről nyomva lefekszik tőle a Compal.
Köszönöm!
Beállítom ezeket, ráadásul bőven elég ha egy gépen fut csak, úgyis ritkán kell....
Szia.
Nálunk is volt ilyen hiba, sokat írtam az ügyfélszolgálatra, de mindig csak annyit mondtak hogy náluk minden stimmel. A fehér színű "UPC-S Connect box CH7465LG-LC" van (ami elvileg a jobb modem náluk). Megfigyeltem hogy mikor nem tölt be oldalt, akkor mindig dobja a log-ba az "Illegal Dropped forward packet" szöveget. Nálam a gyári beállítás visszaállítás jobban segített, de hála égnek már egy ideje nem jelentkezik a probléma. Oldalakat nem tudtam betölteni (pl steam), online nem tudtam fizetni (otp app, ez be sem jött mindig írta fullos wi-fi mellett a wi-fitől kb 20cm-re hogy instabil kapcsolat.) A gépem közvetlen utp kábellel van hozzákötve, kb 1m-es el. Technikust küldtek volna, de mikor jött volna biztos jó lett volna a net, és perkálni kellett volna a kiszállásért 20k-t.
WebkameraSziasztokOlyan programot keresnék számítógépre és androidra, amivel egy számítógéphez csatlakoztatott webkamera képét tudnám nézni. Van egy 3D nyomtatóm (Ender 3 V2) amit szeretnék vele nézni ha nem vagyok a műhelyben néha rápillantani hol tart. Számítógépen esetleg Time-lapse videót készíteni.
De akkor mi lett végül a megoldás?
(A próbálgatás, hibakeresés, bizonyos ideig tök ok. de nem szeretnék már visszamenni az időben húsz évet, mikor a ház kábel dzsumbuj volt.. Csak jó lenne találni valami vezeték nélküli megoldást, és mint említettem nekem csinálja LAN kábellel is.... ![]() ![]()
1. Csak egy noti legyen kábellel csatlakoztatva a routerhez. Se TV, se Wifis eszközök.
2. Nyissál a gépeden egy parancssort (cmd). 3. Írjad be: ping 8.8.8.8 -t -l 1000 4. Nyomjál egy entert 5. 15 perc múlva nyomjál egy Ctrl+C -t 6. Irjad ide az eredményt. Pl.: Ping statistics for 8.8.8.8: Packets: Sent = 43, Received = 41, Lost = 2 (4% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 7ms, Maximum = 25ms, Average = 10ms
Nézd meg, hogy a te környékeden van-e másik szolgáltató. Mondjuk a T, vagy kérhetsz-e optikai bekötést a koax helyett. Mi felénk három szolgáltató is nyomult, volt alternatíva.
( Bár most hogy Lölő sorban vásárolja fel a nagyobb szolgáltatókat egyre rosszabb a helyzet. )
Sajnos olyan utcában lakom ahol nincs más alternatíva, nincs másik hálózat kiépítve....
![]()
Ne tedd.
Csúcsidőben kell tesztelni. 15 percet kibír a család net nélkül ha amúgy sem működik az normálisan.
Nálam sem ment Wi-Fin-sen. Magától megszűnt a hiba, vagyis én nem csináltam itthon semmit. A gyári beállítás visszaállítást javaslom nálam az volt hogy segített.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |