Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   1160 / 1160
(#) img válasza adapter hozzászólására (») 10:07 / 1

- LPD-t tiltsad,
- DHT-t engedélyezd,
- PEX-t engedélyezd,
- titkosítást engedélyezd,
- globális kapcsolatok maximális száma: 500,
- kapcsolatok maximális száma: 50,
- feltöltések maximális száma: 10.

És a globális feltöltési korlátot állítsd be 2MB/s-re!

Csak egy gépen fusson egyszerre csak mert két gépről nyomva lefekszik tőle a Compal.
(#) adapter válasza img hozzászólására (») 10:25 /

Köszönöm!

Beállítom ezeket, ráadásul bőven elég ha egy gépen fut csak, úgyis ritkán kell....
(#) martin66789 válasza adapter hozzászólására (») 18:07 /

Szia.
Nálunk is volt ilyen hiba, sokat írtam az ügyfélszolgálatra, de mindig csak annyit mondtak hogy náluk minden stimmel. A fehér színű "UPC-S Connect box CH7465LG-LC" van (ami elvileg a jobb modem náluk). Megfigyeltem hogy mikor nem tölt be oldalt, akkor mindig dobja a log-ba az "Illegal Dropped forward packet" szöveget. Nálam a gyári beállítás visszaállítás jobban segített, de hála égnek már egy ideje nem jelentkezik a probléma.
Oldalakat nem tudtam betölteni (pl steam), online nem tudtam fizetni (otp app, ez be sem jött mindig írta fullos wi-fi mellett a wi-fitől kb 20cm-re hogy instabil kapcsolat.) A gépem közvetlen utp kábellel van hozzákötve, kb 1m-es el. Technikust küldtek volna, de mikor jött volna biztos jó lett volna a net, és perkálni kellett volna a kiszállásért 20k-t.
(#) martin66789 hozzászólása 18:11 /

Webkamera

Sziasztok

Olyan programot keresnék számítógépre és androidra, amivel egy számítógéphez csatlakoztatott webkamera képét tudnám nézni.
Van egy 3D nyomtatóm (Ender 3 V2) amit szeretnék vele nézni ha nem vagyok a műhelyben néha rápillantani hol tart. Számítógépen esetleg Time-lapse videót készíteni.
(#) adapter válasza martin66789 hozzászólására (») 18:55 /

De akkor mi lett végül a megoldás?

(A próbálgatás, hibakeresés, bizonyos ideig tök ok. de nem szeretnék már visszamenni az időben húsz évet, mikor a ház kábel dzsumbuj volt.. Csak jó lenne találni valami vezeték nélküli megoldást, és mint említettem nekem csinálja LAN kábellel is.... )
(#) xxxyyy válasza adapter hozzászólására (») 19:05 /

1. Csak egy noti legyen kábellel csatlakoztatva a routerhez. Se TV, se Wifis eszközök.
2. Nyissál a gépeden egy parancssort (cmd).
3. Írjad be: ping 8.8.8.8 -t -l 1000
4. Nyomjál egy entert
5. 15 perc múlva nyomjál egy Ctrl+C -t
6. Irjad ide az eredményt. Pl.:

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 43, Received = 41, Lost = 2 (4% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 7ms, Maximum = 25ms, Average = 10ms
(#) Suba53 válasza adapter hozzászólására (») 19:09 /

Nézd meg, hogy a te környékeden van-e másik szolgáltató. Mondjuk a T, vagy kérhetsz-e optikai bekötést a koax helyett. Mi felénk három szolgáltató is nyomult, volt alternatíva.
( Bár most hogy Lölő sorban vásárolja fel a nagyobb szolgáltatókat egyre rosszabb a helyzet. )
(#) adapter válasza Suba53 hozzászólására (») 19:23 /

Sajnos olyan utcában lakom ahol nincs más alternatíva, nincs másik hálózat kiépítve....
(#) adapter válasza xxxyyy hozzászólására (») 19:24 /

Este ha nyugalomba kerül a ház megcsinálom.
(#) xxxyyy válasza adapter hozzászólására (») 19:29 / 1

Ne tedd.
Csúcsidőben kell tesztelni.
15 percet kibír a család net nélkül ha amúgy sem működik az normálisan.
(#) martin66789 válasza adapter hozzászólására (») 19:48 / 1

Nálam sem ment Wi-Fin-sen. Magától megszűnt a hiba, vagyis én nem csináltam itthon semmit. A gyári beállítás visszaállítást javaslom nálam az volt hogy segített.
Következő: »»   1160 / 1160
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem