Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Jó gondoltam nem most találták fel a jelölést, de szerintem nem mindennap találkozik ilyen alkatrésszel egy hobbista.
![]()
Nincs a kicsi Zenereken jelölés, vagyis kis festés a lábukon. De, hogy a képed illusztrálva is legyen.
Ez is a tápban volt, de ennek a rajzjele már Schottky-dióda volt. Ezen már ott a jelölés. ![]() A hozzászólás módosítva: Pé, 17:57
A naprendszert elhagyó pályán lévő 5 űreszköz adatai követhetőek: legtávolabbi űreszközök
Ajánlom ezt az oldalt, rengeteg érdekesség, űreszköz pályaadat követhető.
A Zenerek nyitófeszültsége is görbét követ, mint a napelemek. A legkisebb a görbe 6-7 V között. Annál alacsonyabb és magasabb feszültségtartománynál elnyúlik. Ha a névlegesnél kisebb az áram, alacsonyabb lesz a feszültség, ha több, magasabb.
U.i. Elég rossz ábrát választottam. Általában a függőleges szokott lenni a feszültség és lentről fölfelé, balról jobbra növekednek az értékek. ![]() A hozzászólás módosítva: Pé, 20:08
Azt akarod mondani, hogy ott kell alkalmazni a feszültség stabilizálásra, ahol állandó rajta a feszültség?
![]() Mert akkor igazad van. ![]()
Valami volt a műszerrel. Kivettem az elemet, beletettem újra most már jó.
![]()
Esetleg: Kivettem az elemet, beletettem újra fordítva most már jó.
ESP32 Antenna ArrayKb 1998-tol foglalkozom WIFI-vel de ettol a project-tol leesett az allam![]() Bevallom a video par pontjan kuzdottem, hogy kepben maradjak, de megeri fokuszalni, nagyon izgalmas, mi mindenre kepes egy maroknyi ESP32 es egy kivancsi, tanult elme...
Nem, ugyanazokat tettem vissza, persze megfordítottam.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szo, 9:25
92 éves nagymama a tehetségkutatóbanTalán elfér itt. Bővebben: Link
Már lassan teljesen hiteles lesz az MI.Bajban leszünk amikor összeolvad a mesterséges világ a valódival.
Pár nap múlva már 99 éves lett!
Manapság már tele van a net AI által generált videókkal... Nagyon kell figyelni, hogy észrevegyük! Módosított vagy szintetikus tartalom használata jelezve is van. A hozzászólás módosítva: Sze, 15:47
A felolvasási stílus, és a használt szavak még többnyire árulkodnak. Milyen jó, hogy ennyire összetett nyelvezetünk van. Még meg lehet hallani a hibás generálást, de folyamatosan tanul, így előbb utóbb át leszünk verve.
Nekem a nénit mutató videó kiváló minősége lett gyanús, meg a kameramozgás alatti élesség. A zsűri képe ahhoz képest csapnivaló minőségű + homályos...
Ma már bárki, Trump vagy a Megváltó is "beszálhat"... A hozzászólás módosítva: Sze, 15:55
Meg zenészt azért is nehezebb hamisítani mert a ritmusnak és a test(kéz)mozgásnak is stimmelnie kell a hangszeren, amiknél itt nagyon kilóg a lóláb, hogy semmi közük egymáshoz.
Nem kell ilyen messzire menni. Nálunk a helyi napilap magyartalan, nyelvtani és helyesírási hibákkal van tele. Hol kihagynak betűket, egész szavakat is a mondatból, hol több van a kelleténél. Biztos jele annak, hogy folyamatosan hazudnak.
![]()
Hát, ez a videó annyi sebből vérzik, hogy csak na.
Tele van a média magyartalan beszédekkel. Például a rövid t-nek ejtett ..tt végű szavaknál.
Egy régebben közzétett videóban hasonló stílusban alakítja ki az arcokat, lehet hogy ugyanaz az AI kreálta korábban ezt is: Bővebben: Link ?
NDK időjárás házikóKicsit idegen a kérdés, ismeri valaki az NDK-s időjárás házikóban levő függesztőszál anyagát? Mivel tudnám megjavítani, hogy ismét működőképes legyen? Elszakadt,és már rövid is.
A leírás szerint gyapjú: Bővebben: Link. Már ha ez az, amire te is gondolsz.
Ez azért jóval animációsabb, sokkal több benne a fikció, azonnal süt, hogy nem valóság, már az első képkockánál.
Az előző videó próbál realisztikus lenni, de tele van hibával és olyan szinten van túlzásba víve, hogy ha kivitel tökéletes lenne, akkor is sütne róla, hogy itt valami nem stimmel.
Nekem gyerekkoromban azt mondták nagyiék, hogy birkabél...de lehet, hogy nem tudták jól, vagy csak minket gyerekeket akartak ugratni vele.
A hozzászólás módosítva: 8:29
Én ezt találtam. Csúnyán hangzik, de úgy tűnik a birkabél lehet a közelítő dolog. Már csak azt kell kitalálnom honnan szerezzek Catgut-ot. Egy Szlovák webshop-ot találtam, itt a neve is ez de műlegyezéshez használatos, illetve hegedűhúrnak is találta ilyen anyagot. Lehet rendelek a Szlovák webshop.bór, bár egy kicsit drága kísérlet lesz ha nem működik.( többe kerül, mintha vennék egy másik házikót )
Menj el cipészhez, bőrdíszműveshez! Végső esetben próbára veszel hentesnél kolbászbelet. Igaz, adnak egy csomagban 5 m-t.
![]() ![]() A fenti szakmák művelői, ha nem is tudnak adni, megmondják, hol keresd.
Ha van állatorvos ismerősöd, kérhetsz egy arasznyit.
Köszönöm a segítségeket, végül rendeltem Szlovákiából, remélem működni fog.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |