Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Érdekességek

Témaindító: Gatery, idő: Szept 5, 2006
Lapozás: OK   634 / 635
(#) Inhouse válasza sany hozzászólására (») Pé, 17:42 /

Miért csalna a vezeték egy ilyen zénernél?
(#) sany válasza erbe hozzászólására (») Pé, 17:49 /

Jó gondoltam nem most találták fel a jelölést, de szerintem nem mindennap találkozik ilyen alkatrésszel egy hobbista.
(#) sany válasza Inhouse hozzászólására (») Pé, 17:50 /

Akkor a műszer csal.
(#) sany válasza lazsi hozzászólására (») Pé, 17:56 /

Nincs a kicsi Zenereken jelölés, vagyis kis festés a lábukon. De, hogy a képed illusztrálva is legyen.
Ez is a tápban volt, de ennek a rajzjele már Schottky-dióda volt. Ezen már ott a jelölés.
A hozzászólás módosítva: Pé, 17:57
(#) HeZ válasza lazsi hozzászólására (») Pé, 18:57 /

A naprendszert elhagyó pályán lévő 5 űreszköz adatai követhetőek: legtávolabbi űreszközök
Ajánlom ezt az oldalt, rengeteg érdekesség, űreszköz pályaadat követhető.

Űrhajók.jpg

(#) erbe válasza sany hozzászólására (») Pé, 20:03 / 1

A Zenerek nyitófeszültsége is görbét követ, mint a napelemek. A legkisebb a görbe 6-7 V között. Annál alacsonyabb és magasabb feszültségtartománynál elnyúlik. Ha a névlegesnél kisebb az áram, alacsonyabb lesz a feszültség, ha több, magasabb.

U.i. Elég rossz ábrát választottam. Általában a függőleges szokott lenni a feszültség és lentről fölfelé, balról jobbra növekednek az értékek.
A hozzászólás módosítva: Pé, 20:08

zener.jpg

(#) Gafly válasza erbe hozzászólására (») Pé, 20:25 /

Azt akarod mondani, hogy ott kell alkalmazni a feszültség stabilizálásra, ahol állandó rajta a feszültség?
Mert akkor igazad van.
(#) erbe válasza Gafly hozzászólására (») Pé, 20:35 /

Pontosan.
(#) sany válasza erbe hozzászólására (») Pé, 22:39 /

Valami volt a műszerrel. Kivettem az elemet, beletettem újra most már jó.
(#) nagym6 válasza sany hozzászólására (») Szo, 2:01 /

Esetleg: Kivettem az elemet, beletettem újra fordítva most már jó.
(#) cua hozzászólása Szo, 4:14 / 3

ESP32 Antenna Array

Kb 1998-tol foglalkozom WIFI-vel de ettol a project-tol leesett az allam
Bevallom a video par pontjan kuzdottem, hogy kepben maradjak, de megeri fokuszalni, nagyon izgalmas, mi mindenre kepes egy maroknyi ESP32 es egy kivancsi, tanult elme...
(#) sany válasza nagym6 hozzászólására (») Szo, 9:23 /

Nem, ugyanazokat tettem vissza, persze megfordítottam. Nincsenek lemerülve. Csak "újraindult" a műszer.
A hozzászólás módosítva: Szo, 9:25
(#) Skori hozzászólása Sze, 15:35 /

92 éves nagymama a tehetségkutatóban

Talán elfér itt. Bővebben: Link
(#) tiborati válasza Skori hozzászólására (») Sze, 15:44 /

Már lassan teljesen hiteles lesz az MI.Bajban leszünk amikor összeolvad a mesterséges világ a valódival.
(#) uniman válasza Skori hozzászólására (») Sze, 15:44 /

Pár nap múlva már 99 éves lett!
Manapság már tele van a net AI által generált videókkal... Nagyon kell figyelni, hogy észrevegyük!
Módosított vagy szintetikus tartalom használata jelezve is van.
A hozzászólás módosítva: Sze, 15:47
(#) tiborati válasza uniman hozzászólására (») Sze, 15:49 /

A felolvasási stílus, és a használt szavak még többnyire árulkodnak. Milyen jó, hogy ennyire összetett nyelvezetünk van. Még meg lehet hallani a hibás generálást, de folyamatosan tanul, így előbb utóbb át leszünk verve.
(#) uniman válasza tiborati hozzászólására (») Sze, 15:51 /

Nekem a nénit mutató videó kiváló minősége lett gyanús, meg a kameramozgás alatti élesség. A zsűri képe ahhoz képest csapnivaló minőségű + homályos...
Ma már bárki, Trump vagy a Megváltó is "beszálhat"...
A hozzászólás módosítva: Sze, 15:55
(#) img válasza uniman hozzászólására (») Sze, 18:34 /

Meg zenészt azért is nehezebb hamisítani mert a ritmusnak és a test(kéz)mozgásnak is stimmelnie kell a hangszeren, amiknél itt nagyon kilóg a lóláb, hogy semmi közük egymáshoz.
(#) erbe válasza tiborati hozzászólására (») Sze, 19:18 /

Nem kell ilyen messzire menni. Nálunk a helyi napilap magyartalan, nyelvtani és helyesírási hibákkal van tele. Hol kihagynak betűket, egész szavakat is a mondatból, hol több van a kelleténél. Biztos jele annak, hogy folyamatosan hazudnak.
(#) Inhouse válasza Skori hozzászólására (») Sze, 19:58 /

Hát, ez a videó annyi sebből vérzik, hogy csak na.
(#) Epu2 válasza erbe hozzászólására (») Sze, 20:07 /

Tele van a média magyartalan beszédekkel. Például a rövid t-nek ejtett ..tt végű szavaknál.
(#) Skori válasza Inhouse hozzászólására (») Sze, 20:09 /

Egy régebben közzétett videóban hasonló stílusban alakítja ki az arcokat, lehet hogy ugyanaz az AI kreálta korábban ezt is: Bővebben: Link ?
(#) tiborati hozzászólása 7:55 /

NDK időjárás házikó

Kicsit idegen a kérdés, ismeri valaki az NDK-s időjárás házikóban levő függesztőszál anyagát? Mivel tudnám megjavítani, hogy ismét működőképes legyen? Elszakadt,és már rövid is.
(#) Bakman válasza tiborati hozzászólására (») 8:21 /

A leírás szerint gyapjú: Bővebben: Link. Már ha ez az, amire te is gondolsz.
(#) Inhouse válasza Skori hozzászólására (») 8:26 /

Ez azért jóval animációsabb, sokkal több benne a fikció, azonnal süt, hogy nem valóság, már az első képkockánál.
Az előző videó próbál realisztikus lenni, de tele van hibával és olyan szinten van túlzásba víve, hogy ha kivitel tökéletes lenne, akkor is sütne róla, hogy itt valami nem stimmel.
(#) Inhouse válasza tiborati hozzászólására (») 8:27 /

Nekem gyerekkoromban azt mondták nagyiék, hogy birkabél...de lehet, hogy nem tudták jól, vagy csak minket gyerekeket akartak ugratni vele.
A hozzászólás módosítva: 8:29
(#) tiborati válasza Inhouse hozzászólására (») 8:37 /

Én ezt találtam. Csúnyán hangzik, de úgy tűnik a birkabél lehet a közelítő dolog. Már csak azt kell kitalálnom honnan szerezzek Catgut-ot. Egy Szlovák webshop-ot találtam, itt a neve is ez de műlegyezéshez használatos, illetve hegedűhúrnak is találta ilyen anyagot. Lehet rendelek a Szlovák webshop.bór, bár egy kicsit drága kísérlet lesz ha nem működik.( többe kerül, mintha vennék egy másik házikót )
(#) erbe válasza tiborati hozzászólására (») 10:15 /

Menj el cipészhez, bőrdíszműveshez! Végső esetben próbára veszel hentesnél kolbászbelet. Igaz, adnak egy csomagban 5 m-t. Higrométer mutató elmozdításához lószőr, végső esetben haj is megfelelne, de ide nem jó, mert megcsavarják és a levegő nedvességének változására vagy kitekeredik, vagy még jobban összecsavarodik. Talán még csirkebél is használható lenne, az pedig minden háztartásban akad. Ha másképp nem, benne marad a fagyasztott csirkében.
A fenti szakmák művelői, ha nem is tudnak adni, megmondják, hol keresd.
(#) Rosszmáj válasza tiborati hozzászólására (») 13:42 /

Ha van állatorvos ismerősöd, kérhetsz egy arasznyit.
(#) tiborati válasza Rosszmáj hozzászólására (») 14:02 /

Köszönöm a segítségeket, végül rendeltem Szlovákiából, remélem működni fog.
Következő: »»   634 / 635
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem