Fórum témák
» Több friss téma |
üdv
tudom h már van vagy 20 erősítő topic de ez most kifejezetten gitár az lenne a kérdésem h ki milyet épített milyen előfok/végfok es h milyenek a tapasztalatai vele kapcsolatban nekem egy olcsó kis gyakorló cucc kéne nem túl nagy teljesítémeny lehetoleg nagyon alacsony torzítással (persze a tiszta csatornán )
előfok és végfok:
http://www.redcircuits.com/Page65.htm Technical data: Sensitivity: 35mV input for 40W 8 Ohm output 42mV input for 60W 4 Ohm output Frequency response: 50Hz to 20KHz -0.5dB; -1.5dB @ 40Hz; -3.5dB @ 30Hz Total harmonic distortion @ 1KHz and 8 Ohm load: Below 0.1% up to 10W; 0.2% @ 30W Total harmonic distortion @ 10KHz and 8 Ohm load: Below 0.15% up to 10W; 0.3% @ 30W Total harmonic distortion @ 1KHz and 4 Ohm load: Below 0.18% up to 10W; 0.4% @ 60W Total harmonic distortion @ 10KHz and 4 Ohm load: Below 0.3% up to 10W; 0.6% @ 60W Treble control: +9 / -16dB @ 1KHz; +12 / -24dB @ 10KHz Brightness control: +6.5dB @ 500Hz; +7dB @ 1KHz; +8.5dB @ 10KHz Bass control: -17.5dB @ 100Hz; -26dB @ 50Hz; -28dB @ 40Hz itt van 2 db gitárhangszóró is eladó
jah nincs kilinkelve vagy mért?
na mind 1 csatoltam az oldalt..
kosz szepen
majd veszek egy nagy levegot aztan nekiallok valamikor gondolom bar nemtom szoval ez kicsit lehet nagy teljesitmeny igy itthonra foleg panelbe...
Szia !
Ha nem akarsz 60W -ot akkor építsd meg az előfokot és hozzá építs egy 10 - 20W -os végfokot. A TDA sorozatnak elég jó a hangja + nem nagy alkatrész igényű. Ha viszont egyszer arra gondolsz, hogy valami nagyobbat és jót akarsz, akkor csöves végfokot ajánlok.
Hy!
Nézz körül a bss.fw.hu-n a zenész fülnél üdv
most a linktarbol kihalasztam egy opampos kis eloerositot megcsinaltam muxik eleg rendesen szoval valszeg azlesz hogy osszerakok hozza valami TDAt egyszerubb EQt meg egy hasznalhato hanszorot aztan rock&roll
a bss oldalon lévő "60 W-os gitár erősítő" ugyanaz amit én felraktam , no de mind 1 csak meg jegyeztem
de ha kevessebb szuflát adsz neki akkor nem lesz egyből 60W -os
ott a pont
azer ha meg van valakinek otthon sajat kis erolkodoje az ossza meg velem milyen es hogy szol
Szia!
Én ezen a kapcsoláson gondolkozok: 100W_guitar_amp Most a dob elnyomja a gitárt a próbán, és kéne egy hasonló erősítő. Esetleg valaki már megépítette ezt? Valami tapasztalat róla?
ez a preampom http://www.bobblick.com/techref/projects/preamp/preamp.html
es egy tda2030 as vegfok jovan kicsit szegenyes de jolesz csak megkene csinalni rendesen valamier nembirjak egymast elviselni zug mint az atom aztan ha bedugom a gityot kicsit lejjeb hagy de amint huzzaerek a hurokhoz sipol egy k****nagyot erdekes.....
csak nemtom mi mind1 majd telerakom trimmerrel aztan tekergetem amig jo nem lesz
Szia!!! A kapcsolás szerinem nem egy elveszett dolog!!! Bár én csak az előfokot építettem ki innen, de az nem nagyon tetszett! Ezért csináltam rajta pár átalakítást, hogy szebben szűrje ki külön-külön (párhuzamosan) a mélyeket, magasakat és persze a közepet! Ha érdekel akkor felteszem a kapcsirajzot...
Peti.
Hello!
Bss oldalán található 60W-os gitárerősítőhöz van valakinek nyákterrve? Nagyon megköszönném ha valaki elküldené! Hello!
Én is azzal az erősítővel kapcsolatban kérdeznék.
Már jó ideje megvan működik is de most észrevettem valamit ...könyökkel véletlenül hozzáértem a húrokhoz és megrázott!!!:eek2: az összes hangszedőnél ezt csinálja..... tenyérrel nem érezni egyébként, gondolom ott vastagabb a bőr... ezt mitől van??? ha hozzáérek a húrokhozegy halk pattanás is hallatszik a hangszóróban.. HELP PLZ!!!
ja 51V mérhető a húrok és a végfoktranyó bázisa között
közben tovább méricskéltem -sikerült is rövidrezárni az egyik végtranyót (R.I.P)- aztán kiderült h a húrok a föld re vannak "kötve" DE AKKOR MEG MIÉRT RÁZ????
látom hogy csak magamnak írogatok de azért nemhagyom abba
én a kapcsolási rajzot használtam "nyák"nak is jó az úgy... csak vezesd külön a földeket és akkor tuti nem gerjed
esetleg valaki normális nyáktervet nem tud adni??
mint látod senkinek nincs
de ennyi idő alatt már 4 szer megcsinálhattad volna.... 10-15 alkatrész.....
nekem egy kérdésem lenne, ha a trafó 60V-os (Névleges) a XXXµF/63V kondik nem kicsik?
Ugy érted hogy a trafód 60V AC!-s?
mert abbol kb. 83-82 volt lesz DC
az itteni kapcsoláshoz értem ami itt van, feljebb egy két hozzászólással,
De a "névleges" az AC vagy DC?
én 70DCV ról táplálom és bírja |
Bejelentkezés
Hirdetés |