Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek
 
Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   169 / 974
(#) Báddzsó válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 31, 2008 /
 
#270806) köbzoli válasza rudi.joker hozzászólására (#270799) Válasz • 17:40 [köbzoli jelenleg itt van az oldalon]
Azért az érdekelne,mi ebben a "tiltott,a technika,és a módszer".? És van klaviatúrám,amin vannak vesszők,pontok meg nagy betük,adjak egyet?

(#) Balázs válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 31, 2008 /
 
Témához kapcsolódva:

Idézet:
„ez talán olyan hatalmas energia hogy elképzelni is nehéz nade mitől is tud ez létezni az elképzelésem hogy a föld gravitációja ez a hatalmas negativ töltés
a föld felé vonzódnak az elektronok a felsőbb légkörtöl
meg lemegy jó része ez ellentmond a fizika törvényének”


Biztos fáradt vagyok, de ezt a részt esküszöm, hogy nem értem. Nem csak a fizikáját, de a mondatot sem. Lenne valaki olyan kedves, és leírná, hogy ezt hogy kellene tagolni és értelmezni?
(#) hapro hozzászólása Aug 31, 2008 /
 
(#) Sergei válasza hapro hozzászólására (») Aug 31, 2008 /
 
ügyes na de a hozzászolások se gyengék. photoshop :banplz:
(#) Topi válasza Sergei hozzászólására (») Aug 31, 2008 /
 
Hát igen... Az IQ ott sem áll rendelkezésre kilóra a kommentelőknél, mint dzsóker rudinál.
(#) Topi válasza Topi hozzászólására (») Aug 31, 2008 /
 
És ha még nem lenne elég. Újabb agy bajnok.

Bővebben: Link
(#) sprofan válasza Topi hozzászólására (») Aug 31, 2008 /
 
Szerintem ezt már direkt csinálják.
(Bővebben: Link)
(#) Topi válasza sprofan hozzászólására (») Aug 31, 2008 /
 
Ez hihetetlen... Már tényleg rekordot fogunk dönteni.
(#) Sergei válasza Topi hozzászólására (») Aug 31, 2008 /
 
szerintem izgulnak az iskola kezdés miatt vagy telihold van? lesz?
(#) levii válasza Sergei hozzászólására (») Aug 31, 2008 /
 
Last minute téma nyitogatás
(#) szamóca válasza Topi hozzászólására (») Aug 31, 2008 /
 
Tudom hogy a modiknak ez meló, de én jókat derülök ezeken a h.sz-on. Micsoda fazonok vannak. .
Köbzoli:A repülős vicced nagyon állat!
(#) Norberto válasza levii hozzászólására (») Szept 1, 2008 /
 
Ez így igaz, jól mondod
(#) Norberto válasza hapro hozzászólására (») Szept 1, 2008 /
 
Én nem tudok erre mit mondani. Valamiféleképpen elképzelhető ez, de az se kizárt, hogy PhotoShop játszott be. Tulajdonképpen az látszik a videón, hogy beveszi a rágót, aztán jól meg van vágva az egész és végére már csak a kész embert/élőlényt/tárgyat forgatja meg a szájában párszor és kilehelli azt. Tulajdonképpen egyáltalán nem hiteles videó...
(#) Frankye válasza Topi hozzászólására (») Szept 1, 2008 /
 
Mindennek van határa, kivéve az emberi idiotizmust!
(#) valve válasza Frankye hozzászólására (») Szept 1, 2008 /
 
Ahogy az egyik mesterem mondta:
"Fiam, az életben két dolog végtelen! A világegyetem és az emberi hülyeség!"
(#) Frankye válasza valve hozzászólására (») Szept 1, 2008 /
 
Egészen pontosan Albert Einstein mondott ilyet, mégpedig úgy, hogy
Idézet:
„Két dolog végtelen: A Világegyetem, és az emberi hülyeség. Bár az előbbiben nem vagyok biztos...”
(#) valve válasza Frankye hozzászólására (») Szept 1, 2008 /
 
Igaz!
(#) Mickey5 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Szept 1, 2008 /
 
Bocs, hogy egy ilyen "régi" hozzászólásra válaszolok, ráadásul egy kicsit off is ebben a topikban! De ha már az előzmények itt jelentek meg...
Június 19-én többen is alaposan lehurrogták szegény zsoltee0001-et, amiért "kétes értékű információt" tett közzé (valve, kisanderz, Norberto, Frankye). Ha jól értem, a warn nem emiatt született, annak egyéb oka is volt.
Ebben az a vicc, hogy én már akkor is tapasztalatból tudtam, hogy a kocsinyitás valóban működik mobilon keresztül. Annak az okostojásnak írom, akinek a "mobil-mikrofonja nem érzékeli a rádiófrekit", hogy ehhez nem kell mikrofon, csak az úgynevezett szuperponáció. Leegyszerűsítve: egy vivőhullámot meglovagol egy másik és így jut célba.
Mivel a többit nem próbáltam, nem akartam okoskodni (akkor). De véletlenül épp ma este láttam az m1-en a TV Ügyvédje adását (szinte soha sem nézem, most így alakult!), ahol szóról szóra ismertették ugyanezeket, be is mutatva a gyakorlatban!!! Kivéve a +50%-os töltést, mert senkinek sem volt lemerült mobilja a stúdióban. Ezt én fogom kipróbálni a hétvégén, ha kimerül a mobilom. Holnaptól fenn lesznek a kódok a honlapjukon is.
Hogy mi ebből az egészből a tanúlság, drága barátaim? Sokaknak, sok helyen mondták már azt, hogy előbb olvasson és csak utána kérdezzen. Ez így helyes! Én pedig azt mondom, hogy ne ítélkezzetek túl korán, csak azért, mert valaki egy szokatlan dologgal áll elő! Erről jut eszembe! Van itt a warn-nak ellentettje? Mert zsoltee0001 most kapott tőlem ilyet...
(#) gg630504 válasza Mickey5 hozzászólására (») Szept 1, 2008 /
 
Egy XYL nagyon készségesen felovasta a távbeszélőjének IMEI számát. Elegendő ez ahhoz, hogy bárki letiltsa azt a zsebtelefont?
(#) Báddzsó válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
Idézet:
„Szimulációban az időzítésekre én nem adnék egyáltalán. A szimuláció olyan mint a guminő.”
by Topi
(#) Frankye válasza Mickey5 hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
Ha már meg lettem szólítva:
Nem hurrogtam le az úriembert, pusztán kifejtettem a véleményemet, mely szerint jó lenne, ha a dolgok ennyire egyszerűen működnének, de több mint negyven éves élettapasztalatom azt mutatja, hogy azért nem ennyire feketék és fehérek a dolgok.
Ami a warn-t illeti: A fórumtárs azért kapott többször is figyelmeztetést, mert - annak ellenére, hogy a Fórumszabályzat világosan és érthetően leírja, hogy tilos - többször, felszólítások ellenére is vulgáris szavakkal tömte a hozzászólásait. Egyet pedig azért kapott, mert az oldal képének szándékos rombolása minden fórumban szigorúan tiltott és büntetést von maga után, így természetesen itt is.
Az pedig, hogy az Interneten, és a bulvár sajtóban milyen fél-, és torz-) információk jelennek meg olykor, szerintem senkinek sem kell ecsetelni. Emiatt az ember akár már olyankor is szkeptikus, ha valami olyat lát, ami számára nem (tú) meggyőző, és nincsen hiteles forrása.

De nem vitatkozni, veszekedni akarok, mert ez mégiscsak egy vidám topic, szóvel szerintem itt és most zárjuk le ezt a témát. Te elhiszed, mert láttad, én nem hiszem, mert nem láttam (Se TV-ben, se szabad szemmel... Főleg utóbbi okán vagyok szkeptikus!)
(#) gg630504 válasza Mickey5 hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
A rádiós távirányító jele nyilván nem csak GSM készülék jelét lovagja meg, hanem PMR446 vagy PR27 ( CB ) adóvevőét is. Vagy egyéb átjátszóét, pl. a metőkét. Ezért kell nagyon vigyázni, nehogy egy mentő akkor nyomja meg a távirányítóját, amikor éppen beszél átjátszón keresztül, mert képes egy régió összes mentőautóját becsukni vagy kinyitni. De megy ez normál rádióval is. A szomszéd mesélte, ment az autóval, hallgatta a Kossuthot URH-n és a műsorban valaki távirányított a közvetítésben. Hirtelen bezárta az autó, még szerencse, hogy nem lett belőle baleset. De észrevette, hogy a szembejövőnek is lezárta, mert balról volt a riportalany és nem jobbról, mert stereoban hallgatta.
(#) dbase válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
Már bocs h ezt mondom, de ugrókódos világban ez létre sem jöhet.
(#) Topi válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
Hát igen... Ez eléggé a parasztvakítás katagória. Nagyon minimális szinten kell csak érteni az elektronikához, és akkor az ember már nem hiszi el, hogyha a Bródy Sándor utcában a magyar rádiónál valaki bezárja az autóját akkor az országban mindenhol aki petőfit hallgat bezáródik a kocsija.

Jól átvertek téged barátom. Át, de nagyon csúnyán.
(#) titi válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
Hali!
Idézet:
„...hallgatta a Kossuthot URH-n és a műsorban valaki távirányított a közvetítésben. Hirtelen bezárta az autó...”

Amikor én autóba ülök, szinte minden nap tapasztalom ezt a jelenséget, mármint, hogy bezár az autó...
...ugyanis ha 15 km/óra fölé emelkedik a sebesség, a központi zár lezárja az ajtókat...
(#) gg630504 válasza Topi hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
Kicsit régebbi történet. Ismerős valamilyen filmet nézett képmagetofonról. Annak van antennakimenete és úgy volt összekötve a televíziójával. Ekkor hívta zsebtávbeszélőn egy külföldi ismerősét. Az is televíziót nézett, és hirtelen az a műsor jelent meg a televízióján, amit az ismerősöm nézett éppen kazettáról. Nagyon elcsodálkoztak, hogy a képmagetofon antennajele meglovagolta a zsebtelefon jelét és az ismerősének televízióján jelent meg. Annyi volt a különbség, hogy nem a magyar szinkronnal szólt, hanem az eredeti hanggal.

Kell még hasonló történet? Ha igen, akkor találok még ki...
(#) bbb válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
röviden a válasz: nem
hosszabban: igen

csak az imei szám nem elég, hiszen így bárki bemehetne a szolgáltatójához, hogy gipsz jakab vagyok, ellopták a mobilom ez az imei száma, tiltsák le.

hosszabban viszont azért igen, mert ha az imei szám alapján meg tudod állapítani a típust, akkor elegendő lehet ezen pár információ a telefon letiltatásához.
persze ilyenkor ott a dolog, hogy a lopás tényének bizonyításához rendőrségi feljelentés kell, ami nem móka! (és egyébként is ilyen hülyeségért ne adjatok plusz munkát a rendőröknek) ezen kívül a rendőrségen kérhetnek tőled valami igazoló iratot, hogy valóban a te tulajdonod volt a készülék.

ha pedig véletlenül sikerült is elérned, hogy letiltassák a hálózatról imei alapján, akkor az első pillanatban észre fogja ezt venni a tulaj, és amint bemegy a saját szolgáltatójához, ki fog derülni az egész (persze ez neki rengeteg bosszúsággal fog járni, de ezután téged már baromi könnyen utol fognak érni)

szerintem sokkal egyszerűbb odamenni az utált emberhez, és egy jó nagyot belerugni a bokájába
(#) lapose válasza Mickey5 hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
Idézet:
„Ebben az a vicc, hogy én már akkor is tapasztalatból tudtam, hogy a kocsinyitás valóban működik mobilon keresztül. Annak az okostojásnak írom, akinek a "mobil-mikrofonja nem érzékeli a rádiófrekit", hogy ehhez nem kell mikrofon, csak az úgynevezett szuperponáció. Leegyszerűsítve: egy vivőhullámot meglovagol egy másik és így jut célba.”

Hát én ezt nem hiszem! Még ha a szuperponáció igaz is a két telefon nem egymással kommunikál hanem a két legközelebbi adótoronnyal, azok meg nem a vivőfrekit továbbítják hanem az adatcsomagot!
(#) lapose válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
Ha tied a telefon igen! Be mész a szolgáltatóhoz, vinni kell a telefon papírjait és le tudod tiltatni. Én úgy tudom a három szolgáltató együttműködik és ilyenkor mindhárom rendszerről letiltják a telefont!
(#) zsoltee0001 válasza Mickey5 hozzászólására (») Szept 2, 2008 /
 
Hi
Köszi szépen, hogy kiálltál mellettem, rendes tőled.
Jó, hogy fölhoztad ezt a témát, mert teljesen ráfelejtettem, én kipróbáltam 2 féle (ugrókódos) távirányítóval is, de nekem nem működött, ettől még másik, egyszerűbb algoritmusú kóddal működhet, konkrétan érdekelne, hogy melyik tipus volt a tied.

Amúgy nekem már fel se tűnik, ha lehurrognak, néha még tetszik is, mondjuk a "zsoltee0001" nem egy túl szerencsés névválasztás volt részemről, így 30-on túl, sokan azt hiszik hogy dedós vagyok, néha meg is játszom a hülyét, és figyelem, hogy mit reagálnak rá. :eek2:
a warn-t nem vulgáris beszédért kaptam (akkor épp )
hanem szöveget illesztettem be és nyomtam pár Enter-t, mert valamiért nem akarta beilleszteni, volt egy kis "moderátori túlkapás" de hagyjuk. :bummafejbe:
Szóval ezeket a mobilos trükköket csak akkor hiszem el, ha a saját szememmel látom.
Mégegyszer köszi.
üdv
Következő: »»   169 / 974
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem