Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ebbe most hol a poén A sok smiley akar a poén lenni? Mert ha igen akkor az nagyon jól sikerült!
Lehet létrehozom az életfogytig tartó figyelmeztetést. Én "sürgősen segítettem" rajtad. Merre tart a világ, hogy ilyen emberek vannak, és internet elé ülhetnek...
Anno pár ezer évvel ezelőtt, az ilyeneket lehajították kérdés nélkül a tajgetoszról.
Tenyleg ez vicc vagy keres?:smoke: Azt hiszem helyetted elpirultam, de ha vicc, akkor nem szoltam semmit.
Idézet: no itt a poén „egy led izzót szeretnék be- és kikapcsolni úgy tervezem lesz egy nyomógomb ha megnyomom világít a led ha elengedem elalszik pic-el akarom megcsinálni!” A LEd nem izzó No meg amit PIC el akar egy nyomógombbal is megcsinálhatná Az a sok szmájli meg amolyan gyors hangulatváltozás lehet nála
Igen, ez poén akart lenni. Ezért tettem ebbe a topikba. Ezért találtam ki ezt feladatot. Ezért nem használtam nagybetűt, sem írásjeleket - vagy nem megfelelően. És ezért tettem a végére egy csomó emoikont.
Lehet, hogy viccnek nem vált be. Nem tesztnek szántam, de tükörnek kiváló lett.
Abból a sok szmájliból lehet egy "történetet" írni
Íme: Megy az útszán szélesre nyitott szájjal meglát egy nőt aztán rákacsint azután szomi mert ő nem kacsintott vissza azután feszít a napszemüvegben majd megint elszomorodik. Utána szélesre nyitja a száját elneveti magát majd elszégyelli magát mert romlott a foga ezután villogtatja a szemét majd nyakgyakorlatokat végez először jobbra balra majd le fel. Tágra nyitja szemét és sír, miután abbahagyta elkezd kiguvadni a szeme mejd úgy is marad, ezen ő mérgelődik és nem tudja mire venni ezért kérdőre vonja magát. Majd ír az orvosnak emailt és közben gyanús a tekintete majd elszomorodik hogy erre nincs gyógyszer és mérgelődik. Ezután megörül hogy még tud nevetni, de gondolkodni már nem, ettől becsavarodik és tapsol a semmin ezután meglátja a szemét a tükörben és elkékül.. itt a vége
de a poén szerintem az lehet hogy tényleg ennyire alacsonyszintű az elektronikai tudása és az alapokat inkább kihaggya mert azt hiszi hogy a cépát is lenyeli :yes:
hát ez elszomorító, de az a történet szerintem ellensúlyoz mindent
igen csak valaki lusta volt leírni betűkkel és ezért neked kellett
áhh hogy megdolgoztatta az agyamat :yes:
Majd ki akart jönni onnan úgy "forgott"
A számíógépem előlapi 3.5-ös csatlakozója átalakult sorround dekóderré :eek2: (mielőtt írjátok, nem a hangkártyával van a gond, és nincs külön dekóder a gépben. Ha közvetlenül hátulra dugom a hangszórót, akkor jó.)
Ezt már linkelted egyszer az OFF topicban.
EA Sports Tiger Woods 08-ban Van egy olyan hiba, hogy Tiger Woods a vízen játszik. Erre a EA ahelyett, hogy kijavítaná a hibát csinál egy ilyen videót! Mellesleg nekem nagyon bejön. Csak idézni tudom „It's not a glitch. He's just that good.”
Bővebben: Link UI ott van nagyobb felbontásban is katt a watch in high quality-re.
Persze Szerintem nem kapott (jól) testelést a dugallj. A fapados sorround dekóder arról szól, hogy fogok egy handszórót, és a két végét rákötöm a két csatorna végerősítőjének + ágára. Szerintem hasonló dolog játszódott le a csatlakozómban. Az tűnt fel, hogy mono hang (pl youtube videói) esetén semmi hang nem volt, pedig minden hangerő felhúzva - mono hangnál nem lehet sorround csatornát kódolni, - de ahogy stereo zenét indítottam, volt hang, csak épp a szöveg visszhangosan, és lényegesen halkabban szólt mint a hangszerek. Csatit megmozgattam, egyből jó lett.
a gumicsi*.hu-n találtam egy képet (fájlmelléklet) a telefonszám alapján megfejtettem az elérhetőségüket... majd írtam nekeik egy e-mailt.... nem írtak vissza
Szállítják a főzőhelyhez való anyagokat,és amíg nincs kész a sütögető,addíg még a bográcsot is tartják neked!
hát ez szép nem hoznak bográcsállványt gondolnák az okosok pedig van csak multifunkciós!
Hellósztok!!!
Haverral Memoria kártyát szereltünk Sok jó nem sült ki belőle!!!Szét szedtünk egy 512Mbs memori stick pro duot mert nem volt anniyra jó bocsika a harmadik képért nem az
Én is épp videókat nézegetem, - köztük tom&jerry és a bolondos dallamok Ennek a videónak a neve felkeltette az érdeklődésemet Tom and Jerry - The Cat Concerto Deleted Scene. Elgondolkodtam, hogy egy rövid rajzfilmből mi lehet még kivágva?? Hát a videó így hajnalban nem volt kellemes Ilyedősek vigyázzanak!!!
Nahát! ez ám a Lol munkatárs!!!! ész az aztán amennyi látszik!
Bővebben: Link
Hogy felkapta már a monitort
Hátha nem lehet nyomtatni, akkor muszály fénymásolni
Elsosorban JazzRock kedvelo "kockafejeknek" lazitas keppen :smoke:
Bővebben: Link
Koszi. Jot nevettem
nincs mit. bár nagy valószínűséggel a video fake, azt azért másológép szerelőként tanusíthatom, hogy papírelakadáskor az ügyfél nagyon könnyen átmegy emberből állatba, és akkor tör zúz, csapkod
|
Bejelentkezés
Hirdetés |