Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   167 / 978
(#) maTaKee válasza tukorkem hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

Ebbe most hol a poén A sok smiley akar a poén lenni? Mert ha igen akkor az nagyon jól sikerült!
(#) Topi válasza tukorkem hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

Lehet létrehozom az életfogytig tartó figyelmeztetést. Én "sürgősen segítettem" rajtad. Merre tart a világ, hogy ilyen emberek vannak, és internet elé ülhetnek...

Anno pár ezer évvel ezelőtt, az ilyeneket lehajították kérdés nélkül a tajgetoszról.
(#) gtk válasza tukorkem hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

Tenyleg ez vicc vagy keres?:smoke: Azt hiszem helyetted elpirultam, de ha vicc, akkor nem szoltam semmit.
(#) szamóca válasza tukorkem hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

Hány éves vagy kicsi szentem?
(#) zoly15 válasza maTaKee hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

Idézet:
„egy led izzót szeretnék be- és kikapcsolni
úgy tervezem lesz egy nyomógomb ha megnyomom világít a led ha elengedem elalszik
pic-el akarom megcsinálni!”
no itt a poén
A LEd nem izzó
No meg amit PIC el akar egy nyomógombbal is megcsinálhatná
Az a sok szmájli meg amolyan gyors hangulatváltozás lehet nála
(#) tukorkem válasza maTaKee hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

Igen, ez poén akart lenni. Ezért tettem ebbe a topikba. Ezért találtam ki ezt feladatot. Ezért nem használtam nagybetűt, sem írásjeleket - vagy nem megfelelően. És ezért tettem a végére egy csomó emoikont.
Lehet, hogy viccnek nem vált be. Nem tesztnek szántam, de tükörnek kiváló lett.
(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

Abból a sok szmájliból lehet egy "történetet" írni
Íme: Megy az útszán szélesre nyitott szájjal meglát egy nőt aztán rákacsint azután szomi mert ő nem kacsintott vissza azután feszít a napszemüvegben majd megint elszomorodik. Utána szélesre nyitja a száját elneveti magát majd elszégyelli magát mert romlott a foga ezután villogtatja a szemét majd nyakgyakorlatokat végez először jobbra balra majd le fel. Tágra nyitja szemét és sír, miután abbahagyta elkezd kiguvadni a szeme mejd úgy is marad, ezen ő mérgelődik és nem tudja mire venni ezért kérdőre vonja magát. Majd ír az orvosnak emailt és közben gyanús a tekintete majd elszomorodik hogy erre nincs gyógyszer és mérgelődik. Ezután megörül hogy még tud nevetni, de gondolkodni már nem, ettől becsavarodik és tapsol a semmin ezután meglátja a szemét a tükörben és elkékül..
itt a vége
(#) Simon Balázs válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

de a poén szerintem az lehet hogy tényleg ennyire alacsonyszintű az elektronikai tudása és az alapokat inkább kihaggya mert azt hiszi hogy a cépát is lenyeli :yes:
(#) zoly15 válasza Simon Balázs hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

hát ez elszomorító, de az a történet szerintem ellensúlyoz mindent
(#) Simon Balázs válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

igen csak valaki lusta volt leírni betűkkel és ezért neked kellett
(#) zoly15 válasza Simon Balázs hozzászólására (») Aug 22, 2008 /

áhh hogy megdolgoztatta az agyamat :yes:
Majd ki akart jönni onnan úgy "forgott"
(#) pixels hozzászólása Aug 23, 2008 /

A számíógépem előlapi 3.5-ös csatlakozója átalakult sorround dekóderré :eek2: (mielőtt írjátok, nem a hangkártyával van a gond, és nincs külön dekóder a gépben. Ha közvetlenül hátulra dugom a hangszórót, akkor jó.)
(#) googa hozzászólása Aug 23, 2008 /

Velem EZ a vicces történet esett meg
(#) levii válasza googa hozzászólására (») Aug 23, 2008 /

Ezt már linkelted egyszer az OFF topicban.
(#) googa válasza levii hozzászólására (») Aug 23, 2008 /

Tudom, de ide jobban illik...
(#) SWORDFISH hozzászólása Aug 24, 2008 /

EA Sports Tiger Woods 08-ban Van egy olyan hiba, hogy Tiger Woods a vízen játszik. Erre a EA ahelyett, hogy kijavítaná a hibát csinál egy ilyen videót! Mellesleg nekem nagyon bejön. Csak idézni tudom „It's not a glitch. He's just that good.”
Bővebben: Link
UI ott van nagyobb felbontásban is katt a watch in high quality-re.
(#) idlob válasza pixels hozzászólására (») Aug 24, 2008 /

Lenne szíves ezt bővebben kifejteni?
(#) pixels válasza idlob hozzászólására (») Aug 24, 2008 /

Persze Szerintem nem kapott (jól) testelést a dugallj. A fapados sorround dekóder arról szól, hogy fogok egy handszórót, és a két végét rákötöm a két csatorna végerősítőjének + ágára. Szerintem hasonló dolog játszódott le a csatlakozómban. Az tűnt fel, hogy mono hang (pl youtube videói) esetén semmi hang nem volt, pedig minden hangerő felhúzva - mono hangnál nem lehet sorround csatornát kódolni, - de ahogy stereo zenét indítottam, volt hang, csak épp a szöveg visszhangosan, és lényegesen halkabban szólt mint a hangszerek. Csatit megmozgattam, egyből jó lett.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Aug 25, 2008 /

a gumicsi*.hu-n találtam egy képet (fájlmelléklet) a telefonszám alapján megfejtettem az elérhetőségüket... majd írtam nekeik egy e-mailt.... nem írtak vissza

(#) bandikala válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Aug 25, 2008 /

Szállítják a főzőhelyhez való anyagokat,és amíg nincs kész a sütögető,addíg még a bográcsot is tartják neked!
(#) Simon Balázs válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Aug 25, 2008 /

hát ez szép nem hoznak bográcsállványt gondolnák az okosok pedig van csak multifunkciós!
(#) bokrosbarnabás hozzászólása Aug 25, 2008 /

Hellósztok!!!
Haverral Memoria kártyát szereltünk
Sok jó nem sült ki belőle!!!Szét szedtünk egy 512Mbs memori stick pro duot mert nem volt anniyra jó bocsika a harmadik képért nem az
(#) uli hozzászólása Aug 25, 2008 /

Kedvenc youtúbos videóm

Nézzétek HQ-ban. Úgy sokkal jobb
puli
(#) pixels hozzászólása Aug 26, 2008 /

Én is épp videókat nézegetem, - köztük tom&jerry és a bolondos dallamok Ennek a videónak a neve felkeltette az érdeklődésemet Tom and Jerry - The Cat Concerto Deleted Scene. Elgondolkodtam, hogy egy rövid rajzfilmből mi lehet még kivágva?? Hát a videó így hajnalban nem volt kellemes Ilyedősek vigyázzanak!!!
(#) zsoltee0001 hozzászólása Aug 26, 2008 /

Nahát! ez ám a Lol munkatárs!!!! ész az aztán amennyi látszik!
(#) zenetom válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Aug 26, 2008 /

Hogy felkapta már a monitort
(#) m.joco válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Aug 26, 2008 /

Hátha nem lehet nyomtatni, akkor muszály fénymásolni
(#) gtk hozzászólása Aug 26, 2008 /

Elsosorban JazzRock kedvelo "kockafejeknek" lazitas keppen :smoke:
(#) gtk válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Aug 26, 2008 /

Koszi. Jot nevettem
(#) zsoltee0001 válasza gtk hozzászólására (») Aug 26, 2008 /

nincs mit. bár nagy valószínűséggel a video fake, azt azért másológép szerelőként tanusíthatom, hogy papírelakadáskor az ügyfél nagyon könnyen átmegy emberből állatba, és akkor tör zúz, csapkod
Következő: »»   167 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem