Fórum témák
» Több friss téma |
Ha 4ohmos a magas és a mély is de az ohmmérő mégis két ohmot mutat annak több oka is lehet,az is valószínű hogy rosszul van bekötve.Le tudnád rajzolni a bekötését ,az sokat segítene
akuszto szivacs a neve és elég drága itt rendelhetsz. http://hangshop.hu/shop_art.php?shop_id=4095&cat=404548
Nagyon köszi. Szerencse hogy nem kell sok.
Mi az isten ebbe olyan drága? Lehet inkább valamilyen kárpit is jó lenne az elejére.
Na itt egy Paint-es rajz.Nem túl szép,de a lényeg látszik.A legkisebb kör a jackhüvely,a közepes kör a magassugárzó,a legnagyobb pedig a mélysugárzó.A két téglalap a fóliakondenzátor.A piros vonal értelemszerűen a +,a fekete pedig a -.
Az nem jó mert nem enged át bizonyos frekit és torz ill közép hangokat kaphatsz,ez a szivagy viszont mindent át enged ahogy kijön a cuccból.
Ha jól értem két kondenzátor van a magassugárzóval sorbakötve .Ha igen akkor jó a bekötés .
Mélyládára lenne. Végülis nem tom... Alá még kell perforált lemez is nem? Az se olcsó szerintem bár azt nem tudom.
Hát nem olcsó de nem tudom hol lehet venni
Húha... Lassan többe lenne az eleje mint az egész láda. Valami olcsóbb cucc kéne rá. Valami ami pofásan néz ki de nem olyan drága. Ötlet?
Na de ez is jó lenne http://shop.glass-design.hu/product_info.php?products_id=430&osCsid...7ff54e
sima rács ha a hangszoró a dobozban van rejtve ha front akkor nem kell sajnálni a lét persze függ a szóró tipusátol is lehet olcsobb a heti csere mint maga az eleje
Nem olyan profi de hetente nem akarom cserélni azért. Ilyen rács van feketébe is? Erre mehetne rá a szivacs is akár.
Szal fessem le. Amúgy a linkeket elrontod, a felsőbe másold a linket. Ha lefestem az nem lenne rosszabb? Nem fojna be a résekbe? Hogy nézne ki ha lefesteném?
Ha ügyes vagy akkor nem,itt olvasgass sok mindent meg tudsz ezekről a dolgokrólBővebben: Link
Jó lenne ilyen rács rá de akkor feketébe mert így nem tetszik, de ha elfolyik a festék az se fog.
Na itt vannak a hangfalra való rácsokBővebben: LinkBővebben: Link
Hali!Megtudná mondani vki h mnc 30 cm es 8 ohmos 200 w rms es hangszóróhoz érdemes - e tölcséres ládát készíteni? V inkább csináljam eg hozzá a gyári ládáját???
Szerintem csináld meg hozzá a gyári ládáját.
Igen jól látod.Tegnap elszúrtam a mérést.... A hangfal 4 ohmos,csak azért mértem 2 ohmot mert egy árnyékolt kábelen kersztül mértem.A kábel elég vékony volt.Tegnap leszedtem a jacdugó csatlakozást, és ott mértem ellenállást.Ott 4 ohmot mutatott a műszer.Fogtam is a fejem hogy mekkora egy topa állat vagyok...
Ezek nagyon pofásan néznek ki, gondolom a hangja se rossz. Szerintem meg van a tervük is.
Mindenkit orommel varok erre a temakorre,aki epit,vagy epitet vagy szeretne epiteni komojabb vegfokot.Akarki akinek tapasztalatai vagy kerdesei vannak a hangositasi celokra hasznalt erositokkel szemben annak itt a helye.Szoval high end maniasok hajra/
No végre valami kiwi vagyok épített e már valaki valami szép dögöt. Nekem van 1200w-os végem 30-kg gyári.
Képeket mutatsz róla? Belsejéről is tudsz?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |