Fórum témák
» Több friss téma |
Ha 4ohmos a magas és a mély is de az ohmmérő mégis két ohmot mutat annak több oka is lehet,az is valószínű hogy rosszul van bekötve.Le tudnád rajzolni a bekötését ,az sokat segítene
akuszto szivacs a neve és elég drága itt rendelhetsz. ![]()
Nagyon köszi.
![]() ![]()
Mi az isten ebbe olyan drága? Lehet inkább valamilyen kárpit is jó lenne az elejére.
Na itt egy Paint-es rajz.Nem túl szép,de a lényeg látszik.A legkisebb kör a jackhüvely,a közepes kör a magassugárzó,a legnagyobb pedig a mélysugárzó.A két téglalap a fóliakondenzátor.A piros vonal értelemszerűen a +,a fekete pedig a -.
Az nem jó mert nem enged át bizonyos frekit és torz ill közép hangokat kaphatsz,ez a szivagy viszont mindent át enged ahogy kijön a cuccból.
Ha jól értem két kondenzátor van a magassugárzóval sorbakötve .Ha igen akkor jó a bekötés .
Mélyládára lenne. Végülis nem tom... Alá még kell perforált lemez is nem? Az se olcsó szerintem bár azt nem tudom.
Hát nem olcsó de nem tudom hol lehet venni
![]()
Húha... Lassan többe lenne az eleje mint az egész láda.
![]() ![]()
Na de ez is jó lenne http://shop.glass-design.hu/product_info.php?products_id=430&osCsid...7ff54e
sima rács ha a hangszoró a dobozban van rejtve ha front akkor nem kell sajnálni a lét persze függ a szóró tipusátol is lehet olcsobb a heti csere mint maga az eleje
![]()
Nem olyan profi de hetente nem akarom cserélni azért.
![]()
Szal fessem le.
![]()
Jó lenne ilyen rács rá de akkor feketébe mert így nem tetszik, de ha elfolyik a festék az se fog.
![]()
Hali!Megtudná mondani vki h mnc 30 cm es 8 ohmos 200 w rms es hangszóróhoz érdemes - e tölcséres ládát készíteni? V inkább csináljam eg hozzá a gyári ládáját???
![]()
Szerintem csináld meg hozzá a gyári ládáját.
Igen jól látod.Tegnap elszúrtam a mérést.... A hangfal 4 ohmos,csak azért mértem 2 ohmot mert egy árnyékolt kábelen kersztül mértem.A kábel elég vékony volt.Tegnap leszedtem a jacdugó csatlakozást, és ott mértem ellenállást.Ott 4 ohmot mutatott a műszer.Fogtam is a fejem hogy mekkora egy topa állat vagyok...
Ezek nagyon pofásan néznek ki, gondolom a hangja se rossz. Szerintem meg van a tervük is.
Mindenkit orommel varok erre a temakorre,aki epit,vagy epitet vagy szeretne epiteni komojabb vegfokot.Akarki akinek tapasztalatai vagy kerdesei vannak a hangositasi celokra hasznalt erositokkel szemben annak itt a helye.Szoval high end maniasok hajra/
No végre valami kiwi vagyok épített e már valaki valami szép dögöt. Nekem van 1200w-os végem 30-kg gyári.
Képeket mutatsz róla? Belsejéről is tudsz?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |