Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mondjuk a HE szervereket megsegítő alapítvány javára? Esetleg a szegény moderátorok baráti köre számlájára?
Ezt alapítvány nélkül is fogadunk. Bárki, akinek van felesleges pénze, csinálunk egy aloldalt, moderátorok számlaszámával, és minden gond nélkül át lehet utalni nekünk a felesleges pénzeket. Mindenkinek nagyon jól jönne!
-- Topi
Van a fórumnak egy olyan szolgáltatása ami kiszűri a csúnya szavakat igaz? Lehet azt úgy módosítani hogy a fent említett szavakat javítsa, és később visszaolvasva értelmes írásnak tűnjön?
Idézet: „Van a fórumnak egy olyan szolgáltatása ami kiszűri a csúnya szavakat igaz?” Volt, de tudtommal nem üzemel.
Jelenleg biohardver üzemmódban működik.
Idézet: „Jelenleg biohardver üzemmódban működik.” Biorobot... Mondhatni: Idézet: „Mindenkinek nagyon jól jönne! ” Nekem elektroncsővel fizessetek! "vödör" mértékegységgel
Mikor este lefekszem és nézem a csillagokat, azon tűnődök, hogy hol van a tető...
Idézet: „csinálunk egy aloldalt, moderátorok számlaszámával,” Idézet: „Nekem elektroncsővel fizessetek!” Valamiről lemaradtam?? Kép: Hivatkozás
Nem. Nem maradtál le semmiről. Müszi vagy nem tud olvasni, vagy moderátornak képzeli magát.
Ha így van: Müszi... Nem most jött el a Te időd.
Szőke nő anyjának levele
-------------------------------------------------------------------------------- Kedves lányom! Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni.. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik. Csókol szerető anyád Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
Ilyen volt (van) MÁV-os (többféle), meg ÖBB-s, DB-s (ÖBB=osztrák vasúttársaság, DB=német vasúttársaság, a MÁV-ot nem mondom meg, micsoda) is.
(tudom tudom, egy szmájlinál többet kéne, de most nem megy...)
„csinálunk egy aloldalt, moderátorok számlaszámával,”
„Nekem elektroncsővel fizessetek!” Valamiről lemaradtam?? Erre írtam
Köszi! Nem mintha nem találtam volna meg, hogy mire is írtál...
Szerintem inkább menj és feküdj le alukálni!
(most egy szmájlinál én sem tudok többet, én is megyek alukálni)
u.i.: ez tetszett
A legjobb, hogy a BKV busz is sínen közlekedik!
Én egy smájlinál többet tudtam, és én is megyek alukálni, de még annál is többet tudok!
Az első kocsim amit 3dsmax-al csináltam, párdolgot elszúrtam, ezér úgy gondoltam egy kicsit átalakítom
Meg van neked a *.pdf -ben? ha lehetne rólla szó, akkor elküldenéd nekem? Érdkelne
A világ legrövidebb könyvei :
A német humor 1000 éve Nagy Britannia legjobb ételei Az amerikai kultúra Logikus gondolkodás nők számára Útikalauz az arab demokráciákhoz Haladást elérő kormányfők a történelemben Amerika külpolitikai sikerei A franciákat szerető országok UNIX könnyedén Eszkimó fürdőruhamodellek Etióp világuralmi tervek Minden, amit a férfiak tudnak a nőkről Gyors és hatékony Windows applikációk Teljesitett választási igéretek, i.e. 487-től napjainkig Fidel Castro: Emberi jogok Népszerű ügyvédek Biztonságos vezetés Olaszországban Sylvester Stallone tippjei drámai szinészeknek Arnold Swarzenegger teljes szókincse Amish telefonkönyv Értekezés a francia vendégszeretetről Pápai tanácsok a fogamzásgátlásra Felhasználóbarát rendszergazdák névsora Az osztrák ellenállás hiteles története (1938-1945) Szerény székelyek jellemrajza Horn Gyula bibliográfiája Dezertőrők nosztalgiabáljának vendégkönyve Elnézést kérek ha netán ez mát volt fent!
Elég vicces árakon dolgozik a SAL...
Huhh visszagondolva hogy volt egy tag az oldalon (a nevét már nem tudom) de folyton nyitotta az uj témákat majd a végén kismadarasat játszott az oldalon (repült) nah most találtam egy másik tagot akinek eléggé durva a viselkedése, kiváncsi vagyok mi lessz a vége . Jah a moderátori figyelmeztetés se semmi egy órát sirtam a röhögéstől
Kaptam én is privátot, írtam neki higgadt választ... Akkor még nem volt figyelmeztetve.
Nevetni viszont egyre kevésbé tudok az ilyeneken :no:
Lopás elleni vacsi-zacsi .
Gazdálkodj okosan! A mai kornak megfelelően.
Valosag.
Helyszin: liceum. Ora: angol. Karos keszulekekrol leven szo, az egyik nagyokos beszol az oran, hogy: a magasfrekvencias zene is karos. Erre a tanarno: Igen, az is karos. |
Bejelentkezés
Hirdetés |