Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
szia
Nagyon szuper lett. Szerintem egy kicsit mintha gyors lenne a futó szöveg, de ezen lehet lassitani. Esetleg a dokumentációi publikusak? (kapcsolási rajz, NYÁK tev, PIC program)
VLC tudta, csak a hang miatt nyafogott.
Google-> K-lite codec pack -> download
Quick time gond nélkül lejátszotta.
Amúgy valóban egy picit gyors. Amúgy jó lett, grat!
Üdv,
Kicsit régebbi művek: 2 db ST151 hídban, kocsiba lesz mélyládának. Valamint TDA7250-es erősítő.
Én csináltam már hasonlót, bár az ultrahang vevő része más volt. 1cm pontosságot is el lehet vele érni.
"1cm pontosságot is el lehet vele érni." Igen ez már csak programtól függ.
Készül már az automata üvegház...
(Gondoltam megmutatom a panelt, elég jól sikerült)
Sziasztok!
Ma kiselőadást tartottam fizika fakton félvezetőkből és összedobtam egy astabil multivibrátort. Itt van Jó nagyban, hogy áttekinthető legyen. Nem nagy szám, de nekem tetszik
Jó lett
Remélem a kész üvegházról is teszel majd fel képet Nézem a panelt sehol egy vicsys felirat,megnézem mégegyszer hát még mindig nincs, aztán látom a szélén hogy több név is van.
Jaja. Sajna csoportmunka, beadandó feladat. Én a PIC progizást és az elektronikát vállaltam be... (vajh miért? ) A szemfüles fórumozó megtalálja a nevemet...
Jé, tavaly én is bevállaltam egy ilyet (igaz az hardver óra volt, de még az alapokat tanultuk..), grat!
Ha a tápnak fix helye lesz, akkor tégy fölé egy kis polcot (mivel fölötte is kell hely a szellőzés miatt, a tápnál valamivel nagyobbat, mert a dolgok nem csak pontosan függőlegesen tudnak esni). Ezzel megoldódik a belepotyogtatás problémája, mellé pedig nyersz egy kis helyet is.
Igen. A szemfüles fórumozónak tán feltünt az is, hogy ABC sorrendben vannak a nevek.
Nem, nem tűnt. Adatokkal dolgozom, nem gyakran szokott számítani a sorrend, csak az jutott eszembe, hogy én magamat írom utolsónak...
Mikorra várhatjuk a kész áramkört? Nagyon tetszik
Elkezdtem beforrasztani az alkatrészeket, hamarosan tesztelni fogom. (kb. 1 hét kell még)
Ez valami bakelit nyák?
Nekem is volt hasonló, nagyon gyorsan kihajítottam...
Nem. Inkább valami puhább műanyag. Fúrás közben nem száll a por, mint az üvegszálasnál. A tartása masszív, a forrszemek nem válnak le. A HEstorban vettem, gyárilag fotolakkos. Nekem bejön.
Csatolom a beültetett panelt. Jöhet a teszt!
Ilyen NYÁK-ot én is használtam már, bár nem HEStore-ost, de elég jó minőségű. Könnyű alakítani, fúrni, stb.
Fogadjunk Esztikénél vetted! Ott kaptam ilyent múltkor...
Most van nálam egy rendes fényképezőgép, így tudtam normális képeket készíteni a tápról:
Labortáp: Kép1 Kép2 Kép3 Rezonáns táp: Kép4 Kép5 Lefényképeztem a Spektrum analizátor II-met is. Már majdnem egy éve porosodik itthon, azóta nem jutott eszembe hogy lefényképezzem: Spektrum analizátor II: Kép6 Kép7 Kép8 Kép9 Kép10 Kép11 Kép12
Profi kivitel, tűéles, részletgazdag és informatív képek -> Attilásan remek!
Ha még egy dobozolt képpel is "megörvendeztetnél" minket, az már mindennek a csúcsa volna! De így is elismerésem! :kalap: |
Bejelentkezés
Hirdetés |