Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DWL-G122 WI-FI Adapter-Mi lehet a baja?
Lapozás: OK   1 / 1
(#) tvservice hozzászólása Okt 16, 2008 /
 
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni egy D-Link DWL-G122 WI-FI adapterrel kapcsolatban! A hibajelenség: Kezdetben le-ledobott a hálózatról,késöbb már alig bírtam vele felcsatlakozni a routerre(D-Link Dl-524) ,ha sikerült is,akkor kb 1-2perc múlva újra ledobott,amúgy eléggé melegedett az adapter,hűtve nem jelentkezett a probléma(vagyis úgy tünt,hogy csak melegedés miatt jelentkezett a hiba),mára már fel se ismeri a Windows,kiírja,hogy "Az ezközt nem lehet felismerni",ha sikerül is(1:100 lehetőséggel),akkor meg ugyan megtalálja a hálózatot,de nem tud rá csatlakozni. Mi lehet a baja?! Lehet valamilyen módon orvosolni,esetleg firmware-t kellene rajta frissíteni? Belül nem látszik semmilyen fizikai károsodás,szerintem a procin belül se,mert van,amikor (majdnem) teljes értékűen működik az ezköz! Én a firmware-jére gyanakszom,sajnos nem találok hozzá se flasher progit,se firmware-t!
Találkozott valamelyikőtök ilyen,vagy hasonló problémával ezzel az adapterrel kapcsolatban? Ha igen,ne tartsátok magatokban! Ha van(nak) ötleteitek,osszátok meg légyszíves! Előre is köszönöm a segítségeteket! És elnézést kérek,ha van hasonló topic,és újjat nyitottam! Szeretném megjavítani(ha lehetséges),mert nem akarok újjat venni,ha még megmenthető,és szeretném használni egy másik géphez!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
(#) moltam válasza tvservice hozzászólására (») Okt 16, 2008 /
 
De szemetek a gyártók!Megcsinálják a helyet a nyákon a memóriának de már nem raknak bele.
Nem lehet valami hőtágulásos contacthiba?
(#) tvservice hozzászólása Okt 16, 2008 /
 
Hát a Flash-Memória helyet én is nézegettem....gondolom vmi pendrive-szerűségnek született volna,csak közbe Wi-Fi adapteré változott ,látszik,hogy szeretik a gyártók az olcsó,sablon alapú gyártást......amúgy gondoltam a kontakt hibán,de nem látszik semmi elváltozás a NYÁK-lapon! Nem lehetséges,hogy a Proc golyólábainak a forrasztásai lazúltak meg az idők folyamán??? Vagy maga a vezérlő halálozott volna el? Köszi,hogy bekapcsolódtál a fórumomba,és remélem,hogy a többi "bajtársamnak" is segíteni fog a fórum (és a bekapcsolódó partner tippjei)!

(#) tvservice hozzászólása Okt 16, 2008 /
 
Jah meg a hibajelenséggel kapcsolatban egy kimaradt: Amikor csatlakozatva van a PC-hez,akkor a "Lnk" feliratú LED villan 4 másodpercenként! Ebből is gondolom,hogy nem lehet elhalva a prockója! Valami diagnosztikai állapotjelzés lenne,igaz? Ha tudjátok,mit akarna Velem közölni a cucc,írjatok!
Köszönöm!

Front2.JPG
    
(#) Power84 válasza tvservice hozzászólására (») Okt 16, 2008 /
 
Üdv!
Csak azt szeretném, mondani, hogy nekem pont ugyanilyen van.
Probléma szintén ugyanez.
(#) Lucifer válasza tvservice hozzászólására (») Okt 16, 2008 /
 
Keress GSM szervizes, vagy hasonló havert, akinek van hőlégpákája. Valószínűleg a BGA IC golyózása nem tökéletes. Egy átmelegítés csodákra képes.
(#) tvservice hozzászólása Okt 16, 2008 /
 
Lucifer,köszi a tippet,majd megpróbálkozom vele,ha sikerül,akkor írok rögtön!
(#) m2attila válasza tvservice hozzászólására (») Okt 17, 2008 /
 
Szerintem vegyél egy másikat.Nekem is hasonló bajom volt egy BELKIN gyártmányú csodával. Eleinte semmi baja nem volt aztán egyszer csak eldobta a hálózatot és soha többet egyetlen egy gép sem ismerte föl.
Próbáltam rájönni mi lehet a baja,de a BGA-s cuccokat nehéz és drága javítani így a végén vettem egy másikat.
(#) jon@ válasza tvservice hozzászólására (») Okt 17, 2008 / 4
 
Szia!

Nekem DWL-G132 van és hasonlókat produkált. Az USB csatlakozó 4 kivezetését átmelegítettem pákával és az megoldotta gondot. Szemmel nem is volt látható a hiba oka.
(#) tvservice válasza jon@ hozzászólására (») Okt 18, 2008 /
 
Köszi,még a USB-csati forrasztását megpróbálom,aztán ha nem megy, megmarad emléktárgyként(ez volt az első WI-FI adapterem ) Ja és mindenkinek köszönöm a segítséget,rendesek vagytok! Én is be fogok majd kapcsolódni a ti fórumotokba,ha véletlen valamire tudnám a választ(az oldmobilon adtam egy ötletet az egyik srácnak,és lőn,jól jött neki(k))

Jóéjt+szép álmokat Nektek!
Sziasztok!
(#) pic13 hozzászólása Máj 15, 2015 /
 
Sziasztok
Van egy Wi-Fi routerem és az a baj hogy kicsi a hatótávolsága!
És meglehet-e oldani, hogy legalább egy irányba nagyobb hatótávja legyen?
(#) kadarist válasza pic13 hozzászólására (») Máj 15, 2015 / 1
 
Szia!
Ha cserélhető az antennája, akkor itt a megoldás: Bővebben: Link.
(#) pic13 válasza kadarist hozzászólására (») Máj 16, 2015 /
 
Köszönöm!
De lehet ilyet házilag építeni?
Ilyen wifi routerem van!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem