Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia!
[/quote]mind az 5 AGP foglalt a PCI mellett.[quote] Tessék inni egy kávét reggel! Addig nekem sem jár az agyam...
Ááá... fordítva értem!
(Köszi már felébredtem )
Nagyon köszönöm ezt a felajánlást, lehet hogy élek vele. Amúgy amit a napokban "összehordtam", azért az nem állandóan van mindig. Az építkezések kezdetekor vannak, kesze-kusza dolgok, amin az ember jót tud nevetni, mert akkora butaság (ez a rövid határidős eseménynek, ami 22nap, abbol 10 eseménydúsan zajlott le. Miután minden felszerelés meg van, és az anyag is, miközben mindenki rakja fel a saját dolgát, akkor többnyire kezd körvanalazódni hogy mi merre, hány centi.) Legfeljebb enyhébb "atrocitások történnek, ami elég látványosra sikerül néha. Ma például semmi érdekes nem történt, csak kettő tülzjelzős egymást anyázta, mi meg fogadtunk ki esik le előbb az önjáróról. És a gipszkatrtonosok, szándékosan, lenyomták a Fi-relét, amiről az önjárók lettek tölve, és fél nap alatt kiadta a lelkét az összes. Aszthiszem a gipszkartonon lessz egy pár önjáró nyom, mert úgy neki fogok véletlenül menni, hogy az egész ki fog szakni.
Hali... rendben akkor valahogy "jöjjünk össze" és megdumáljuk.
De ahogy az első mondatodból kiveszem, te is valahogy úgy ismered a BLOG-okat hogy oda minden nap írni szokás. Szerintem egy BLOG nem arról szól hogy írd le az életed, hanem ha valami van veled és meg is akarod másnak osztani akkor azt fel tudod írni az internetre. Azért mert nem tudsz mindíg mit írni bele, attól még BLOG az BLOG Szerk: felvettelek MSN-re... ha nem gond.
Köszi! Nem gond, de én mára megyek, mert holnap szintén munka van! (annak ellenére, hogy ünnepek is vannak, de mivel a határidőt is kell tartani, ezért az ünnepek alatt is kell dolgozni, ami illegális, de mindegy!)
Jóéjszakát mindenkinek, mentem aludni mert, ma fárattabb vagyok az átlagosnál.
Rendben, semmi gond úgyis van még egy weboldal amivel minél hamarabb el akarok készülni.
Majd szólj ha ráérsz...
Idézet: „Aszthiszem a gipszkartonon lessz egy pár önjáró nyom, mert úgy neki fogok véletlenül menni, hogy az egész ki fog szakni.” Vagy nem fogod fel amiket irkálsz,vagy nálad is baj van a szemlélettel. Mindegy,hogy céges dolgozó vagy ,esetleg magánvállalkozó,nota bene feketemunkás,az ilyen felfogás,viselkedés sokat segitett az országban tapasztalható állapotok létrejöttében. A mindenki hülye,csak ÉN vagyok az okos szemléleted meg tartogasd a BLOG-odnak.... Egy ideje nem helyénvaló dolgokat közölsz a munkáddal kapcsolatosan nem való ez még az offtopicba sem. Ezt vedd az én magánvéleményemnek,de gondolom az idősebb fórumtársak egyetértenek velem.
Mai nap éppen kerestem egy embert m*vipen, megnéztem a képét, egyúttal a kommenteket is.... Aztán kirázott a hideg ezektől az IQ-t sugárzó szavak láttán: cijja, szeri, pixi, pixike, nadon (és a többi) ráadásul megspékelve nyolcvan szmájlival...áhh
Majd az lesz a szép ha így fognak beszélni az emberek...
Mit csináljak?Néha a gép kiírja,hogy a virtuális memória túl kicsi és bezárja a progikat?.Mit csináljak vele,hogy ne írja ki és a programokat ne zárja be?
Szerintem, ha mindenki leírná, hogy mi történt vele a melóhelyen, az tök jó lenne, mert Topi hamar nézhetne új meghajtók után...
Néha-néha belefér egy-egy érdekes eset, de azért ez tényleg nem blog. Az utóbbi időben szinte csak ampervadász kolléga írásait olvashatjuk. Persze nem megbántani akarom, eleinte még kíváncsian olvastam, amit ír, de már lassan szinte címet kell változtatni, Ampervadász blogja-címre.
Tegyél bele még RAMot. A hiba emberi nyelven. A RAMot, már szinte teljesen használja a gép, ezért a továbbiakban ami a RAMba menne, azt a HDDre menti, ez viszont lassú, mikor már a HDDn levő rész is tele lesz, akkor írja ki ezt az üzenetet, régebben párszor volt nekem is, de nem zárt be semmit. Vagy állítsd nagyobbra a virtuális RAMot (HDD-n mennyit használhat erre). Ha nem állítgattál külön semmit, akkor a HDD-n szerintem legalább 2Gigát próbál erre használni, vagy tele van a fő particiód. A jobbik megoldás a memória bővítés, de nem árt megnézni mi használja ennyire (vírus és társai).
Üdv. Tóbi
Net előtt nem csinált ilyet.A RAM 512-es.Mióta netem van azóta szórakozik.
HA birod Task Managerben a Performance-nél nézd meg, mennyi ramot eszik (diagram). Lehet vírus, vagy Hardver összeférhetetlenség. Hogy kapja a géped a nettet, hálózaton, WLAN kártyával, stb?
Valaki nincs otthon a külföldi rap zenébe? Egy szám címe kéne.
Hol van ez a task manager?A feladatkezelő,amit crtl+alt+del-lel lehet előszedni?Mért ír az explorer.exe-nek
34880K memóriaigényt?
Ctrl + Alt + Del billentyűk lenyomásával hívható elő. Magyar rendszeren ezt Feladatkezelőnek hívják.
Javaslom, hogy rakd fel a CCleaner nevű progit, az kitakarítja a Regisztrációs adatbázist, és a felesleges fájlokat. Nem felhasználói fájlokra gondolok, hanem a windows teleszemeteli önmagát, többnyire ezért lassul be a gép. Nekem csodát szokott művelni, de ha ez sem segít akkor vírusirtó, vagy win telepítés. De a winnek legalább 1Giga ram kell hogy rendesen fusson, (de inkább 2) és mostanában a RAM-ok ára a béka s*gge alatt vannak, nem nagy kiadás...
Nem tud valaki valamit Rapidus kollégáról? Egy jópár hete nem aktivizálta magát...
Most nézem, hánykor voltatok itt. Fordított bioritmus?
Nem! Nálam több műszakos munkarend utáni, akklimatizálódási nehézség.
Az a CCleaner nekem is nagyon jól jönne. Kérlek írd meg hol találom. Ha rajta van a gépen, mi a magyar neve?
Heló Innen le tudod tölteni.
Aham, most veszem én is észre. Várj feltöltöm mégegyszer.
nálam müködött. hivatkozott tartalom mentése másként.
ki az elöadoja? nem Jenifer Hudson?
Nem tudom ki az előadója, semmit nem tudok róla. Bővebben: Link
nem tudom miért irta ki a winamp Jenifert hát igy elég nehézkes lesz megtalálni a zenét.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |