Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A legbrutálisabb rendőrviccet a Moldova-könyvben olvastam.
Ez + rendőrvicc lesz a '80-as évekből. Legalábbis a Rendőrség saját "viccüzemében" készült, ezzel a célzattal. Két rendőr teljesít szolgálatot a város szívében , mikor egy elegáns angol hölgy megkérdezi őket - természetesen angol nyelven - hogy hol található a Nemzeti Múzeum. A rendőrök kézcsókot lehelnek az előkelő hölgy kezére, és tökéletes angolsággal útbaigazítják. Mikor a hölgy eltávozott, az egyik rendőr lelkendezve mesélte a kollégájának: -Láttad, Józsi, ezek az angolok milyen célratörő dolgokat hoznak létre. A hölgy kézfején a kesztyű fel volt hasítva, hogy ne kelljen neki levenni ahhoz, ha egy férfi kézcsókot akar neki adni. -A fene essen bele, akkor most már tudom, miért van a kabátunk hátuljának az alja felhasítva.
Loh. (helyesen ló, de így semmi értelme... )
Mi az, feldobod János bácsi, és nem esik le semmi? :no:
Remélem ezt nem itt olvastam
1 orosz, 1 amerikai és 1 magyar titkosügynök azon vitatkozik, hogy ki tudja jobban titokban tartani a dolgait. Mondja az orosz: -Én egy irodában dolgozok a feleségemmel, ő nem tudja, hogy én mit csinálok, és nem is érdekli. Én sem tudom, hogy ő mit csinál, de nem is érdekel. Mondja az amerikai: -Én egy iróasztalnál dolgozok a feleségemmel, ő nem tudja, hogy én mit csinálok, és nem is érdekli. Én sem tudom, hogy ő mit csinál, de nem is érdekel. Végül a magyar: - Én egyedül dolgozok az irodában. Nem tudom, hogy mit csinálok, de nem is érdekel!
Két szőke nő utazik a vonaton. Párás az ablak. Az egyik két pontot rajzol az ablaküvegre és azt mondja:
-Én itt fogok kinézni. A másik odahajol és letörli: -Itt Te nem fogsz kinézni!
Ez annyira fáj, ezt hallgassátok meg!
-Jean maga tud vezetni?
-Igen, uram. -Akkor vezesse be a pincébe a villanyt.
A röhögéstől berekedtem:
Bővebben: Link Idézet: én tudom én tudom!. „Norberto írta: Tudjátok, melyik az az állat, amelyik hőre lassul?” a ló, és miért? hát mit mond a szekérhajtó ha lassítani akar: "hőőőő" :yes:
Én se tudom de hozhatsz néhány millió darab semmit de már csak úgy ha biztos vagy benne hogy leesett
Kedvenceim a székely viccek. Itt egy csokor.
Öreg székely ül a vonaton, belibeg a kocsiba egy hölgyike, intenzív illatfelhőt húzva maga után. Meg is kérdezi az öreg, hogy mi ez az illat. Mire a hölgy: - Le fragrance II. a Diortól, Párizsból 50 ml 29.800 Ft. Hümmög az öreg, erre nem lehet mit mondani, majd pár perc múlva enyhén oldalra dőlve elereszt egy kb 20 másodperces, lapos pukit. A hölgynek könnybe lábad a szeme, enyhén kiakadva kérdezi: - Jézusom, mi ez a szag? Mire az öreg: - Tarkabab, Érmihályfalváról, a Józsitól, fél kiló 180 Ft. .. - Idesapám! Látott már parabola antennát? - Hogyne, még ettem is. - De idesapám, az fémbűl van. - Hát, akkor csak láttam. Székely gyerek apjához: - Há édesapám! Még nem vett alsógatyát? - Honnan tudod fiam? - Há mer felsőt se vett Vita A székely bácsi összeveszik az asszonnyal. Dühösen kimegy a házból és becsapja az ajtót. 17 év múlva visszamegy. Kérdi az asszony: - Hol voltál? Mire a székely: - Kinn! Egy székely és a fia elmennek a Hargitára medvére vadászni. Néhány óra múlva találnak is egyet, az öreg pedig gyorsan le is lövi. Nagy nehezen felrakják a szekérre, majd hazaindulnak. Útközben az öreg megszomjazik, és bemegy egy útszéli kocsmába inni, a szekeret pedig a fiúra bízza. Eltelik 1/4 óra, az öreg kijön, látja, hogy a medve sehol. Kérdi a fiát: - Hol van a medve? - Milyen medve? - Fiam, kimentünk a hargitára. - Így volt édesapám. - Lőttem egy nagy barnamedvét. - Igen, így volt. - Feltettük a kocsira. - Hát persze, édesapám. - Elindultunk hazafelé. - Igen, édesapám. - Én bementem a kocsmába inni. - Így volt. - Kijöttem, és a medve nem volt sehol. - Igen, így volt. - Na akkor hol a medve? - Milyen medve? Történet Fiatal újságíró utazik Székelyföldre, interjúra. Kérdezi is az öreg székelyt: -Bátyám! Tudna egy történetet mesélni az olvasók számára? -Persze fiam! Ecce eltűnt a szomszéd felesége a nagy erdőbe. -És? Mi történt?-kérdi az újságíró -Mi férfiak összegyűltünk a falu főterén, fogtunk egy üveg pálinkát,oszt megkerestük. -És meglett?-kérdi az újságíró -Meg fiam. Megittuk az üveg pálinkát, és mindannyian a magunkévá tettük. -Hát ez nagyon vidám történet! Van valami más is? -Persze fiam! Ecce eltűnt a szomszéd birkája a nagy erdőbe. -És? Mi történt?-kérdi az újságíró -Mi férfiak összegyűltünk a falu főterén fogtunk egy üveg pálinkát,oszt megkerestük. -És meglett?-kérdi az újságíró -Meg fiam. Megittuk az üveg pálinkát és mindannyian a magunkévá tettük. -Hát ez egy kicsit morbid történet! Van valami szomorú is? -Van fiam! Ecce én is eltűntem a nagyerdőbe...... Egyik este Péntek este a székely fia öltözködik. Kérdi az apja: - Hova mész, fiam? - Iszunk egyet a haverokkal. - Baj lesz, meglátod. Hülye vagy, amikor iszol... Másnap reggel ébred a fiú, fáj az álla kegyetlenül. Kérdi az apját, mi történt éjjel. - Hát, fiam, mondtam, hogy baj lesz. Hazajöttél tök részegen, nem szóltam egy szót se. Akkor sem, amikor leköcsögöztél. Amikor anyádat lekurváztad, akkor is csendben maradtam. Amikor a nővéredet lerugdostad az ágyról, még azt is tűrtem. Akkor sem szóltam, amikor letoltad a gatyádat, és odaszartál a nappaliba. Na, de amikor teleszúrkáltad fogpiszkálóval, és kijelentetted, hogy 'mától a sünike velünk lakik'... Színházban Két székely felmegy Pestre ügyes-bajos dolgaikat intézni úgy adódik,hogy lekésik a hazafelé tartó vonatot. - Bátyám ha már így alakúlt vegyünk ki egy szobát,menjünk el szinházba érezzük jól magunkat. Úgy is tesznek kivezsik a szobát, beesznek, beisznak irány a színház. Elkésnek, így a középen kapnak helyet, beoldalaznak huszonöt ember feláll, elkezdödik. Jó tíz perc elteltével megszólal ez öreg : - Fiam ,szarnom kell! - Menj ki bátyám! Benyit az öreg székely az első ajtón amit meglát,sötét üres szoba ,bemegy a következőbe szintén, már kezdi feladni ám a harmadikba fény, asztal rajta egy váza -gondol egyet beleszarik a vázába. Visszmegy. - Na mi volt fiam ? - Hát bejött az őrgróf és a cseléd az őrgróf elővette hatlövetüjét lelötte a cselédet és kihúzta a hajánál fogva, bejött az őrgrófné lelötte azt is és kihúzta a hajánál fogva aztán jöttél te beleszartál a vázába és most várjuk,hogy mi lesz! Két székely fát vág az erdőben. Egyszer csak az egyik odamegy a másikhoz, és szó nélkül a hátába vágja a baltát. Mire az hátranéz, és kérdi: - Ez most vicc, vagy véresen komoly? - Véresen komoly. - No azé', mer viccnek egy kicsit durva lenne.......)
A nem nevetséges részeken is röhögnek az elég furcsa.Amugy nagyon jó
Még hogy csak gördeszkával lehet ilyet csinálni: Bővebben: Link
Vagy nézzetek youtube-ot "HD"-ben Bővebben: Link (felső play gomb használatos, de miután indítottad hagyd tölteni, majd restart link)
Tök vicces össze vissza tekerni. Amúgy ultragagyi.
Az iskolaév első napján egy amerikai középiskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból. Kezdődik az óra:
- Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből - mondja a tanárnő. - Ki mondta: 'Szabadság vagy halál!'? Síri csönd az osztályban, csak Suzuki jelentkezik: - Patrick Henry 1775 Philadelphiában. - Kiváló Suzuki, és ki mondta: 'Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg." Suzuki feláll: - Abraham Lincoln 1863 Washington. A tanárnő végigméri az osztályt és így szól: - Szégyellem magam miattatok, Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti! Hátulról egy csendes hang: - Nyald ki a s,,,em, büdös Japó! - Ki volt az? - kérdi a tanárnő. Suzuki jelentkezik és mondja: - McArthur tábornok 1942 Guadalcanal-nál, és Lee Iacocca 1982 a Chrysler cég közgyűlésén. Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról: - Elhányom magam! A tanárnő kiabál: - Ki volt az?!!! Suzuki azonnal válaszol: - Idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokió 1991. Az egyik diák feláll és unottan odaveti: - Sz,,,ál le! A tanárnő hisztérikusan: - Elég! Ez most ki volt?!! Suzuki rezzenéstelen arccal: - Bill Clinton Monica Lewinsky-nak, 1997 Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda. Még egy diák feláll és elordítja magát: - Ez a Suzuki egy nagy rakás s,,r! Suzuki ismét nyugodt hangon: - Valentino Rossi, 2002 Brazil, Motoros Nagydíj. Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató: - Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam!! Suzuki: - Medgyessy Péter, László Csaba pénzügyminiszternek a költségvetés benyújtásakor, Budapest 2003.
Ettől most felvillanyózodtam!
Ez odaüt rendesen! Tud a Suzuki valamit
Ezt figyeljétek, Vista kontra Ubuntu, a lényeg 4:25 -kor van...
Az a jó amikor elcsúszik a 4 "szelet"Ez nem hd hanem SUPERHD Ha valaki nem ismerné:
Bővebben: Link És az összes rész :Bővebben: Link Ha jól másoltam be a 9 soros linket
"szeretné látni a pálcikám" ez nagyon ütős szó szerint elnevettem magam
|
Bejelentkezés
Hirdetés |