Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez odaver szabványosan...
Tök jó volt látni a rendező laborját
neeem neem, az nem az én laborom, hanem egyik ismerősömé, eredetileg őt terveztem a jelenetebe, de nem volt kedve szerepelni... viszont a pákát tényleg én fogom.. köszi a dicséreteket meg a szavazatot!!!
Action2K megválaszolta már előbb! neki jár az 50 pont!
Miért van nyolcvannyolcféle csavar?
Ahhoz hpgy az ember szétszedjen egy sima autós CD lejátszós nyalánkságot, kell egy egész vas-műszaki Szerintem direkt rakják így össze a gyárban, hogy nekünk hobbistáknak fejfájást okozzanak. Miért nem jó a mezei csillagcsavar ? Ezzel az apró kommentemmel csupán azt fejeztem ki hogy vennem kell egy normális csavarhúzókészletet. szerk.: nem egy hanem vagy hét nem akartam már Új kérdés felvetésre kattintani...
Ez nagyon jó lett, gratulálok!
Azt írtad, hogy sietni kellett vele, mert így is csúszás volt vele, de szerintem ennek a körülmémyek figyelmenkívül hagyásával mérlegelnék, akkor is nagyon jónak tudonám itélni!!!
Őszintén megmondom, nem tudom! De a hobbizmus ezzel is jár. ez egy igazi off hsz. volt! végül is ezért hívják ezt off topicnak, nem de
köszönöm! azoknak is akik jutyubra is kommenteztek. az is irjon akinek nem tetszik!
EZT a videót nézzétek meg! Én valósággal elhültem rajta!
Kollégák!
Kérlek fejezzétek be a mondatot! A könyvtáros olyan ember, aki... Köszi Matyi
...a zavarbaejtően sok könyv láttán minden nap katarzist él át.
Na ez már nem kacsa, ez már sirály!
Ha már az állatoknál tartok, idézek egy nagy Magyar Humorista dalából: "Cin-cin, kis egér, minden lyukba belefér..." De mért pont az én műhelyemen lévőt találják meg? Viszont én nem látom azt a lyukat, mégis itt rodeóznak a szobámban!
Ok! Faxold át!
Na megyek csicsikálni, mindenkinek szép álmokat!
ide jövök mindig úgy érzem hazaérkeztem. Ugyanolyan pihent agyúak vannak itt mint én!Köszönöm nektek
Köbzoli verziója nekem is tetszett.
Üdv mindenkinek!!!
Nincs valaki aki ért a robogokhoz? Honda dio?
Helló
Két gépet hogyan tudnék legegyszerűbben összekötni, hogy át tudjam pakolni a cuccaimat az egyikről a másikra? USB kábellel össze lehetne kötni a kettőt? Vagy esetleg hálókártyán keresztül?
Szia!
A hálókártya kifejezetten jó erre! (pl internet, csak kicsit nagyobb, meg kicsit több gép van összekötve) Egyébként USB-n is megoldható, létezik hozzá spec kábel, spec szoftal. Bővebben: Link
A hálókártyával már próbáltam, azzal a kábellel, amit a modemhez adtak, de nem csinált semmit vele. Mintha be sem dugtam volna. Ez miért van?
Mert az úgynevezett patch kábel. Neked crosslink (keresztkábel) fog kelleni. Ha bemész egy akármilyen számtek boltba, és azt mondod hogy szeretnél egy x méteres keresztkábelt, akkor ott helyben megcsinálják neked.
Mellesleg a cross és a patch kábel között csak a végükön lévő csatlakozók eltérő bekötése a különbség.
Aha értem. Venni nem igazán akarok, mert csak most az egyszer kellene, míg átpakolom a cuccomat egyik gépről a másikra. Valami rajzot nem tudsz a két kábel bekötéséről, mert akkor csinálnék hozzá egy átalakítót. Van egy aljzatom és dugóm is.
A Cross Over Cabe-nél nézd!
Bővebben: Link
Szia!
A pach kábel mindkét végét B szerint, a crosslink kábel egyik végét B a másikat A szerint kell kötni! Vagy kérj kölcsön egy switch-t akkor csak két pach kábel kell!
Kösz a rajzot. majd előkeresem a dugót, meg leoperálom a hibás alaplapról az aljzatot és megcsinálom.
itt vannak a 12c filmből kimaradt jelenetek és bakik az én kommenteimmel http://hk.youtube.com/watch?v=6u40moWlX1k
Üdv.!
Ha netán van valakinek otthon ILYEN zavarszűrős hálózati csatlakozója, akkor megtenné nekem hogy megméri a fém rész szélességét és magasságát? Tehát arra vagyok kíváncsi hogyha beszerelem egy doboz oldalába akkor mekkora lyukat kell neki kivágnom. Üdv.: Attila |
Bejelentkezés
Hirdetés |