Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az bitos!
Visszatérve a vezetékekhez: Biztos Suon Jiang nál magas volt a villanyszámla, mert a Fen Sui akadályozta a töltések áramlását a vezetékben! Így az át helyezteti, hogy ne legyen akadály.
Nah és Ki Fing Tunkéknál mi a helyzet?
Ők még csak most rendelték meg a Csí-on -tól a villamos áram szolgáltatást .
... ja és a Fusi Jong .BT köti be nekik.
a telefont a Yodafon szolgáltatja nekik?
A villanyoszkop betonozást -Fang Li - a kömüves csinálja.
A kaját pedig a híres szakács, Préz Lee biztosította a teljes szerelőgárdának.
Bruce Lee és a ping pong Kicsit érzi...
Személy szerint itt a szerelő...
Jöttek ma hozzánk csillagpontosan kötni a kábel tv-t és kérdezi tölem a szerelő nem tudnék e neki adni egy fogót nem hozta magával ,adtam neki egyet nem telik el 2perc elkezd telefonálgatni ,hogy hozzanak neki F-csatlakozót mert az sem volt nála na mondom adok neki azt is csak legyen már adás a tv-be Jó kébel tv szerelők vannak nálunk!
kebel TV?
Egyszer nálunk hatalmas (8,5 órás) áramszünet volt. A tégla trafóházban röpködtek a sziporkák, mikor megpróbálták bekapcsolni. Mikor eloszlott a füst (mint az Omega koncerten), bementek, és látták, hogy mi a probléma. Egy kapcsolóelemet ki kellett iktatni. A primer biztosítókat KÖTŐDRÓTTAL rakták fel. Azonban az újabb bekapcsolási kísérlet is kudarccal végződött. Ekkor a távvezetékről becsatlakozó egyik sodrony elégett, és igen fényes ívfényt produkált. Egy másik szakaszt is ki kellett váltani. Erre legyártották a szigetelt 20kV-os vezetéket, de nem volt lyuk a felfogatásához. Villany híján ezt az én kézi amerikáneremmel oldották meg.
HEHE az sem rossz és megköszönte a szomszédság neked?Hiszen ha te nem vagy akkor nem lett volna áram
Nem is tudták, mi történt, csak kiabáltak a villanyosokkal, hogy csináljanak már valamit. Automatizált világunkban a cirkók mellett a nép nyugodtan megfagyhatott. Viszont az is tény, hogy kézi fúrója sincs senkinek (csak kisfurdancs, de azzal nem lehetett kifúrni a 12-es lyukat.
A gengszter fia hazamegy az iskolából:
- Apa, hoztam egy egyest matekból. - Nos, fiam, ugye tudod, hogy ezért verés jár? - Igen apa, szerintem is. Itt a címe, indulhatunk.
-Apuuuu, ma azzal gúnyoltak a suliban hogy én egy maffiózó családból származom...!!
-Rendben fiam, intézkedni fogok. -OK, de csináld úgy, hogy balesetnek tűnjön!
A doktor azt mondta:
- Joe, a jó hír az, hogy meg tudom gyógyítani a fejfájását. A rossz hír az, hogy ehhez kasztráció szükséges. Ön egy nagyon ritka állapotban van, amelynek az az oka, hogy a heréi nyomják a gerincét, és a nyomás okozza a pokoli fejfájást. A nyomás megszüntetésére az egyedüli mód a herék eltávolítása. Joe döbbent és komor volt. Ezek után lesz még miért élnie? Nem tudott elég ideig koncentrálni a válaszhoz, úgy döntött, nincs más választása, mint menni a kés alá. Amikor elhagyta a kórházat, 20 év óta először nem fájt a feje, de úgy érezte, hiányzik egy fontos része. Ahogy ment az utcán, rájött, hogy más személyiségnek érzi magát. Új kiindulásból új életet kezdhet. Meglátott egy férfiruházati boltot, és azt gondolta: - Ez az, amire szükségem van! Egy új öltöny. Belépett, és mondta az eladónak: - Szeretnék egy új öltönyt. Az idősebb szabó szemügyre vette. - Lássuk csak ... 44-es méret. Joe nevetett: - Igaz! Honnan tudta? - 60 éve vagyok az üzletben! Joe felpróbálta az öltönyt. Tökéletesen állt. Mialatt Joe csodálta magát a tükörben, az eladó megkérdezte: - Mi a véleménye egy új ingről? Joe egy pillanatig gondolkodott, aztán azt mondta: - Igen. Az eladó szemügyre vette. - Lássuk csak ... 34-es ujj és 16-1/2-es nyak. Joe ismét meglepődött: - Igaz! Honnan tudta? - 60 éve vagyok az üzletben! Joe felpróbálta az új inget. Tökéletesen állt. Mialatt a gallért igazgatta a tükörben, az eladó megkérdezte: - Egy új cipőt? Joe lendületben volt: - Igen! Az eladó megnézte Joe lábát: - Lássuk csak ... 9-1/2 E Joe elámult: - Igaz! Honnan tudta? - 60 éve vagyok az üzletben! Joe felpróbálta az új cipőt. Tökéletesen illett a lábára. Kényelmesen lépegetett körbe az üzletben; az eladó megkérdezte: - Mit szólna egy új alsóhoz? Joe gondolkodott egy másodpercet, aztán azt mondta: - Igen! Az eladó hátralépett, megnézte Joe csípőjét. - Lássuk csak ... 36-os méret. Joe nevetett: - Most megfogtam! 18 éves korom óta 34-est hordok! Az eladó a fejét csóválta: - Nem hordhat 34-est! Egy 34-es alsó felnyomná a heréit a gerincéhez és pokoli fejfájást okozna!
Áááááá...ez nagyon beteg volt
Ember a sínek szélén: - Jaaaj, a lábaim, jaaj, a lábaim! Jön a bakter: - Mit lármázik, nincsenek is lábai! A paraszt bácsi ufót látott és ellepik a falut a tévések. Faggatják az öreget, kérik, hogy mesélje el amit látott. Szabadkozik az öreg, hogy neki bizony kicsi a szókincse, nem tud szépen beszélni. -De bátyám, mondja csak el, legalább a saját szavaival! - kérlelik. - Hát az úgy vót, hogy este kinn dógoztam a fődemen - k*va sötét vót - oszt egyszer csak húúúú mi a p**a! Oszt megint k*va sötét vót....
Nem tudtam, mi lesz a vége... De fáj nagyon
Honnan szeded ezt a sok viccet? Nagyon jók
Van egy informatikus haverom a Miskolci egyetemen, naponta 2-3db-ot küld. De a PPS-i a legjobbak, csak sajna túl nagy méretűek
Fárasztásnak.
- Te, fűrészel a macska! - Mit? - A kutya fáját! - Mi a mértékegysége az akvárium es az istálló közötti távolságnak? - Hallótávolság. Amerikai közlegény a feletteséhez: - Uram, meglepődne, ha azt mondanám, hogy egy híres amerikai színésznő vagyok? - Meg Ryan!**
Idézet: „trafóházban röpködtek a sziporkák, mikor megpróbálták bekapcsolni. Mikor eloszlott a füst (mint az Omega koncerten),” Ez nagyon odavágott, nagyon tettszett!
Ez, nagyon jó volt!
Te "állat" vagy! Mindig feltudod "villanyozni" a kedvem! Miért nem nevezitek át, szamóca -viccmesélő topic -jának?
Egy férfi elmegy az urológushoz.
- Doktor úr segítsen.Nagyon kell pisilnem már három napja, de nem tudok. - Vetkőzzön le kérem. - Uram, nem csoda, hogy maga nem tud pisilni, hiszen egy csomó van a farkára kötve! Mire a férfi a homlokára csap: - ÓÓÓÓÓ, a kenyér...!
Bankrablók rontanak be egy bankba, fegyverekkel fenyegetőznek, és az összes banki alkalmazottat meg az ügyfeleket is felszólítják, hogy vetkőzzenek le, és hasaljanak a padlóra.
Jucika, a szőke recepciós lány leveszi az összes ruháját, és hanyatt dobja magát a földön. Erre odasúgja neki az egyik kolléga: - Fordulj hasra, Juci! Ez nem céges buli, hanem bankrablás! Fickó a fehérnemű boltban: - Melltartót szeretnék a feleségemnek! - És milyen formájú a kedves neje melle? Tán görögdinnye? - Nem mondanám... - Netán sárgadinnye? - Az sem igazán... - Akkor almácskák? - Az sem... - Hát miféle? - Olyan... vizslafül... Bemegy egy nő a börtönbe, és azt mondja az igazgatónak: - Kaphatna a férjem könnyebb munkát? Tudja, könyvelő volt, és nem bírja a fizikai megterhelést. - No de asszonyom, a zacskó ragasztás olyan fárasztó? - Nekem azt mondta, alagutat ás...
Sziasztok! Találtam egy jó oldalt, remélem még nem volt! "moronface"
Lehet, majd töltök fel magamról képet!
Két rendőr járőrözik a határban. Mikor átmennek a vasúti átjárón, az egyik megszólal.
- Te, odanézz, ott, messze összeérnek a sínek! -Tényleg, nem kéne jelenteni, még kisiklik a vonat. -Előbb nézzük meg, pontosan hol is van. Elindulnak, mennek vagy fél órát. -Te, hol lehet már az a hely? Az egyik visszanéz:- Vazze, már elhagytuk. Két részeg odaér a vasúti átjáróhoz. - Vazze, hova vezet ez a qva hosszú lépcső? -A f..m se tudja, de qva alacsony a korlátja.
Hoppá! Akciósan most csak 5 dolcsi a képfeltöltés oda! A kis mocskok!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |