Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia!
A feleségemnek van két macskája, nem tudom mit szólna hozzá, ha kipróbálnám karácsonykor! ![]()
hahahahaha akkor Jekő Mária ás Gyönyőrű Anita... Ismered őket? A golyó megvan még.
Így is jön, csak txt formában. Lásd, vala... kezdetű eszmefuttatásod...
![]()
Húúú Action2k, egy rugóra jár az eszünk
![]()
Aha...Gyönyörű asszem két vagy 3 évvel jár alattam. A másik csaj neve így nem ismerős.
Akkor kapaszkod meg! Anita idén diplomázott! sikerült letennie az államvizsgát! 7év...
látom, a "hangulatmesterek" megint gondoskodnak a vidámságról...
![]() ![]() ![]()
Isten megteremtette az alvást, hála érte! :worship: B.G. pedig a rebootot...
![]()
Tán telepítesz?
Vagy vírus? ![]() Köbzoli: majd este... addigra beizzítom a Photoshopot is ![]()
A jómúltkor dolgoztam egy helyen!
Jön a tulaj, felvesz az asztalról egy olyan kávéspoharat, amit láthatóan használtak! Majd a kezével kihessegeti belőle a legyeket! Jön a kérdés: Kérsz kávét? Szerintetek ittam?! ![]()
Nini, köbzoli is itt van... Üdv!
A reboot az olyan szép dolog
![]() Főleg amikor a testvérem beirja a parancssorba (mert sajnos ő a szerver és kedvére szivat ![]() ![]() ![]() Akkor is szép amikor találok egy jó oldalt és nincs időm kimásolni az url t.Hogy lehet ezellen védekezni? Csak a shutdown/a?
a windows a legnagyobb vírus. Bill gates feltalálta a program nélküli hibát!
![]()
Shutdown-t letiltani a csoportházirendben.
Éppen arcmosás közben találtam ki:
-Kik laknak az égben? -Hát kék! ![]()
Hamarost elkészülök ajánló bibliográfiámmal, majd felteszem a könyvajánló rovatba!
Neeem, úgy hogy kék (persze úgy is lehet érteni ahogy Te mondod..!
jólvanna, csak a sodrodból akarlak kihozni!
![]()
David Bradley, a CTRL+ALT+DEL 'feltalálója' egyszer egy interjúban a következőt mondta a riporternek: "I may have invented it, but Bill made it famous." Megjegyzem, Gates is ott volt, és állítólag nem nagyon (illetve nagyon nem) értékelte a poént...vajon miért?
![]()
Hu, az nagyon kemény. Laza volt, de nem tudtam, hogy ennyire.
Mi van itt? mindenki bulizik, csak én nem??? nagy a csend az offban
|
Bejelentkezés
Hirdetés |