Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Huhhh. Még szerencse, hogy nekünk Topi múlt héten ajándékozott 1-1 védőmaszkot :hawaii: :beka3:
Azért nekünk is kitehette volna valahogy így, kivágható formában:
------------------------------- | Ha kivágja ezt a kupont | | vehet egy új monitort!!! | -------------------------------
Jaaaj de jó, imádtam azt a sorozatot!
Én nemsokára a 4. évadot kezdem el nézni.
Nah, megyek aludni. Aztán jók legyetek! Nem szét OFF-olni az OFF topikot! ![]()
Akkor nekem jó a tűzfalam, mert én még nem kaptam meg annyira!
![]()
4400 alias Nyíregyháza...
![]() ![]()
Amúgy ez nem ismerős senkinek? Már annyi embert megkérdeztem és még a címét se tudták megmondani. Viszont most éppen azon gondolkozok, hogy elmegyek aludni csak ha lefekszek úgy se tudok elaludni.
![]()
Pedig nekem itt elindul. Próbáld meg letölteni, más öteletem nincs.
Mi van, Uhrin Benedek drukkerek? Ejnye-ejnye, Rebeka! Mit fog szólni Nagymama! Könnyelműséged miatt leszelmama...
![]() ![]()
Khm... Ez nem Uhrin Benedek. :shocking:
Jó éjszakát mindenkinek, holnap mégis kell ennem dolgozni, úgyhogy este itt leszek majd!
![]()
Neked is jó éjt. Egyébként nekem szintén kell holnap ennem is, meg dolgoznom is.
![]() ![]()
őőő azt mondja az elején, hogy uhrin benedek vagyok...
Na ez jó volt!
![]() Idézet: „Te mivel mentél reggel dolgozni?” Ha szemtelen akarnék lenni, azt válaszolnám, hogy mivel muszáj volt, de mert nem akarok szemtelenkedni, így azt válaszolom, hogy (természetesen) vonattal. ![]() Szerencsém volt, jött pont egy, és bevitt Rákosig, onnan meg busz&Metro a Keletiig. Idézet: „egy kicsit túlzásnak érzem már azt, amit a VDSZSZ művel. Nem akarom vitatni, mennyire jogos vagy jogtalan, amit kérnek, mert nem tudok róla semmit” Nos akkor felvilágosításképpen: Tegyük fel, hogy van egy házad, amit eladtál. A befolyt összegből megbízol engem, hogy vegyek Neked egy házat. Én nem tehetem meg, hogy ebből a pénzből kakasos nyalókát vegyek a vásárban, vagy luxus terepjárót, nekem kutya kötelességem a Te pénzedet arra fordítani, amire Te adtad. A MÁV csoport egyszemélyi tulajdonosa az állam. Mint ilyen, jogában állt eladni a csoport egy részét, nevezetesen a MÁV Cargo-t. Az ebből befolyt összeget átadta a MÁV csoport részére, hogy vásároljon belőle járműveket, korszerűsítse a pályát, az épületeket, stb. A bér, és bérjellegű kifizetések nem hogy nem szerepeltek a ráfordítási listán, de egyenesen tilos volt erre fordítani azt a pnzt! Amit ez a bagázs követel, az viszont kőkeményen bérjellegű kifizetés lenne, amit a MÁV csoport vezetői természetesen nem adhatnak meg. Ezért ocsmány, undorító és gusztustalan, hogy ez a trágyadom szedett-vedett banda más emberek kárára akarja elérni azt, hogy egyedüli reprezentativitástr szerezzen a MÁV csoporton belül, és így egyedül köthessen Kollektív Szerződést. (Természetesen akkor egyedül tárgyalhatna a neki járó juttatásokról, fizetésekről, mindenről!) Egyszóval nem arról van szó, hogy gaskó (mert ez még a nagybetűt sem érdemli meg!) a munkásoknak akar jót, hanem ez egy kampányfogás a részéről, hogy minél többen szavazzanak rájuk a legközelebbi Üzemi Tanácsi választásokon! ![]() Idézet: „Ahogy beszélgetni szoktam naponta vonatozó kollégáimmal, néha van olyan balsejtelmem, hogy az egyik hasonló alkalom után hirtelen felindulásból végigverik a kezük ügyébe kerülő vasutasokat.” Látod, épp ez a baj! Mert azok az emberek, a munkatársaid éppen azokkal a vasutasokkal találkoznak, akik dolgoznának, dolgoznak, és nem ezzel a mocsadék csürhével! Idézet: „A lurkók jobban vannak, de a nagyobbiknak jobboldali tüdőgyulladása van, nagyon köhög szegényke. A kisebbiknek meg torokgyulladása. Lázuk mindkettőnek kicsit lejjebb ment.” Végre jobb hír! Mihamarabbi gyógyulást a két kis betegnek! Idézet: „Nekünk is nyári gumi van az autón. Nem érné meg váltogatni.” Nagyon is vitatom! Hadd mesélek még egy sztorit. Anyósomat vittem Visegrádra a szanatóriumba, tél volt. Odafelé teljesen száraz út, remek látási viszonyok, szóval minden csudálatos. Elindulok visszafelé, elkezd havazni. Mire Pestre értem, már rendesen szakadt a hó, de nem maradt meg az úton, hanem latyakos-kásás masszává olvadt, ami csúszott, mint a tükörjég. A Pesti úton haladok kifelé a városból, előttem egy bilikék Lada, mögöttem egy békazöld VW Passat Combi. A kagylós benzinkút előtt a Lada leblokkolt, rájött, hogy tankolni akar, vagy mi, állóra fékezte a kocsit. No, én is beleálltam a fékbe, meg is csúszott egy kicsit az autó (de a "manuális ABS azért működött, nem csak tapostam, finoman, szakaszosan fékeztem, amint megéreztem, hogy csúszik). Lényeg az, hogy épp megálltam a Lada mögött (igaz, a két lökhárító közé nem tettem volna a kisujjam!), majd a Lada tűz, bevágódott a keresztutcába. Ugyan ebben a pillanatban a VW csatt, bele a hátuljába az autómnak. Motor leállít, kézifék, vészvillogó, kiszállok, megyek hátra.Mókus üvöltve kiszáll, mondván: Hogy lehet így megállni, leblokkolni, mikor csúszik az út! Nézem: A VW a vonóhorognak ment neki, nálam egy karcolás se, de a Passat orra rendesen megtört. Hűtővíz folyik, rács megnyomva, indexlámpa kifordulva, motorház-tető megroppant. Mondom mókusnak: Látta, hogy ment előttem is egy autó? Igen. Látta, hogy megállt? Igen. Látta, hogy blokkolt? Igen. Azt is látta, hogy én is meg tudtam mögötte állni? Hááát... igen. Na, mondom: Akkor ki nem tartott kellő követési távolságot? Na azért! Kérdem: Segítsek valamit, vagy hívjak segítséget? Nem, csak toljuk félre az autóját... Ami miatt ezt leírtam: Előző nap voltam a gumisnál, és tetettem fel a téli gumikat! Ha nyárival megyek, tuti, beleszállok a Ladába, és akkor én vagyok a felelős a saját káromért is, meg a VW káráért is! Megérte felrakatni a téli gumit? Ne én válaszoljam meg, válaszold meg Te, meg édesapád! (Hadd mondjam meg: Az egyik legóvatosabb vezető vagyok, nem száguldok, nem vagánykodok. Csak mert: Idézet: ) „figyelt faterom a jégre és hamarabb fékezett.”
Kicsit on.
Valaki rendelt mostanában HQtól? Mert én ezt kaptam...
Általában ez igy működik.
![]()
Szerintem meg arra, hogy jön a Karácsony és kapott szaloncukrot...
![]()
Ebből is látszik milyen vaksi vagyok szemüveg nélkül.
![]() Idézet: „Szerencsém volt, jött pont egy, ...” Volt egy sejtésem, hogy Neked még járt a vonat ![]() Idézet: „ezzel a mocsadék csürhével” Ne ragadtasd el magad! Még a végén moderálva leszel, vagy kapsz egy piros háromszöget ![]() ![]()
És megvan a nyertesünk! Nem hittem volna hogy ilyen nehéz lesz észrevenni
![]()
Ja, kérem! A részletekre is figyelni kell (szakmai ártalom)
![]() Idézet: „Volt egy sejtésem, hogy Neked még járt a vonat” Na! Micsoda hátsó gondolat van e mögött? ![]() Idézet: „Ne ragadtasd el magad! Még a végén moderálva leszel, vagy kapsz egy piros háromszöget” Igazad van, adok is magamnak egyet:
Én már akkor felfedeztem, amikor nem olvastam tovább... Akkor én is mehetek melléd olgozni, MPi-c barátom? :hehe:
Idézet: „Én már akkor felfedeztem, amikor nem olvastam tovább...” Így könnyű! ![]() Idézet: „Akkor én is mehetek melléd olgozni,” Mellém nem, mert az asztalomnál nincs több hely, (a székemet meg kétkézzel szorítom)... de nézhetünk valami "testhezálló" feladatot ... ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |