Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia!
Én is épp a napokban akarok nekiállni egy ilyennek. Én egy döglött router dobozát szemeltem ki erre a célra. Te milyen doksi alapján építetted? Én ezt szeretném: Link
Ez alapján , de saját nyákot terveztem hozzá. Megnézheted itt
Szerintem is jo lett.
de az ICSP kivezetéseket nem akarod kivezetni. a beultettet picet is tudnád vele égetni. én nagyon régen a JDM égetot csináltam meg kicsi átalakítással ,hogy a 628a-s picet is lehessen vele égetni. és nincs is bedobozolva. fo ,hogy mukodik.
Szevasztok!Ma nevelőapámmal csináltunk kalaptartót a favoritunkhoz!!!! 100w 8ohm! Egyenlőre csak egy mp3as sony rádiómagnóról üzemel, de már van erősítőm is hozzá csak kelleni fog egy 1 farádos kondi h bírja az akksi.
helo nagyon tetszet az égetö már neki is áltam megépiteni ,az lenne a kérdésem ha elakednák megbeszélhetnénk a forumon a továbbiakat. Ha igen légyszi ird meg melyik topikban lehetne.
Köszi
Itthon voltak nem használtuk s emmire őket...gondoltam kocsiba jól fognak szólni
Kemény lesz!
Olyan Volga menti stílusú. De azért vigyázz majd a hangerővel, nehogy leröpüljön a kocsitető. Csak így tovább.
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de 8ohm nem kimondottan kocsiba való de ha már így esett, miért középre kerültek a magasak? Én a szélére tettem volna, legalább valami sztereó hatás hadd érződjön, ha középen vannak a magasak lőttek a sztereónak. Egyébként állat !!
Szabi! Idézet: Majdnem leestem a székről „Mit vétettek?” Idézet: ...és a többi ha egyvonalba lenne. „miért középre kerültek a magasak?” Bennem újrafogalmazódott a "deszkamodell" kifejezés.
Érdekes és egyedi kivitelezés mindenképen! :zavart2: :idiota:
Nekem ez nem újdonság. 15 éve ugyanilyen
Idézet: csináltam a kombi wareszomba, de én legalább a szélére tettem a magasokat, beljebb a mélyek, és középre a reflexnyílást. „kalaptartót”
Igazából én csak vágtam a lyukakat ahol mondták arra, hogy nincsenek teljesen egyvonalba cuccok a magyarázat az lehet ,hogy ma van a névnapom ,meg hideg is volt kinnt ezért elég sok jäger lecsúszott
Ki van vezetve, 5 darab tüskén a tetjén
Szia!
Grat! Nektek kell,hogy jó legyen!....a kritika ugyanúgy jár,mint a dicséret Alattam már megfogalmazták. A 8ohm-al semmi gond...ez nem hi-tech és nem hangnyomásversenyre készült cucc. Viszont a kondira lehet nincs szükség. Mekkora az akksija? 66Ah-nál már hagynám kondi nélkül is.,de ekkorához fél farádosnál biztos nem kéne nagyobb. Ui.: Én inkább attól tartanék,hogy a generátor nem tudja visszatölteni az akksit hosszútávon. Haverom is így járt a renaultjával....vett bele ő nagyobb akksit és egy kondit is....3 óra múlva már villódzott a műszerfal is...ez volt a rekord idő. Grat! És boldog névnapot!
Mostantól ezzel aprítoma nyákot. Némi fa hulladék egy Mini Drill és egy kivénhedt CDROM összetákolásából megszületett.
Amindenit! Na ez, csillagos ötös. Asztali körfűrész ilyen leleményes megoldással! :kalap:
Érdekes megoldás ! nem szaggat nagyon bele a panelbe? Egy lemezolló talán egyszerűbb ?
Egyszerű és praktikus!
Esetleg egy stabilabb, párhuzamosítós lefogatás a nyáknak? Én lombfűrészgépet használok, de ez maga a manuális tömör gyönyör!
[off]Erről az asztali körfűrészről egy régebbi topic jutott az eszembe, csak nem tudom, mi volt a neve, de nagyon humoros volt. Mintha 12V-ról szeretett volna járatni a fazon egy összetákolt nagy körfűrészt?[off]
Nagyon ügyes, MAGYAR elképzelés! (a magyarokat olyan elmés társaságnak tartom az elektronika területén, és néhol másban is! )
Én még a másik oldalra is tettem volna egy csúsztatható asztalt, akkor biztonságosabb lenne, meg vezetni is könnyebb. Esetleg egy vékony gumilap a fára, vagy így nem csúszik a panel a sima felületen? Mégegyszer gartulálok!
A rögzítés nem tökéletes. Azzal még valamit csinálni kell. Öteleteket szivesen fogadok.
hááát ez nagyon jó, bírom az ilyen ötletmestereket, tényleg ötletes!! GRATI!!!
Egyáltalán nem szaggat bele. Amin meg a lencse mozgott, abból meg alighanem egy mini fúró álvány lesz , Lehet még ma összedobom. Már ne vesszen kárba belőle semmi.
Nos én ezt nem a valóságban 'építettem meg' hanem csak virtuálisan, a POV-Ray-ben:
Bővebben: KEP A script úgy van megírva, hogy nagyon egyszerűen csak be kell írnom hogy mekkora a gyűrű külső-belső átmérője, vastagsága, a huzal vastagsága, a gyűrű éleinek lekerekítése, de még a gyűrű és a vezeték színét is meg tudom változtatni. Na de amihez komoly trigonometriai számítások kellettek az az, hogy a tekercs menetszámát is változtatni tudom, csak meg kell adnom számmal hogy hány menet legyen és úgy rajzolja meg a gyűrűt a tekerccsel.
És íme az álványos fúróm prototipusa. Kicsit meguntam,hogy sok fúróhegyet elkellett dobálnom, aztán vettem komolyabbat 1mm és 0,8mm -est. Az eladó óvatosan kitette az aztalra és azt mondta hogy ő egészben átadta és meg nem próbáljam kézifúrással, mert könnyen elpattan.
A próbafúrások megtörténtek, és még egészben van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |