Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aztaaa atomfizikus vagy
![]() ![]()
Nem vagytok "semmik"!
![]() ![]()
én konkrétan nem a "jack" méretére voltam kiváncsi, sőt az aljzatéra sem - nagyjából szabványosítva vannak a méretek
![]() ![]() ![]() Végül: A szerelem definiálhatoan amorfizálodott periferikus komplexum, ami a pszeudo-indivindulisztikus egocentrumban kiváltja a "de jó ba**ni" érzést.
![]()
...és a minőségellenőr DjGeorge! Ő adja a minősítést! Egyébként az iso9001 minősítés nélküli ágymelegítők pofoznak! Az iso 14000 minősítettek meg kitakarítanak!
Hadd idézzem egyik kollégánkat:
Idézet: „Állat! Állat Állat!!!! áááááá, te nem vagy normális! ”
látom, a szomszédból való vagy!
![]() ![]() ![]()
dik má mégegy közeli emberke
![]() ![]() ![]()
Az a kolléga én lennék! :eplus2:
Nem adnád kölcsön egy hétre, lehet segítene a reumámon?
![]() ![]() ![]() Nagyon jól tudjátok kerülgetni, sőt még le is tagadjátok, hogy arról volna szó, nem hiszem, hogy van még valaki aki nem jött volna rá Nem állhattam meg ![]()
pedig a nyelvem hegyén volt de inkább nemirom le mert hátha düddürüdü babrizsa meg pörkölt tészta
![]() ![]()
Egy biztos, éhes lettem!
![]() Szerk.: Éppen aktualizálom, a táplálék szerzési ösztönöm korrekciójának végrehajtási, periódusának szintaxisát! ![]()
ilyenkor enni? megfekszi a gyomradat
![]() ![]()
Nem baj, majd akkor lefekszem, és akkor felül bennem, ha felállok meg, fekszik!
![]()
végülis lehet benne valami
![]() ![]()
Nekem csak a röhögés fekszi meg az agyamat! Ha nem lenne koponyám, akkor már rég eldobtam volna!
![]()
Nah jó... elfáradtam... a végfoktranyók és még egy két alkatrész kivételével beültettem 3db 200W-os quad panelt... Ha tudok megint kölcsönkérni fényképezőgépet, lefényképezem
Most nagyon örülök neki, hogy ezzel a részével (kb a project 10%-a) megvagyok.Kép: Hivatkozás
grat! Én is megyek enni
grillcsirkét salátával! Ha így folytatjuk, át kell írni: kajáló pákások...
A mai termésemet megmutatom. Hozták javításra, ezért rendet kellett először rakni a műhelyemben. Hát szerintem ezért kár volt. Nem tudom hogy csinálták, de elhalálozott a beteg. :no: Úgy hozták, hogy ha nagyobb hibája van, akkor ne foglalkozzak vele. Hát ingyen nem is fogom megcsinálni.
![]()
Ez meg milyen készülék?
talán rádió? mondjuk nem érdemes nagy energiát ráfordítani! nem sokat érhet, belsejét nézve!
Pedig ez többszörös nyilt törés, hogyan lehet ebbe belehalálozni?
![]()
erre szoktam azt mondani hogy "külsérelmi nyom nem láthato.sajnos belsöszervi elváltozása van"
![]()
Sínbe kell tenni, egy kis gipsz rá, pár napig rajthagyni és kész is.
![]()
Látható volt rajta egy kis külsérelmi nyom is, de nem gondoltam volna, hogy belső vérzése van. Pont a hátánál volt a hálózati aljzat, ami egy kicsit be volt esve.
Amúgy ez egy multikompakt kézikészülék. Rádió, magnó cd egyben. Kettőt hoztak, mind a kettő elhalálozott. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |