Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   305 / 3608
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

értem! 5 éve nem használok bakelit nyákot, mióta megcsináltam valami kütyüt (azt hiszem előerősítő volt), kézzel megfestettem a nyákot, lemarattam, beforrasztottam, majd bemérés, összeszerelés... Távtartó, és reccs! Eltörött. úgy kellett megtámasztanom! nem éri meg a bakelit, csak deszkamodellekhez, és olyan panelokhoz, melyeket "szétmérsz"
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Nekem még nem tört el sosem. érdekes. Nekem annyi bajom van vele, hogyha véletlenül valamit utólag cserélni kell, akkor elég sokszor felválik a réz róla. Alig melegítem meg már jön is felfelé. Holnap csinálok egy képet az egyik végfokpanelomról. A sok cserélgetés, meg próbálgatás után már alig tudtam megcsinálni, hogy menjen. Már nem volt mihez forrasszam az alkatrészt.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

na ezt hívják "szétmérésnek"
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Szó szerint. Na én elteszem magam holnapra. Lenne még egy kis tennivaló holnap is, de csak délután. Mivel 10-ig alszom, a délelőtt már nem ér semmit. meg kb 15 perc míg befűti a ventivel megspékelt 1200W-os rezsó fűtőlap a műhelyt.
(#) sound.man hozzászólása Dec 27, 2008 /

Na elment mindneki aludni? Csak én szedek itt béres cseppet? :bummafejbe:
(#) _ampervadasz_ válasza sound.man hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Üdvözlet "elvtársak" !

Itt vagyok én, csak egypár órára elmentem egy haverommal, petDárdázni, a Duna partra. Miért? Egyszerűen, csak úgy!
Amúgy nagyonszép volt ahogy szétpukkantak, mert többszőr úgy sikerült bedobnom a vízbe, a petDárdát, hogy a viz alatt robbant szét, és olyan volt mint egy atomvillanás, és a kangja olyan volt, mint amikor valaki a bableves után úgy szellenget, mintha a szívlapáttal, csapkodnák a szülőföldet a kertben. !
(#) sound.man válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Szlovákiába akartam venni petárdát, de most úgy megemelték az árát, hogy nem éri meg... Szal ezéven nem petárdázok.
(#) DuMatyi hozzászólása Dec 27, 2008 /

jó reggelt a "hajnalban" kelőknek, és jó durmolást a későn fekvőknek kis magnószervízt követően ítt vagyok
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Jó reggelt neked is! Most én korakelőnek számítok, DE már fekszem is vissza, mert még fáradt vagyok, illetve te tudod mi volt tegnap, és az is kivettbelöllem jó sokat!
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Fáradtságodról én is tehetek! Nem kicsit, nagyon... Nem tudom, mit fogok kapni DjGeorge-től ha meglátja ő is...
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Ha a korházból, feltud lépni a HE -ra, akkor biztos Érted?
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Én nem aggódnék miatta ennyire, szerintem edzett annyira, hogy túlélje... legfeljebb neki is lesz a központi memóriában pár badsector!
(#) vtsoftware hozzászólása Dec 27, 2008 /

Na reggelt' csáósztok'
Felébredek, na mondom jaaj de jó vasárnap van.
Erre bekapcsolom a gépet, látom még csak Szombat van... amíg be nem kapcsoltam a gépet olyan vasárnapban éltem. Jaaj
(#) DuMatyi válasza vtsoftware hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

szerintem jobb, hogy szombat van
(#) vtsoftware válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Hát azt elhiszem, de én meg azért örülnék ha már hét eleje lenne mert akkor ha minden igaz a HEStore feladná a rendelésem... és nem unnám magam ennyire, meg el tudnék kezdeni AVR-en tovább gyakorolni. De itt nem elektróóózok...
(#) Sergei válasza vtsoftware hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

jo napot mindenkinek unatkozás?hol? szimpla bojler vizkötelenités amit jelenleg csinálok jo kis ünnepi elfoglaltság de hát ez van 2 évente egyszer kibirom
(#) zenetom válasza vtsoftware hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

No megint rontom itt a levegőt, de csak azért mert ki kell írnom nagynénémnek egy filmet
Most úgy levagyok gyengülve hogy csak na, meg le is vagyok lassulva, de az ágyban fekvést már annyira de annyira nem bírom hogy
Tegnap este is alig bírtam elaludni, ráadásul olyan melegem volt hogy állítom meggyuladt az ágy. Meg a TV-ben se adnak semmi normálisat, megáll az ember esze, ha "ünnep"kor nem adnak normális műsort, akkor mikor?
(#) vtsoftware válasza zenetom hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Jaaj, ne is mondd. Kénytelen az ember nézni a Bud Spencer & Terence Hill, 101 kiskutya stb... filmeket.
Én ezeket mostanában úgy hívom hogy "karácsonykor ígyisugyis lenyomjuk a néző torkán" filmek...
KábelTV-n van kb. 44 csatorna. Ebből csak a tudományos csatornákat lehet úgy ahogy élvezni, ha nem emlékszel mit néztél, mert ismétlés van úgyis...

Szerk.: Húú... még jó hogy nem zártam be ezt a hszíró ablakot ijedtemben az 500-as szerverhibától... különben kezdhettem volna előlről.
(#) DuMatyi válasza vtsoftware hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

osztom a véleményeteket! tömören és röviden!
(#) zenetom válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Na most majd lassan abban segítsetek hogy nyerjem vissza az erőmet ha meggyógyulok
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

én már leírtam azt, ami nekem bevált, de nem lehetünk egyformák! neked ezek szerint nem segít!

Itt mivan kérem... hova tűnt mindenki? :eek2:
(#) Norberto válasza vtsoftware hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Készítgetjük a karácsonyi ajándékokat
(#) Georgee válasza vtsoftware hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Hova tünt mindenki??? Elment gombázni. Menni kéne a segélyért meginnt küldtek :d remélem most bakelit lapot mert nem tudok maratni

Jaaj...
(#) válasza vtsoftware hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Miért, téged talán kényszerít valaki hogy nézd a TV-t? Ezt komolyan nem értem, mindenki sír hogy milyen hulladék műsorok mennek a tv-ben, - ami igaz ugyan - , na de nem muszáj nézni őket...én például nem is tudom hány hónapja nem néztem tv-t. Néha bekukkantok a Discoveryre, aztán kb. ennyiben ki is merül az egész.
(#) vtsoftware válasza hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Neemnem, nem így értettem.
Én nem vagyok egy TV-s típus, én is Discovery, NGC...
Nam az hogy kényszerít, de mit tudsz csinálni karácsonykor ha "egyedül" vagy... most ezt nem részletezem miért, de nem nagyon tudok rokonokhoz menni... mit csináltam volna mást???
És nem sírás, hanem mérgelődés... hidd el, mert ma már aki TV-zik az kényszerből TV-zik általában, nem mert mondják neki.
(#) válasza vtsoftware hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Jaaa...értelek, így már világos. Azt hiszem igazad van..
(#) zoly15 hozzászólása Dec 27, 2008 /

Ha szabad megtudni mi ez az "Új(#xxxxxx)" Hsz számozás? Több topicban is láttam már ezt...

Hehe mire elküldtem "megszűnt létezni"
(#) vtsoftware válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 27, 2008 /

Kb. a harmadik negyedik hsz-től nézd meg.Itt...

És most nézem van OFF gomb... szupeeeer...
Következő: »»   305 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem