Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Hogy van angolul: nyomtatott áramkör Gondolom valamilyen circuit.. De milyen circuit? Válaszokat előre is köszönöm!
Printed circuit? Vagy PCB= Printed Circuit Board
Hát most nézd meg kobold!
sergei mindenáron aztat akarja, hogy mielőbb meglegyen a honlapod, hogy mehessen gyorsan-gyorsan savazn... hú, bocs... szavazni! Nademostnem?!? Egyébként csak hülyülök :crazya:
Nademostdeee Pont azon gondolkodtam, hogyan lehet tetszetős, de használható oldalt készíteni, mert amit az üzemnek csináltam, az legfeljebb a második kitételnek felel meg, ha.
Nézegetem mások lapjait, egyiken ez jó, másikon az, de összefoglalni még nem sikerült
Üdv mindenkinek!
Itthon fogom én is tölteni a szilvesztert, illetve mindig is itthon tölöttem, de nem is mennék sehová. A holnapi napom lessz a legnyugottabb, mert senki nem lessz itthon! Megyek aludni! Mára már kifáradtam! Jócakát mindenkinek! :whistle:
jesszus! mi van itt?! mindenki a 4 fal között szilveszterezik? Azt hittem, csak én vagyok ilyen... Egyébként az év utolsó előtti éjjelén mondom: boldog újévet! Boldogabbat, szebbet, jobbat, pákásabbat, mint ez!
Én is itthon töltöm a szilvesztert. Tavaly is voltunk itt egy páran, szerintem most is leszünk. Amúgy is, nem az én világom ez a bulizós életmód.
akkor énis beállok a sorba öregvagyok én bohocnak
Idézet: „Nézegetem mások lapjait, egyiken ez jó, másikon az, de összefoglalni még nem sikerült” Én is így vagyok vele! "Mindent" megcsinálok, csak tudnám mit? Másoknak az oldalait mindig könnyen összehozom, hisz van ötlet, design, de a sajátjaimhoz ... sok az ötlet és nem tudok dönteni, mindent bele akarok gyűrni.
Én is növelem a statisztikát, mármint az anti:bohoc:kodásét. Viszont azért elmegyünk a komáékhoz szilveszterezni, a gyerekeinkkel, ők játszanak, mi meg eszünk, iszunk, meg a lényeg: jót dumálunk. De lehet hogy jobb lenne itt veletek. "Öreg" vagyok már a bulizáshoz.
Csinálhatunk itt egy kondidurrogtatós, folyatószerszagú, :dumcsi: szilvesztert. :nyes:
:eek2: Tömören ennyi! Topi! tudnál szavaztatni? szerintem a pákászok nem mennek el bulizni! Sem _ampervadasz_, sem googa, sem Te, sem sergei... No meg én sem! A szkópodhoz grat! egyébként én az analóg műszerek híve vagyok! A szkópommal sokszor szoktam DC feszt is mérni. Kár bekapcsolni a digit multit
szerk.: Action Te is? nem gondoltam, hogy ennyire hasonszőrűek vannak itt! Baján a barátaim meg megértően bólogatnak! Nem értik, miért nem megyek bulizni! Megszokták már különcségemet!
Én se megyek bulizni itthon leszek (ide jönnek). Talán búcsú buli
Topi. Tényleg csinálhatnál egy szavazást ha "ráérsz" Csak még az életkorkategóriákat is meg kellene jeleniteni.
Kezd nekem is elmenni az eszem?
épp ezen godlokoztam összefüzni pár ezer darab kondit aztán adj neki hadszoljon
Jelzem, én is itthon szilveszterezek, családi körben...
én minden évbe itthon töltöm a szilvesztert.nem tudom miért de nekem nem jön be ez a mennyünk inni meg bulizni a haverokkal.lehet azért mert egész évbe megállásnélkül melozok és ilyenkor pihenek meg ilyenkor van idöm itthon lenni és semmit nem csinálni.
Idézet: „Talán búcsú buli” Tőled, vagy a berendezési tárgyaktól?
sak okosan jövőre azt is megtiltja az állambácsi TILOS PETÁRDÁZNI ÉS KONDENZÁTOROKAT DOBÁLNI! címszóval.
Action2K Uj munkhahely pest mellett szal 5én költözök
majd megtudja aztán jaj neked
Na de a rendőrnek magyarázd el hogy nem petárda Elkap a jegyzőkönyvbe beirja, hogy villanypetárda használata miatt megbüntettem
lábújhegyen, becsukott szemmel...az már elég halk
Olvaom a PIC miértek rovatot egész nap és csak egy koma értetlenkedik egyfolytában, a többiek meg még tűrik...(nem értem hogy csinálják) Csak azt nem szeretem, ha ilyenek miatt kell átlapozgatni 30 oldalt ahhoz, hogy valalmit megtaláljak.
végül is semmi sem lehetetlen elektronyos petárda
Az ivást természetesen mértékkel értem, afféle hátradőlök és kortyolgatom a To*ai asz*z!
Ennél jobb pihenés nekem már csak az, ha közben a kedvenc zenéim szólhatnak!
Így van, és egyik oldalról a feleségem, másikról a lányom...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |