Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Torokfájásra a Huszár Zsilettpenge szopogatását ajánlották vala... Eleinte hasogat, aztán, mint ha elvágták volna! :yes:
Jobbulást!
Talán azért, mert soha nem lessz 2012 20hó 9. nap? nem bírtam ki
Szia! Mindenkinek szép napot!
2009 december, de nem számít. Én is jobbulást kívánok, a mi kis családunk is "küzd" az efféle nyavalyákkal. nyavalya - jé, ez létező szó? Azt hittem afféle népies szleng csak, amit a régiek kitaláltak. Én eddig mindig "j"-vel írtam, de a tűzróka aláhúzta. "ly"-al elfogadta. Akkor csak van ilyen szavunk.
Köszi
Elegem van a télből, mostmár kijelentem: nem szeretem a telet, nem érdekel a hó sem, elbirnám viselni az életem tél nélkül! Sőt, én lennék a legboldogabb! Igen, tudom, kell a hideg, mert ilyenkor "pusztul el" a baktériumok, virusok egy része a levegőben. Nem lehetne a topic cime: "Mindjárt nyár!" ?
Na, ezért jobb a zsilettpenge, az nem jár le...
No igen! De azért nem szabadna egy gyártónak egyazon termékén két különböző dátumformátumot alkalmaznia. Amint a példa is mutatja, ez a vásárló megtévesztésének a tipikus esete.
...amiért perehetne, és meg is nyerné!
Idézet: „mert ilyenkor "pusztul el" a baktériumok” épp ellenkezőleg, a hideg hibernálja a vírusokat (csak egy részét), majd amikor jön a felmelegedés, akkor "aktiválódnak! A magas hőmérdéket pusztija el, 50 fok körül a fertőzőképeeségét 80 fokon meg már ténylegsen elpusztulnak, ezért is ajánják hogy ha szennyezett az ivóvízrendszer akkor azt főzzük ki fogyasztás előtt.
Csatlakozom én is! Isten éltessen!
Nem tudom, hogy tegezhetlek-e még... Nem gondoltam, hogy én vagyok a fiatalabb!
Hát, Isten éltessen!
Isen éltessen!
Üdvözlet midnenkinek aki olvassa az üzenetem! Elnézést kérek midnenkitől akinek kellemetlenséget okoztam a helytelen írásmódommal, és a rövidítéseimmel. Viszont lenne egy kérésem. Az aki tegnap este írta a Figyelmeztetést nekem, kijavítaná a szöveget, mert ha már az írásom miatt kritizál akkor legyen helyesen leírva a szöveg. NEM LÁZADÁSKÉNT írom ezt az üzenetet, csak hát bántja szemem. Ezentúl helyesen fogok írni és rövidítés nélkül.(Tudom, hogy emberek vagyunk és bizony sokat tévedünk) "feletsd"=felejtsd.
Szintén csatlakozom, Isten éltessen sokáig, drága "öreg" barátom, egészségben erőben!
A macsek mikor nyávog, ha van feszültség?
Boldog szülinapot!
Tipikus alkalomhoz illő kép... (Te pedig ott vagy valahol az asztal alatt... )
Csatlakozom! BOLDOG SZÜLINAPOT!
Isten éltessen!
Úgy látom, minden jobb műhelyben van macsek
Boldog Születésnapot 'öreg róka' Remélem megajándékozod magad egy szatyor félvezetővel...
szilva: "minden jobb műhelyben van macsek" - csak a képre kell nézni, és máris látszik hogy a macsek alkatrészeket válogat, csak éppen most a kép kedvéért pihengetett, ma más nap van nem dolgozik...
Húúúú.... Ha egyszer nekem is lesz ennyi csövem, akkor én is teszek be fényképet róla! :yes:
Szia!
Sokat, boldogat! Idézet: „ez már az öregedés jele,” Vagy a korai áldomás jele...
Melyik állat iszik teát???
Érdekesek ezek a műhely cicák, nagyon szeretik, ha ott van mellettük valaki, még akkor is, ha nem is foglalkozik velük az ember. Nem mellesleg jobb mint egy egércsapda!
Ha már így csövezünk....
Közel járok a 700-hoz, de majd a májusi börze hozzá segít
és az egyik legszebb darab....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |