Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
A téma címében írt sörnyitó kb 20 mp-es előre rögzített "hangfelvételt" ismételget minden sörnyitás (érzékelők rövidrezárása) után. Kérdésem: tudja-e valaki, hogy az eredeti szövedet lehet-e törölni, ill. új szöveget, effektet rögzíteni a chipre.
először is nézd meg, hogy milyen IC dolgozik benne!
Jelöletlen, 6 lábú nyákra szerelet műgyantával beöntőtt "csepp" IC. A 6 lábból 2-re tápfesz, 1-re a hangszó, 1 a kapcsolóra és 1-re egy ellenállás van kötve. 1 láb szabad. Ezen kívül még 3 db gombelem van a nyákon, és semmi más.
A Conrad kit-ekben találtam két hasonlót, melyekre felvenni is lehet, de a kép olyan kis felbontású, hogy nem lehet kisilabizálni. Azon több passzív alkatrész és talán egy tranyó is látszik. Két külön nyomógomb: egyik a felvételhez, a másik a lejátszáshoz. Ar IC azonban nagyon hasonlít, de nem látszik hány kivezetése van.
Nem lehet törölni, a sorozatgyártásnál maszkprogramozással készül.
Építsd meg ISD1016-al.
Gyanítottam, hogy nem törölhető, de mivel eléggé hasonlít a Conrad-éra reménykedtem. Kb. mennyiből jön ki az ISD1016-al?
Nem tudom a pontos árat, régebben 1400 körül volt.Nézd meg a ChipCad-nél. Pár külső alkatrész kell csak.
Abban a régi Conrad-osban 41256-os RAM volt a taknyolt chip mellett, de a Sokol hozzá képest Hi-Fi.Az ISD azért beszédre csúcs.
Ezeket a kütyüket szerintem elég nehéz átvariálni,szinte lehetetlen!
Ez a "csepp" icé,ami zenélő boritékokban,és kinai játékokban szokott lenni,olyan bonyolult,hogy sztem előre beprogramozzák! Az a gond vele,hogy nem lehet kicserélni,és a tipusát sem tudni,ami elvezetne minket egy bekötéshez!
Ha rámhalgatsz nekem vany egy olyan kis ovális alakú mint egy gyerekjáték ügy néz ki ajándékba kaptuk nagymennyiségű papírszállítmánnyal.
Van két gomb rajta az egyik lejátsz a másik felvesz. kb 10 mp tud ez egy kis digitális üzenetközvetítő othonra hogy ne kelljen cetlikre írogatni ha üzensz az asszonynak hogy készítse mire jössz a jókis körömpörköltet. Szerintem valahol biztos lehet kapni ilyet. És ha sörnyitóhoz akarod akkor beleszereled abba az elektronikáját. Elég tűrhető a mintavételezése.
Valami hasonlóra gondoltam. Nem kell komoly hangminőség. Egy gépkocsi-, vagy lakás riasztó kiegészítésére gondoltam egy pár W-os erősítővel megfejelve. Esetleg fotót tudnál-e feltenni róla, hogy egyáltalán tudjam mit keressek. Nem tudom a Tied szétszedhető-e? Esetleg a nyák-ról készült kép is segítene valamit, vagy hallgassak Sebire, mert tényleg nem lehet felvételre használni.
Nekem is van egy borsodis de kéne egy a-ászokos mert én azt szeretem!
ha valaki tudna szolgáltatni egy kapcs . rajzot a beszélő borsodis sörnyitóról azt megköszönném
peace
nekem is van ilyen ...autoriasztoba ideális:"gratulálok ez szép nyitás volt!Megérdemelsz érte egy s...."
Meg anno sörösdobozbol is kiszereltem 1et...Az fényre indul,igy jo moka világos terepen |
Bejelentkezés
Hirdetés |