Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Hangsugárzó építés, javítás - miértek, hogyanok
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 10, 2005
Témakörök:
Nah akkor valami konkrét példa? Ismert márka , ami minőségi zenehallgatást tesz lehetővé. És teljesitményben és árban no meg esztétikailag megfelel.
Ezt viszont elvből nem tehetem, az a nap nem valószínű, hogy el fog jönni, hogy valakit Somogyi hangszóróra beszéljek rá, amikor tudom, hogy milyen színvonal. Azért megpróbálom kerülni az önellentmondásokat.
Szerintem ő arra gondolt h sal helyett mondj mást de ami kb ugyanolyan árba van mint a sal.
Nem mondtam, hogy somogyitól kell hangszórót mondanod.
Legyen úgy, hogy szabad kezet kapsz. Ajánl más gyártótól hangszórókat hátha meg tudod győzni őt. És megveszi azt.
jó'van de előtte inkább elmegyek vacsorázni, utána meg végigszámolom Bassmester váltóját, az talán mégis fontosabb.
Mán annyit kellett írnom ma erről a témáról értelmetlenül, hogy kissé érdektelenné kezd válni számomra.
Akkor MNC be valami szinvonalasabb termék, ami árban, esztétikailag, teljesitményben és minőségben megfelelő (mély + magas, ha igy jól szólna)??
"Akkor MNC be valami szinvonalasabb termék"
Na ez főleg nem fog összejönni! Ilyen termék az MNC-nél nemigazán van.
Talán a legjobb az lett volna, ha semmit sem írsz
Háát... akkor ez patt helyzet, mert vagy somogyi vagy mnc. vagy semmi. melyiket válaszam????? Ha tényleg egyik se jó. de nem értem, hogy mi az a szörnyü nagy hiba a SA2540 nek, hogy nem jóó?? szerintetek mi?? minőség, kinézet?? és lehetetlen hozzá választani egy magasat???
De más hangszóró mértvan teljesen kizárva?Jah én nézd meg az üzeneteidet
TELJESEN!!!! A beszerzés miatt
Hát de a postai szállítással pl mi a gond?
+ költség
Hát igen de ha egy helyről rendeled meg az a + összeg elég minimális ennyi szerintem azért még belefér.És küldtem üzit is majd nézd meg
De akkor vki egy konkrét példét::???????
Nekem nincs jobb ötletem, csak drágább hangszórókkal.
Hát akkor esetleg a H2000-es hangszórók mondjuk.Vagy esetleg egy kész hangfal?kb 15ezerbe ígyis úgyis bennelesz legaláb de sztem több annyiból meg lehet jó használtat venni simán.
Egyetértek. Szerintem is a legjobb az lenne, ha vennél 2 használt hangfalat és kalap kabát!
Én is erről lengettem az arcomat egy pár oldalal ezelőtt,de úgy néz ki mindenképp fejjel akar menni a falnak. Az ilyenre csak azt tudom mondani menjen. Majd mikor meglátja/ Meghallja valamelyik ismerősénél az övénél 3x jobb gyári hangfalat akkor majd elgondolkodik rajta lehet jobb lett volna.......
De lehet olyan botfül a kolega hogy nem hallja meg a különbséget és úgy van vele milyen király hangfalat épített, erre azt mondom legyen úgy ahogy gondolja, úgy is ő hallgatja nap mint nap és nem én. Üdv
De persze az is benne van a pakliban ám ilyenkor, hogy a lényeg igazán az, hogy ő csinálja meg a hangfalát. Sokan villogtak már nekem drágább hangcuccal, de én (persze nem mondtam) úgy gondoltam, hogy jót venni nem nehéz, jót csinálni már annál inkább. (és még nem is volt jó a drága cucc)
Hát végülis őtudja.Igaz az én épített hangfalamat énis elhalgattam De ha esetleg téleg annyira szűk az a költségvetés elképzelhető h egy videoton dc2050-es hangfalpár is megtenné
Álljunk meg egy szóra. Kérdésem az volna hogy itt az építés a lényeg? vagy az hogy x Ft-ból ajánjunk valami elfogadhatót? Mert az köztudott hogy építeni nem feltétlenül olcsóbb/kifizetődőbb mint egy gyárit megvenni. És az emberünk nagyon felhívta a figyelmünket az anyagiakra
Ebben a konkrét esetben az anyagi volt az első, de most próbáltam elvonatkoztatni. Hogy ő miért is szerette volna maga csinálni azt tőle kell megkérdezni.
Sztem aztgondolta h ha saját maga épít talán olcsóbban megússza a dolgot bár ez egyáltalán nemígyvan.Már rögtön a 2pár mély,magas,hangváltó,csillapítóanyag a doboz összeszereléséhez való anyagok és gondolom nem natúr színűen akarja hagyni szval így máris elég sokba van a dolog.
Nem kell ennyire leegyszerűsíteni az ebert
Jóh hát na
Mint az előbb említettem már, a pár oldallal ezelőtti hozzászólásomban szinte konkrét összeget írtam le mennyibe lenne ez a fal (közel egy 20-as és sok mindent nem számoltam akkor) kell ennél meggyőzőbb érv?
Milyen zenére használnád?
Majd holnap kiderül hogy dönt mert nemrajtunkmúlik de tény h ennyibe legalább bennelenne ugyis ez a dolog és még akkor ottvan azis h mivan ha mégse úgyszól ahogy kéne.. Amugy lassan már átlehetne nevezni a topicot is mert már nagyon nem szubládakészítésnél járunk
"és még akkor ottvan azis h mivan ha mégse úgyszól ahogy kéne.. "
Ámen |
Bejelentkezés
Hirdetés |