Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hangsugárzó építés, javítás - miértek, hogyanok
Lapozás: OK   102 / 731
(#) tommygun19 válasza pl13 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Nah akkor valami konkrét példa? Ismert márka , ami minőségi zenehallgatást tesz lehetővé. És teljesitményben és árban no meg esztétikailag megfelel.
(#) pl13 válasza agressiv hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Ezt viszont elvből nem tehetem, az a nap nem valószínű, hogy el fog jönni, hogy valakit Somogyi hangszóróra beszéljek rá, amikor tudom, hogy milyen színvonal. Azért megpróbálom kerülni az önellentmondásokat.
(#) Flatlander válasza pl13 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Szerintem ő arra gondolt h sal helyett mondj mást de ami kb ugyanolyan árba van mint a sal.
(#) agressiv válasza pl13 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Nem mondtam, hogy somogyitól kell hangszórót mondanod.
Legyen úgy, hogy szabad kezet kapsz.
Ajánl más gyártótól hangszórókat hátha meg tudod győzni őt. És megveszi azt.
(#) pl13 válasza agressiv hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

jó'van de előtte inkább elmegyek vacsorázni, utána meg végigszámolom Bassmester váltóját, az talán mégis fontosabb.
Mán annyit kellett írnom ma erről a témáról értelmetlenül, hogy kissé érdektelenné kezd válni számomra.
(#) tommygun19 válasza agressiv hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Akkor MNC be valami szinvonalasabb termék, ami árban, esztétikailag, teljesitményben és minőségben megfelelő (mély + magas, ha igy jól szólna)??
(#) agressiv válasza tommygun19 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

"Akkor MNC be valami szinvonalasabb termék"

Na ez főleg nem fog összejönni! Ilyen termék az MNC-nél nemigazán van.
(#) agressiv válasza pl13 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Talán a legjobb az lett volna, ha semmit sem írsz
(#) tommygun19 hozzászólása Jan 19, 2009 /

Háát... akkor ez patt helyzet, mert vagy somogyi vagy mnc. vagy semmi. melyiket válaszam????? Ha tényleg egyik se jó. de nem értem, hogy mi az a szörnyü nagy hiba a SA2540 nek, hogy nem jóó?? szerintetek mi?? minőség, kinézet?? és lehetetlen hozzá választani egy magasat???
(#) Flatlander válasza tommygun19 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

De más hangszóró mértvan teljesen kizárva?Jah én nézd meg az üzeneteidet
(#) tommygun19 válasza Flatlander hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

TELJESEN!!!! A beszerzés miatt

Hát de a postai szállítással pl mi a gond?
(#) tommygun19 válasza Flatlander hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

+ költség

Hát igen de ha egy helyről rendeled meg az a + összeg elég minimális ennyi szerintem azért még belefér.És küldtem üzit is majd nézd meg
(#) tommygun19 válasza agressiv hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

De akkor vki egy konkrét példét::???????
(#) agressiv válasza tommygun19 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Nekem nincs jobb ötletem, csak drágább hangszórókkal.

Hát akkor esetleg a H2000-es hangszórók mondjuk.Vagy esetleg egy kész hangfal?kb 15ezerbe ígyis úgyis bennelesz legaláb de sztem több annyiból meg lehet jó használtat venni simán.
(#) agressiv válasza Flatlander hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Egyetértek. Szerintem is a legjobb az lenne, ha vennél 2 használt hangfalat és kalap kabát!
(#) sanyikiraly válasza Flatlander hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Én is erről lengettem az arcomat egy pár oldalal ezelőtt,de úgy néz ki mindenképp fejjel akar menni a falnak. Az ilyenre csak azt tudom mondani menjen. Majd mikor meglátja/ Meghallja valamelyik ismerősénél az övénél 3x jobb gyári hangfalat akkor majd elgondolkodik rajta lehet jobb lett volna.......
De lehet olyan botfül a kolega hogy nem hallja meg a különbséget és úgy van vele milyen király hangfalat épített, erre azt mondom legyen úgy ahogy gondolja, úgy is ő hallgatja nap mint nap és nem én.

Üdv
(#) agressiv válasza sanyikiraly hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

De persze az is benne van a pakliban ám ilyenkor, hogy a lényeg igazán az, hogy ő csinálja meg a hangfalát. Sokan villogtak már nekem drágább hangcuccal, de én (persze nem mondtam) úgy gondoltam, hogy jót venni nem nehéz, jót csinálni már annál inkább. (és még nem is volt jó a drága cucc)
(#) Flatlander válasza sanyikiraly hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Hát végülis őtudja.Igaz az én épített hangfalamat énis elhalgattam De ha esetleg téleg annyira szűk az a költségvetés elképzelhető h egy videoton dc2050-es hangfalpár is megtenné
(#) sanyikiraly válasza agressiv hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Álljunk meg egy szóra. Kérdésem az volna hogy itt az építés a lényeg? vagy az hogy x Ft-ból ajánjunk valami elfogadhatót? Mert az köztudott hogy építeni nem feltétlenül olcsóbb/kifizetődőbb mint egy gyárit megvenni. És az emberünk nagyon felhívta a figyelmünket az anyagiakra
(#) agressiv válasza sanyikiraly hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Ebben a konkrét esetben az anyagi volt az első, de most próbáltam elvonatkoztatni. Hogy ő miért is szerette volna maga csinálni azt tőle kell megkérdezni.
(#) Flatlander válasza agressiv hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Sztem aztgondolta h ha saját maga épít talán olcsóbban megússza a dolgot bár ez egyáltalán nemígyvan.Már rögtön a 2pár mély,magas,hangváltó,csillapítóanyag a doboz összeszereléséhez való anyagok és gondolom nem natúr színűen akarja hagyni szval így máris elég sokba van a dolog.
(#) agressiv válasza Flatlander hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Nem kell ennyire leegyszerűsíteni az ebert
(#) Flatlander válasza agressiv hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Jóh hát na

Mint az előbb említettem már, a pár oldallal ezelőtti hozzászólásomban szinte konkrét összeget írtam le mennyibe lenne ez a fal (közel egy 20-as és sok mindent nem számoltam akkor) kell ennél meggyőzőbb érv?
(#) sanyikiraly válasza tommygun19 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Milyen zenére használnád?
(#) Flatlander válasza sanyikiraly hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Majd holnap kiderül hogy dönt mert nemrajtunkmúlik de tény h ennyibe legalább bennelenne ugyis ez a dolog és még akkor ottvan azis h mivan ha mégse úgyszól ahogy kéne.. Amugy lassan már átlehetne nevezni a topicot is mert már nagyon nem szubládakészítésnél járunk

"és még akkor ottvan azis h mivan ha mégse úgyszól ahogy kéne.. "

Ámen
Következő: »»   102 / 731
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem