Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   368 / 3630
(#) Szebence válasza Action2K hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Egyrészt ezért kellene, bár ehhez elég lenne egy kb 100-200m-es is, de elsősorban most más célt szolgálna.
(#) wg_kezdo válasza Szebence hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Titokzatos. :eek2:
(#) tiggersoft válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

GSM lehallgatóval megoldható szerintem...automatikusan fogadja a hivást a mikrofon helyén pedig küldi a coordinatákat.
(#) Szebence válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

kicsit

Amúgy, hogy feljött a téma bennem, már a kíváncsiság miatt is szeretném megtudni, a mikéntjét.
Meg persze jó lenne egy olcsó és egyszerű kivitelezés.
(#) Action2K válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Hát akkor nálad a pont!

Kell egy olyan GPS ami kiolvasható, egy PIC-es feldolgozó, és egy gagyi mobil, amin standard modemport van.
Otthonra szintén modemes mobil a gépre és kész!
(#) Szebence válasza Action2K hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Huh ez nekem bonyolult, de tudtam ,hogy az lesz, de majd utánaolvasok midnennek. De, hogy egyelőre ennyire bonyolult, még lehet, hogy hamarabb veszek egy Knight Rider-t

Amúgy a fentebb említett 100-200m-en belül működő, irányított antennával ellátott ledes "kocsikereső" - hogy hol parkolok az kivitelezhető? Ha igen, hogyan?
(#) llaci56 válasza Szebence hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

És ez?
(#) Szebence válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Nem rossz Ha jól értem ez olyan elven működik, mint Action2K írt.

Én egy ilyet találtam.
(#) googa válasza Action2K hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Idézet:
„Ő még nem hallott a Knight Rider-ről! Még fiatal!”

Hová megy mindig az a rohadt kamion abban a filmben?
(#) Istike88 válasza googa hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

mindig oda ahova kell

Nekem meg van a teljes sorozat, plusz extrák és film.
(#) Action2K válasza Istike88 hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

A Knight Rider 2000 nekem is megvan VHS-en valahol. A régi wareszom elején meg, az általam tervezett villogó. 100%-ig olyan lett mint a filmbeli, nem csak az adott lámpa világít (mint a neten fellelhető sok "utánzat"), hanem a mellette lévők is halványodnak. Na ezt kihagytam az "életrajzomból".
(#) Action2K válasza googa hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Mindig követi a Kit-et, hogy legyen neki hova elbújnia. És amíg a kamionban vannak pihenhet a Kit is, és Devonnak sem kell vezetnie, ja meg tolhatják rá az újabb "FirmWare"-t Mármint a Kit-re
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Idézet:
„Devonnak sem kell vezetnie”

Májkül
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Te jó ég! Ez tényleg csak egy film! Isaurának is adakoztam, amikor mutatták a rabszolgasorsát, hogy felszabadíthassák!

Be ne dőljetek!
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Jaj, igaz! Devon a főnöke volt. Látszik, hogy rég néztem! Már megyek is és előkeresem azt a VHS-t.
(#) KTobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Ezt meg, hogy lehet??? :eek2:
Tamást elnevezni Tobinak? Ez nekem nagyon fura. Mivel a testvérem Tamás, és nem hívják Tóbinak. AZ ÉN VAGYOK

Remélem érted. No ez bár nem bántó/sértő az elmúlt félévi esetek után. Ne vegye senki magára nem veletek van baj
(#) sound.man hozzászólása Jan 20, 2009 /

A macskám nyitogatja az ajtókat. Felugrika kilincsre és kinyitja, de vissza nem zárja. Valami ötlet ellene?
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 20, 2009 /

Nehogy azt hidd, elsőre sose sikerül neki, mindig próbálkozik. Ilyen hülye macskám még nem volt.
(#) llaci56 válasza sound.man hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

Nálunk ez igen egyszerűen van megoldva. Kutyának, macskának kint a helye. Amit ott találnak, azt nyitogathatják.
(#) zolika60 válasza sound.man hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

Nálam a gombos kilincs volt a megoldás. Azegyik kutyám miatt kellett, mert az is kinyitott minden ajtót.
(#) MolnarG válasza sound.man hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

A mi macskánk csak a spájz ajtót nyitogatja , de csak mert ott van a kajája, persze ő sem csukja be maga után...
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

Egyszerűen hihetetlen, mennyire értelmesek ezek a jószágok! Az a szava járás felénk, hogy Már csak annyi híja van, hogy meg nem szólal! És tényleg! Ámbár "beszél" is, mert máshogy ugat, ha sétálni akar menni, máshogy ha jön a postás... Egyébként Csányi Vilmos etológus írt jó pár könyvet a kutyusokról. Az az álláspontja, hogy egy okosabb kutya értelmi szintje megegyezik egy 3-4 éves gyerekével! Megjegyzem, hogy ha valami baj van (Tüske, gally...) akkor azonnal hozzánk jönnek a kutyák, mert tudják, mi segítünk.
(#) llaci56 válasza MolnarG hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

A múltkor mondta a nejem, hogy adjak a macskának egy konzervet. Kiválasztottam a megfelelőt, (nem volt nehéz dolgom, mert az egyiken a kuvasz képe, a másikon macska képe volt,) és letettem elé. Estére még mindig érintetlen volt a doboz, pedig tettem neki oda konzervnyitót is.
Biztosan a sértődöttség, mert a nejem ki is szokta neki önteni…

(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

Idézet:
„egy okosabb kutya értelmi szintje megegyezik egy 3-4 éves gyerekével”

Sokszor egy felnőttével is! (...én ismerek sok olyat!)
(#) DuMatyi válasza MolnarG hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

Látom, kedves Pannonos kolléga, Nálad is véget ért a vizsgaidőszak!
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

Húúú, ez így reggel felért egy felessel is! Jól indul a napom! Segítséég! nem találom az indexemet!
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

Ez kettőt jelenthet. 1. Sok idióta ember van. 2. sok kutyus nagyon okos, okosabb némely fönt említettnél embernél is! A viccet félretéve: a rendőrkutyák igazán okosak! Én nem a Rex felügyelőre gondolok! Mondjuk ott volt Mancs Miskolcon, és még sok-sok másik rajta kívül! Ja és ugye puli, hát mind közül az a legokosabb... Kicsit sem látszik, hogy részrehajló vagyok... Szerk.: Megvan az indexem! Becsúszott a táskámba két könyv közé! Esküszöm, nem vagyok rendetlen! Persze addig, míg nem láttátok a szobámat!
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

Áhhh. Egyébként az én autómon még meg volt reggel az index.

Amúgy, jó reggelt mindenkinek!
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

Jááááj! Ez fájt... Komolyan mondom ahányszor betérek ide, mindig fel tudtok vidítani Ez ma már a második ötös szintű poén !
(#) MolnarG válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2009 /

Még nem ért véget.... sajnos... hajajaj holnap lesz a legkeményebb: Nukleáris méréstechnika szóbeli... kész agyhalál
Bocs, hogy még nem válaszoltam a mailedre, komolyabban leülni a gépe elé nem volt időm, mindig csak egy kicsit...
Következő: »»   368 / 3630
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem