Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egyrészt ezért kellene, bár ehhez elég lenne egy kb 100-200m-es is, de elsősorban most más célt szolgálna.
GSM lehallgatóval megoldható szerintem...automatikusan fogadja a hivást a mikrofon helyén pedig küldi a coordinatákat.
kicsit
![]() Amúgy, hogy feljött a téma bennem, már a kíváncsiság miatt is szeretném megtudni, a mikéntjét. Meg persze jó lenne egy olcsó és egyszerű kivitelezés.
Hát akkor nálad a pont!
Kell egy olyan GPS ami kiolvasható, egy PIC-es feldolgozó, és egy gagyi mobil, amin standard modemport van. Otthonra szintén modemes mobil a gépre és kész!
Huh ez nekem bonyolult, de tudtam ,hogy az lesz, de majd utánaolvasok midnennek. De, hogy egyelőre ennyire bonyolult, még lehet, hogy hamarabb veszek egy Knight Rider-t
![]() ![]() Amúgy a fentebb említett 100-200m-en belül működő, irányított antennával ellátott ledes "kocsikereső" - hogy hol parkolok az kivitelezhető? Ha igen, hogyan? Idézet: „Ő még nem hallott a Knight Rider-ről! Még fiatal!” Hová megy mindig az a rohadt kamion abban a filmben?
mindig oda ahova kell
![]() Nekem meg van a teljes sorozat, plusz extrák és film. ![]()
A Knight Rider 2000 nekem is megvan VHS-en valahol. A régi wareszom elején meg, az általam tervezett villogó. 100%-ig olyan lett mint a filmbeli, nem csak az adott lámpa világít (mint a neten fellelhető sok "utánzat"), hanem a mellette lévők is halványodnak. Na ezt kihagytam az "életrajzomból".
Mindig követi a Kit-et, hogy legyen neki hova elbújnia.
![]() ![]() ![]() ![]() Idézet: „Devonnak sem kell vezetnie” Májkül ![]() ![]()
Te jó ég!
![]() Be ne dőljetek!
Jaj, igaz! Devon a főnöke volt. Látszik, hogy rég néztem! Már megyek is és előkeresem azt a VHS-t.
Ezt meg, hogy lehet??? :eek2:
Tamást elnevezni Tobinak? Ez nekem nagyon fura. Mivel a testvérem Tamás, és nem hívják Tóbinak. AZ ÉN VAGYOK ![]() ![]() Remélem érted. No ez bár nem bántó/sértő az elmúlt félévi esetek után. Ne vegye senki magára nem veletek van baj
A macskám nyitogatja az ajtókat. Felugrika kilincsre és kinyitja, de vissza nem zárja. Valami ötlet ellene?
![]()
Nehogy azt hidd, elsőre sose sikerül neki, mindig próbálkozik. Ilyen hülye macskám még nem volt.
Nálunk ez igen egyszerűen van megoldva. Kutyának, macskának kint a helye. Amit ott találnak, azt nyitogathatják.
Nálam a gombos kilincs volt a megoldás. Azegyik kutyám miatt kellett, mert az is kinyitott minden ajtót.
A mi macskánk csak a spájz ajtót nyitogatja
![]()
Egyszerűen hihetetlen, mennyire értelmesek ezek a jószágok! Az a szava járás felénk, hogy Már csak annyi híja van, hogy meg nem szólal! És tényleg! Ámbár "beszél" is, mert máshogy ugat, ha sétálni akar menni, máshogy ha jön a postás... Egyébként Csányi Vilmos etológus írt jó pár könyvet a kutyusokról. Az az álláspontja, hogy egy okosabb kutya értelmi szintje megegyezik egy 3-4 éves gyerekével! Megjegyzem, hogy ha valami baj van (Tüske, gally...) akkor azonnal hozzánk jönnek a kutyák, mert tudják, mi segítünk.
A múltkor mondta a nejem, hogy adjak a macskának egy konzervet. Kiválasztottam a megfelelőt, (nem volt nehéz dolgom, mert az egyiken a kuvasz képe, a másikon macska képe volt,) és letettem elé. Estére még mindig érintetlen volt a doboz, pedig tettem neki oda konzervnyitót is.
Biztosan a sértődöttség, mert a nejem ki is szokta neki önteni… Idézet: „egy okosabb kutya értelmi szintje megegyezik egy 3-4 éves gyerekével” Sokszor egy felnőttével is! (...én ismerek sok olyat!)
Látom, kedves Pannonos kolléga, Nálad is véget ért a vizsgaidőszak!
![]()
Húúú, ez így reggel felért egy felessel is! Jól indul a napom!
![]()
Ez kettőt jelenthet. 1. Sok idióta ember van. 2. sok kutyus nagyon okos, okosabb némely fönt említettnél embernél is!
![]() ![]() ![]()
Áhhh. Egyébként az én autómon még meg volt reggel az index.
Amúgy, jó reggelt mindenkinek!
Jááááj! Ez fájt... Komolyan mondom ahányszor betérek ide, mindig fel tudtok vidítani Ez ma már a második ötös szintű poén !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |