Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   375 / 3608
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Vele már cseréltem. Adott egy zsebrádiót, én meg adtam érte egy villanyrezsőt.
(#) DuMatyi válasza kaszarobert hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Bocs, hogy bele vau-vau (és nem miau miau), de első gyógyír: drivereket újra telepíteni. A codekkel együtt. Minden perifériánál ez az első lépésem. Az egyik cimbora kölcsönadta a laptopját, és minden sz*r codeket feltelepített. Persze mindegyik alapértelmezett, és mindent le akart játszani. A legutolsó fejre állította a playerét, persze, hogy a felét uninstallálni kellett. Jött mns-en a Matyi segíts!!! Nem vagyok nagy számítógépzseni... Én ezt ajánlom: Új driver (a gyári CD-ről is jó, tehát reinstall: uninstall, majd install, és nem hibajavítás.) Nem feltétlenül a legújabb, mivel az esetleg bugos is lehet! Ha valaki szerint nem jó, akkor szóljon. Van két gépkarbantartó programom, mind kettő shareware. Az még a registryt is kipucolja.
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Nem kell erősítő, építs magadnak egy templomot! Ja, és alapíts egy vallást Elektrónia néven! Én is csatlakozom! :whistle:

Szerk.: Majd én leszek a kórus!
(#) kaszarobert válasza kaszarobert hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Na dvd-n is rossz! Valahol ott lehet a baj, hogy a kártya a 800*600-at átkódolja 640*480-as ra, ugyebár ezért látjuk a tv-n. Viszont a film 800*600 asnak jelenne meg, de kódoláskor csak annyi jut a tvre amennyi ekkora tvfelbontásban megjelenne. De akkor mért jó 2 másodpercig?
(#) kaszarobert válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Most telepítettem, pont ezért
Azért megfogadom a tanácsod leszedem a kodekkeket mind.

Ácsi! Más DVD-vel is így működik, vagy csak ezzel az eggyel? Ki kéne próbálni. Ha nem működik a driver leszedés, akkor a videokártya driver is uninstall, majd restart, és install valami újabb verzió... Ááh, nehéz eset ez a computer service... Action2k-t nem irigylem. Neki ez a munkája. Szerintem néha láncfűrésszel menne neki szíve szerint a gépeknek és BillyBoy-nak!
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Idézet:
„Action2k-t nem irigylem. Neki ez a munkája. Szerintem néha láncfűrésszel menne neki szíve szerint”

Ajjajjaj! Ez túl humánus! Most is itt a hétvége, és mit csinálok... a könyvelőm gépét. Win98-ról átállni XP-re, merthogy fejlesztettek, kell az új JAVA környezet, meg az új programok is csak a Win2000,vagy felettiekkel megy.
De ám az ixpé benyögte, nem hajlandó a 98-at frissíteni, csak új telepítésnek
Lehet minden a nulláról, de öröm!
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Tyű de szép, adatmentések meg miegymás... Tényleg egy hétvége! Sebaj: bartell! Te a gépét javítod, Ő meg lekönyvel Neked egy hónapot! INGYEN Vagy bilibe lóg a kezem?
(#) kaszarobert válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Persze mindennel ami film tipusú adatfolyam hülyeséget csinál, és minden mással tökéletes pl: játékkal. A kártya egy régi nvidia geforcemx400 (bocs ha először atit írtam) és lehet, hogy a legújabb nvidia általános driverrel van a gond, megpróbálok konkrétan hozzávaló drivert szerezni, aztán meglátom. Esetleg, ha tudnám az xp-t 640*480-ra állítani, akkor a videójelet is erre számítaná ki...

Ha a játék van kitéve TVout ra vagy a windows asztal, és az jó, akkor csak a codek rendetlenkedhet.
(#) deniel hozzászólása Jan 25, 2009 /

Sziasztok!

Küldene valaki egy meghívót torrenttanyára?

Köszi

Deniel
(#) hapro válasza deniel hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Kérd ott őket, a torrenttanya oldalon, nekem is úgy lett.
(#) Szárnyas válasza kaszarobert hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Ha nvidia-s a videokártyád, próbáld meg a tvtool nevű programmal a tv-re kitenni a képet. Nekem is volt néhány éve ilyen kártyám és én is mindent kipróbáltam már, de sehogy sem sikerült beállítani úgy, hogy a kép megfelelően kitöltse a képernyőt, viszont ezzel a programmal sikerült.
(#) llaci56 válasza deniel hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Volga anyácska, vodka anyácska, torrent anya (anyácska?)
(#) szamóca hozzászólása Jan 25, 2009 /

Emlékeztek még a témanyitás mesterére, Boldikára?
Ennyi témát nyitott, és jó párat lezártak még ezek mellett Most csak úgy eszembe jutott a neve, mert ezen nevettem a legnagyobbat idáig.
(#) sound.man hozzászólása Jan 25, 2009 /

Nem tudja valaki, hogy a Hídember című filmet honnan lehet letölteni? Mert ha meg lenne akkor elmaradna egy töri meg egy irodalom. Szóval meg kell szereznem! Ha tudjátok légyszíves privátba írjátok meg, nehogy valami galiba legyen miatta. Üdv.
(#) sprofan válasza sound.man hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

A fenébe, ezt privátba akartam erre beírtam ide
Mindegy, töröltem és pm ment.
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Nattyyyyon jóóóóóóóó!
(#) wg_kezdo hozzászólása Jan 25, 2009 /

Ezt a szemétséget. :boxer: :violent:
Fel akartam hívni a közeli Lidl áruházat, hogy van-e nekik még ilyen fogyasztás mérőjük, nehogy potyára menjek.
A létező összes tudakozót (a 198-at is) felhívtam, de nem hogy nincs, hanem nem közölhető. Vagyis tök úgy néz ki a dolog, hogy direkt nem lehet elérni az egyes üzleteket, nehogy meg tudjam, hogy potyára mennék.
Van központi számuk, de csak hétfőtől péntekig.
Na most megyek és ha nincs teleírom a vásárlók könyvét. :eplus2:
(#) szamóca válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Monoron van, mert most vettem kettőt.
(#) llaci56 válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Nem mér a villanyórátok?
(#) DuMatyi válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Bocsánat de milyen fogyasztásmérő?
(#) Georgee hozzászólása Jan 25, 2009 /

Na végre van internet az ország hány %-a bénult le délután? Na nem baj volt időm józanodni
(#) llaci56 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Azért kapcsolták ki.
(#) Ricsi89 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Nálunk sem volt net, kb 1-től 4-ig. nem tudom mi lehetett, de akkor nem nálam volt a hiba.
(#) llaci56 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Valószínű, hogy az egész országban nem volt.
(#) moltam válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Szerintem arra a konnektor és a kábel közé rakható lcd s fogyasztásmérőre gondol wg kezdo.
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Szekszárd vagyis én ugy tudom
(#) mex válasza Georgee hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Jóvammá! Abba is van sz betű....
(#) llaci56 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 25, 2009 /

Az ott van egy köpésre szegedtől...
Következő: »»   375 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem