Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vele már cseréltem. Adott egy zsebrádiót, én meg adtam érte egy villanyrezsőt.
Bocs, hogy bele vau-vau (és nem miau miau), de első gyógyír: drivereket újra telepíteni. A codekkel együtt. Minden perifériánál ez az első lépésem. Az egyik cimbora kölcsönadta a laptopját, és minden sz*r codeket feltelepített. Persze mindegyik alapértelmezett, és mindent le akart játszani. A legutolsó fejre állította a playerét, persze, hogy a felét uninstallálni kellett. Jött mns-en a Matyi segíts!!! Nem vagyok nagy számítógépzseni... Én ezt ajánlom: Új driver (a gyári CD-ről is jó, tehát reinstall: uninstall, majd install, és nem hibajavítás.) Nem feltétlenül a legújabb, mivel az esetleg bugos is lehet! Ha valaki szerint nem jó, akkor szóljon. Van két gépkarbantartó programom, mind kettő shareware. Az még a registryt is kipucolja.
Nem kell erősítő, építs magadnak egy templomot!
![]() ![]() Szerk.: Majd én leszek a kórus!
Na dvd-n is rossz! Valahol ott lehet a baj, hogy a kártya a 800*600-at átkódolja 640*480-as ra, ugyebár ezért látjuk a tv-n. Viszont a film 800*600 asnak jelenne meg, de kódoláskor csak annyi jut a tvre amennyi ekkora tvfelbontásban megjelenne. De akkor mért jó 2 másodpercig?
![]()
Most telepítettem, pont ezért
![]() Azért megfogadom a tanácsod leszedem a kodekkeket mind.
Ácsi! Más DVD-vel is így működik, vagy csak ezzel az eggyel? Ki kéne próbálni. Ha nem működik a driver leszedés, akkor a videokártya driver is uninstall, majd restart, és install valami újabb verzió... Ááh, nehéz eset ez a computer service... Action2k-t nem irigylem. Neki ez a munkája. Szerintem néha láncfűrésszel menne neki szíve szerint a gépeknek és BillyBoy-nak!
![]() Idézet: „Action2k-t nem irigylem. Neki ez a munkája. Szerintem néha láncfűrésszel menne neki szíve szerint” Ajjajjaj! Ez túl humánus! Most is itt a hétvége, és mit csinálok... a könyvelőm gépét. Win98-ról átállni XP-re, merthogy fejlesztettek, kell az új JAVA környezet, meg az új programok is csak a Win2000,vagy felettiekkel megy. De ám az ixpé benyögte, nem hajlandó a 98-at frissíteni, csak új telepítésnek ![]() Lehet minden a nulláról, de öröm! ![]()
Tyű de szép, adatmentések meg miegymás... Tényleg egy hétvége! Sebaj: bartell! Te a gépét javítod, Ő meg lekönyvel Neked egy hónapot! INGYEN
![]() ![]()
Persze mindennel ami film tipusú adatfolyam hülyeséget csinál, és minden mással tökéletes pl: játékkal. A kártya egy régi nvidia geforcemx400 (bocs ha először atit írtam) és lehet, hogy a legújabb nvidia általános driverrel van a gond, megpróbálok konkrétan hozzávaló drivert szerezni, aztán meglátom. Esetleg, ha tudnám az xp-t 640*480-ra állítani, akkor a videójelet is erre számítaná ki...
Ha a játék van kitéve TVout ra vagy a windows asztal, és az jó, akkor csak a codek rendetlenkedhet.
Sziasztok!
Küldene valaki egy meghívót torrenttanyára? Köszi Deniel
Kérd ott őket, a torrenttanya oldalon, nekem is úgy lett.
Ha nvidia-s a videokártyád, próbáld meg a tvtool nevű programmal a tv-re kitenni a képet. Nekem is volt néhány éve ilyen kártyám és én is mindent kipróbáltam már, de sehogy sem sikerült beállítani úgy, hogy a kép megfelelően kitöltse a képernyőt, viszont ezzel a programmal sikerült.
Volga anyácska, vodka anyácska, torrent anya (anyácska?)
Emlékeztek még a témanyitás mesterére, Boldikára?
Ennyi témát nyitott, és jó párat lezártak még ezek mellett ![]() ![]()
Nem tudja valaki, hogy a Hídember című filmet honnan lehet letölteni? Mert ha meg lenne akkor elmaradna egy töri meg egy irodalom. Szóval meg kell szereznem!
![]()
A fenébe, ezt privátba akartam erre beírtam ide
![]() Mindegy, töröltem és pm ment.
Ezt a szemétséget. :boxer:
![]() Fel akartam hívni a közeli Lidl áruházat, hogy van-e nekik még ilyen fogyasztás mérőjük, nehogy potyára menjek. A létező összes tudakozót (a 198-at is) felhívtam, de nem hogy nincs, hanem nem közölhető. Vagyis tök úgy néz ki a dolog, hogy direkt nem lehet elérni az egyes üzleteket, nehogy meg tudjam, hogy potyára mennék. Van központi számuk, de csak hétfőtől péntekig. Na most megyek és ha nincs teleírom a vásárlók könyvét. :eplus2:
Monoron van, mert most vettem kettőt.
![]()
Na végre van internet
![]() ![]()
Nálunk sem volt net, kb 1-től 4-ig. nem tudom mi lehetett, de akkor nem nálam volt a hiba.
![]()
Valószínű, hogy az egész országban nem volt.
Szerintem arra a konnektor és a kábel közé rakható lcd s fogyasztásmérőre gondol wg kezdo.
Szekszárd vagyis én ugy tudom
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |