Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Zöld lézer

Témaindító: Valteri, idő: Márc 25, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   23 / 76
(#) milanovics válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Important FDA Warning for all >5mW Lasers: FDA advices all customers that these lasers may be purchased only if you are NOT a citizen of the United States and you are NOT currently living in the United States.

Így van. Itt is leírja hogy 5mW-nál nagyobb lézereket csak akkor rendelhetsz ha nem vagy USA állampolgár és nem is élsz ott.
(#) dusinnhht válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Hali!
Na akkor segítek. A cég (dealextreme) kínai így az usába nem küldhetnek 5mw-nál nagyobb lézert.
Amúgy Collector ha elolvastad a postom kivehetted belőle, hogy a lézer, amit vettem 60mW-os és égeti a szalagot, meg a fekete dolgokat... szóval tuti, hogy nem 1mW-os A 2 motoros lézersóban napfényben is szépen látszik a "kép" 10m-es átmérőnél is. Lehet hogy nagyobban is menne, no de ekkora a ház.
Amúgy vaterán is meg lehet kapni ezeket a lézereket; ne is mondjam 6-8k ért vesztegetik őket a netcigányok.
Zöld lézert ha rendeltek vigyázzatok, mert nincs benne infraszűrő.
Fizetni paypal-lal lehet (paypal.com), elvileg a bakkártyák nagy részével együttműködik, de dombornyomott az igazi ). Kb. 2 hét alatt ideért a cucc.
üdv
Remélem tudtam segíteni.
(#) varganorbert hozzászólása Jan 5, 2009 /

Heló!Bocs h külön írom a dolgokat csak most jutnak eszembe. Az lenne a kérdésem h a 10mW-os lézer látszik sötétben ugyanúgy mint a többi pl mint egy 50mW-os?Meg ha tükörbe,ablakra,hóra,vagy átlátszó dolgokra világítok akkor kell védőszemüveg?Jah és a lézer zöld.
(#) Szebence válasza varganorbert hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Az én 5mW-osom (ami lehet kicsit kisebb) az gyengén de látszik a szombámba - sötétben. Tehát köd nélkül.
Ha fehér dologra világítasz foymatosan 1 pontra, akkor erős a fénye ha sokáig nézed az bántja a szemet...
(#) varganorbert hozzászólása Jan 5, 2009 /

Akkor mégis 50mW-osat veszek. Akkor ehez kellesz védőszemüveg a sok visszaverődő fény miatt?
(#) Collector válasza dusinnhht hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Akkor az már valami. De 60mW-ban benne van az infra is, kb 20-25mW zöld az, ami kijön belőle.
(#) Kovidivi válasza Collector hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Itt piros lézerről van szó, ha jól tudom.
(#) Collector válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Akkor megint melléfogtam. Jó sok lézeres topik van, de vörös lézerről nem a zöld lézer topikban kéne beszélni szerintem
(#) Kovidivi válasza Collector hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Nem lényeg! Szívesen fogadjuk az észrevételeidet, tévedni pedig emberi dolog! Üdv!
(#) varganorbert hozzászólása Jan 6, 2009 /

Na, de akkor az 50mW-os lézerhez kell a védőszemüveg?Ha kell akkor mikor és milyen helyzeteknél?Csak biztosra akarok menni.
(#) Szebence válasza varganorbert hozzászólására (») Jan 6, 2009 /

Hát ezt szerintem neked kell eldönteni, hogy egyrészt milyen célra akarod használni vagy, hogy mit építesz belőle...
Aúgy ha jól tudom a disco-s lézerekben lévő diódák 150-200mW-osak a pirosak, a zöldek meg 50-80mW-osak és oda sem szemüvegbe mész be...
Te felelsz a biztonságodért, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá akkor vegyél.
(#) Kovidivi válasza varganorbert hozzászólására (») Jan 6, 2009 /

Ha nagyon gyorsan mozgatod a lézert, tehát egy ponton nincs tovább, csak ms-okat, akkor nem kell védőszemüveg! A szórakozóhelyeken is olyan gyorsan "mozog" a lézersugár, hogy károsodást nem tud okozni, még akkor sem, ha belenézel. Persze azért ne nézz bele!
(#) varganorbert hozzászólása Jan 6, 2009 /

Ok,értem kössz!Megnyugodtam.
(#) Kovidivi válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 9, 2009 /

Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. PayPal-lel lenne a gond Mivel nem szeretnék rá regisztrálni, ezért keresnék egy fórumtársat, akinek a számlájára átutalnám a megadott összeget, plusz egy picit, és ő meg PayPal-lel segítene kifizetni nekem EZT a lézert?
Köszönöm Szépen!
Üdv: Kovidivi
(#) keurus válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 13, 2009 /

hali! nekem most van folyamatban a számlám, várom az értesítőt. utána regizek a paypal ra. Ilyet rendelek én is. meg még 1-2 cuccot az oldalról.
(#) Djatis válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 13, 2009 /

ezeknél mennyi a postaköltség ?
(#) Kovidivi válasza keurus hozzászólására (») Jan 14, 2009 /

Köszönöm, már kaptam segítséget! Szép Napot!
(#) Kovidivi válasza Djatis hozzászólására (») Jan 14, 2009 /

Ahol szerepel, hogy free shipping, ott ingyenes a posta. Bár most vagy csak nekem nem hozza be az oldalt, vagy nem tudom mi lehet a probléma... Remélem, nem lépett le a cég a pénzünkkel... Csődbe vittük szegényt Nem volt felkészülve az ennyi Magyarországi postázásra Kész
(#) hier.o hozzászólása Jan 22, 2009 /

sziasztok!
tudna valaki segíteni 808nm-es 1 w-os to18-as tokozásu dioda beszerzésében?
van 1, 100mW-os dpss lézerem amibe kifingott az infra.
a segítséget előre is köszönöm!
tiTisztelettel.: hier olivér
(#) hier.o hozzászólása Jan 22, 2009 /

bocsi elirtam
0.5w-os van benne,-ha jól sejtem. 400mA-ert zabál
(#) logikus2 válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 29, 2009 /

Szia
Én már üzleteltem egy illetővel aki rendelt nekem pay pal lal és nagyon korrekt .Nyílván nem ingyen csinálja,de megírja a feltételeket. Most ugyan a dollár meg az euró nem a legjobb áron van így az áru is drága. Ha zöld lézrt akarsz rendelni és sikerülni fog egy e-mailt küldhetnél hogy sikerült-e? Én is már írtam neki ez ügyben hogy nézzen utána hogy egy fókuszálható 200mw-os érdekelne a legjobb áron. De ha tudod konkrétan a helyet ahonnan megrendelheti akkor onnan rendel.
Nagyon sok kínai oldalon találtam is olyat ami jó lenne de mindegyiknél regisztrálni kell meg nincs ár írva. Gondolom levélbe kell megkérdezni. Meg jó ha az ember tud englisül
A címe szep_gyorgy@t-online.hu
(#) logikus2 hozzászólása Jan 29, 2009 /

Ha hozzájutok egy laser pointerhez hogy vagy hol lehet hitelesen megmérni vagy megméretni?
(#) Kovidivi válasza logikus2 hozzászólására (») Jan 29, 2009 /

Már meg van rendelve, de valami gubanc van, mert még mindig nem adták fel postán. Pedig már jan. 11-én megkapták a pénzt. A csomag állapota: " Processing - Contact us for updates.
" - aminek már régen Shipping-nek kellene legalább lennie. Írtam nekik, hogy mi lehet a probléma...
(#) Collector válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 30, 2009 /

Ha amcsiból jön, előfordul, hogy 1 hónapot is várni kell. Néha 1 hét alatt megjön. Persze akkor, ha feladták
(#) Kovidivi válasza Collector hozzászólására (») Jan 30, 2009 /

Várok türelmesen. Egyik fórumtársunk segített megrendelni, tehát elvileg egyszerre rendeltük meg, (viszont más termékeket), és ő már megkapta a sajátját. Lehetséges, hogy az én termékem még "beszerzés alatt" áll
(#) logikus2 válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 31, 2009 /

Milyet rendeltél mennyiért, melyik oldalról, ha nem titok?
(#) Kovidivi válasza logikus2 hozzászólására (») Jan 31, 2009 /

Ezt rendeltem. De már nagyon kezdek aggódni... Jan. 11-e óta dolgozzák fel a rendelésem... Már írtam nekik, de választ még nem kaptam...
(#) Collector válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 31, 2009 /

Ha van tracking number, akkor postán, vagy vámon meg lehet kérdezni, hogy hol jár. Nekem volt olyan, mikor még nem volt paypalom, hogy átutalással fizettem egy 100mW-os zöldért, eltelt 1 hét, majd 2 hét, de semmi infó. Mivel ebayon volt, kaptam figyelmeztetést is, hogy nem fizettem, és fizessek (persze már rég átutaltam a pénzt). Végüli 3 hét után közölte a pali, hogy 2,5 hete megérkezett, csak ő a paypal számláján nézte az összeget, nem pedig azon, amit megadott. Így persze egyből bocsánatot kért, és küldött helyette egy 125mW-osat. A warn megmaradt, de aztán új névvel regisztráltam paypal számlával. Szóval vannak sokszor félreértések.
(#) Kovidivi válasza Collector hozzászólására (») Jan 31, 2009 /

Hm... Még várok pár napot, hátha történik valami... Azért az érdeklődésemre válaszolhattak volna már. Jan. 21 óta rá sem néztek a rendelésemre.
(#) DayWalker válasza Collector hozzászólására (») Jan 31, 2009 /

Csak szerintem még fel sem adták a csomagot.
Én jan. 8-án rendeltem tőlük, Kovidivi rendelését meg jan 11-én fizettem ki.
Mindkettőnk rendelésénél egyszerre jelent meg a "Packaging" felirat, de az övé később "Processing"-re váltott. (Ekkor az enyém már úton volt felém).
A kifizetéssel minden rendben volt, jött is e-mail a PayPay-tól, amin a rendelési cím is szerepel.
Következő: »»   23 / 76
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem