Üdv mindenkinek!
Egy Silvercrest CRE-720 típusú autórádióval kapcsolatban lenne kérdésem. A készüléknek éppen lejárt a garanciája, amikor észrevettem, hogy nem játsza le az mp3-as adatokat. Egy évig semmi gond nem volt vele, azóta csak az audió cd-ket viszi. Felismeri a csatlakoztatott eszközöket (USB, SD card, CD), de nem hajlandó lejátszani. A kijelzőn pedig egy ERROR06 üzenet jelenik meg. Ha esetleg valaki találkozott már hasonlóval, vagy van valami tippje mitől lehet ez ne kíméljen.
Hali!
Egyrész már van topik, ami autórádiók hibáival foglalkozik (
Bővebben: Link), másrészt, ha tisztában vagy vele, hogy most járt le a garija, akkor ezek szerint megvannak a papírja.
Szóval a kezelési utasításban nincs benne a gyakoribb hibaüzenetek leírása, ill. lehetséges okai, valamint elhárításuk?
Helo!
Valóban megvan minden papírja és minden tartozéka is. A kezelési útmutató hátulján vannak bizonyos hibákra utaló feljegyzések, de az említett hiba nincs köztük.
Köszönöm a figyelmeztetést, a javasolt linket már korábban átolvastam, de hasonló jellegű problémát nem találtam, ezért nyitottam ezt a témát.
Valószínűleg akkor ott kellett volna kérdésként felvetni.
A hiba erősen valószínű, hogy kontakttal, vagy meghülyült szoftverrel függ össze, egyik sem egyszerű eset.