Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Komolyan gondolkodom rajta hogy egy kft-vel karöltve áruljam ha majd készen lesz. Csak sajnos mivel életveszélyes kisfeszültség van benne, ezért egy marék vizsgálat és engedély kell hozzá hogy forgalomba hozhassam. Emiatt komoly pénz és befektető kellene...
Nem tudok róla hogy lehetne kapni. De sima alumínium, amit lehet vágatni (sajnos sokat elkérnek érte).
Ja igen, ezt még kifelejtettem:
Egy előzetes és részleges mérés szerint (a segédtápokat és a hálózati rezonáns tápot nem mérve) a táp hatásfoka: Uki= 21,05V és Iki=9,790A esetén 94,73% (Pbe=217,53W, kimenő teljesítmény: 206,07W) 60 percnyi folyamatos üzem után ekkora terhelés esetén a hátulsó nagy hűtőborda közepesen langyos.
Hát ez szörnyű! Milyen ocsmány már a belseje!
A maradék 11W hova tűnik? Hazaküldi neked és azzal világítassz? Amúgy a szokásos minőség! Tőled mást már nem is várunk
Nembeszélve arról, hogy ROHS szabályait is majdan kézben kell tartani.. Nesze nekünk EU..
Viszont KIT formában forgalomba hozhatod. Hi-Pot tesztet meg tudom csinálni . Na ez igen! Nagyon szép lett! Látom az ónozás is profi lett. Már csak az érdekelne, hogy mennyi pénzt és időt öltél bele, mert az nem lehet kevés... Gratula!
Köszönöm!
Nagyon sokat. Az elődjét is beleszámítva kb másfél éve épül. És sajnos pénzt is elég sokat kellett eddig beleölni. Gyűjtöm azokat az alkatrészeket, amik ebben a tápban hunytak el. Már csak ezek önmagukban is elég sokba kerültek.
Ez így van jó kiforrot munkához idő kell meg sok próbálkozás mert akkor mindig egy kicsit fejlesztve lesz és így lesz a legjobb a másik meg hogy minél többet szereled javítod annál jobban ismered a készüléket és egy estleges meghibásodás esetén sokkal gyorsabb lesz a javítása a németek jobban mondva ( elnézést a rossz példáért ) Hitler mondta csináltunk egy nagyszerű ágyút tehát akkor tudunk ennél még jobbat így van ez itt is megcsináljuk az elsőt a másodikat szebbre a harmadikat még jobbra a negyediket.... Tényleg szép munka grat.
Nekem már az elődje is nagyon tetszett, de ez gyönyörű!! Gratulálok!!
Hali
Le a kalappal, nagyon szép munka! :kalap: A kapcsolásaidba még főleg az tetszik, hogy nem használsz bennük AVR-t vagy PIC –et, nekem ez még inkább szimpatikusabbá teszi ezeket! Milyen ónozót használsz? Üdv: Zoltán
Üdv.!
Azért nem használok, mert nem értek hozzájuk. Pedig bárcsak... TN160 kémiai ónozót használok. Üdv.: Attila
Jó is az! (Mármint a PIC és az ónozó is)
Elég komoly! Gratula! De a 2008-tól balra az a folyásnak kinéző valami micsoda? Olyan mintha valami képszerkesztő progival csináltad volna.
Gondolom név vagy valami olyan infó volt ott amiről nem szeretné hogy mindenki tudjon.
Az a soklábú szerintem nem is pic, hanem hét szegmenses kijelzők. A bekötésből gondolom. Csak nem egy óra?
Nálunk sajnos nem lehet kapni kémiai ónozót
Lehet olyat csinálni is, de az egy másik topik.
Sziasztok.
Szeretném megmutatni a majdnem kész erősitőmet. Csináltam már párat, de ez a legszebb ezidáig. Még a hangerő poti és a hangszóró védő hiányzik, de idővel pótolom. És mostvan a próba üzem alatt.
Volt róla már szó? Pontosabban hol? Érdekelne csak lehessen beszerezni a vegyszereket.
Még szerencse, hogy éppen belefért a dobozába. :kalap:
Sziasztok! Végre én is építettem valami elektrós témát. Persze némi googa-ironikus humorral fűszerezve. Remélem tetszeni fog
ui.: Mire nem jó egy munkahely...
Meseszép lett... A szokásos Attila minőség,de egy kérdés.Mennyi idő alatt készült el? :kalap:
Iszonyat komoly kreativitással rendelkezel!! Nekem tetszik!!
Khhm, úgy tudom a dícséreteket nemcsak zsebre vágni hanem megköszönni is illene, de lehet csak én látom így??
Vagy csak megneveltek? |
Bejelentkezés
Hirdetés |