Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   71 / 441
(#) nagy hoho válasza BlueFox hozzászólására (») Feb 4, 2009 /

Helló ! Tudomásom szerint GE a váci úton gyártja a wolfram szálat az izzólámpákba. Ott különböző méretekben van ( volt amikor még ott dolgoztam)
(#) xipehuz válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 4, 2009 /

na ha azok a spirálok elégnek, mondjuk repedés miatt, akkor lesz a wolframpolioxid, az a fehér, esetleg barnás por. Szobahőfokon csak vigyorog
(#) nagy hoho válasza tibiiii00 hozzászólására (») Feb 4, 2009 /

Helló ! Nem biztos ,hogy ragaszkodni kell a tipus számokhoz . Nem tudom mit építesz de TLC 2272 van a RET.hu-n . A másik IC végén a 4 -es szám nem elírás ?
A 6A05 egy 6 amperes dióda, 90SQ045 = 9 amperes Schottky dióda .Az 1n5242 500 mW-os zener dióda ami 2,4-200 volt között bármi lehet. Ha bemész egy elektronikai boltba a két IC kivételével adnak helyettesítő típusokat.
(#) BlueFox válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 4, 2009 /

Szia!

Köszi, megvan a megoldás, heggesztéstechnikai boltba utánanézek akkor

Köszi!

Kelvin
(#) fazksg hozzászólása Feb 7, 2009 /

Sziasztok! A Bács-Kiskun megyeiknek írom le a mai nap pozitív tapasztalatát: Lehet kapni Kecskeméten novál csőfoglalatot!!! Már régóta vadászok ilyet, de csak az eletroncso.hu-n volt (borsos ár, borsos postaköltség). Annyira meglepődtem rajta, hogy 300 Ft-ért vagdosság a Digitálban az emberhez, hogy ezt muszály volt leírnom .
Remélem hasznára válik valakinek...
Üdv: FazksG
(#) plokmi hozzászólása Feb 8, 2009 /

Sziasztok !

TMP82C79P-2 alkatrészt keresem.
TOSHIBA gyártmány DIP40 tokban.

Kintről beszerezhető lenne. De hátha látta valaki nálunk is valahol.

Köszi.

Csak tudnám miért kellett ennek új topikot nyitnod?
-szamóca
(#) bbb hozzászólása Feb 8, 2009 /

sziasztok!

ki tudja hol lehetne kapni üvegszálat, de nem üvegszál paplant/szövetet, hanem olyan szálat, mint a "dizájn" lámpákhoz is használnak? (aminek az egyik végén megvilágítják a szálakat, a másik vége nincs összekötve, és szépen össze-vissza világít a vége)
(#) szidom válasza bbb hozzászólására (») Feb 8, 2009 /

Hello!

Ilyesmire gondolsz?
Bővebben: Link

Valahol láttam méterben is, csak most nem találom(kb8000Ft/m)
(#) szidom válasza bbb hozzászólására (») Feb 8, 2009 /

itt is van!

Bővebben: Link
(#) bbb válasza szidom hozzászólására (») Feb 8, 2009 /

köszi. szép ára van
(#) jakab69 hozzászólása Feb 8, 2009 /

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy délpesten tudtok valahol elektronikai alkatrész boltot (pestszentimre, pestlőrinc, soroksár, erzsébet)?

Előre is köszönöm
(#) Kicsa hozzászólása Feb 9, 2009 /

Sziasztok!
Volna itt egy kis problémám egy potméter beszerzésével kapcsolatban.
Hama SM 516os keverő tolópotméteréről lenne szó,már magát a keverőt sem nagyon találom,nemhogy adatlapot illetve potméter beszerzési forrást.
A potik kikoptak,felújítani nem lehet őket,így maradna az új vételezése,csak sehol nem találok ilyet.
A potia ez van írva : 231F vagy 23IF ,100 kohmos, B-s és sztereo.Teljes hosszúsága 75 mm,a nyelve pedig 20 mm hosszú. Panelba forrasztható típus.Nagyon köszönök minden hozzászólást!
Üdv Kicsa

Poti.jpg

(#) oregtamas0202 válasza Kicsa hozzászólására (») Feb 9, 2009 /

Üdv. Kivezetések száma a poti szélessége-magassága?
(#) Kicsa válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Feb 9, 2009 /

Üdv!
Kivezetések szám 6 db összesen,a kettő szélén. Egyik felén 2 db,másikon 4 db.Magasságot pontosan nem tudok,csak annyit hogy a gombot fogadó tengely 20 mm magas. (a teste kb 6-8 mm lehet).
(#) maTaKee hozzászólása Feb 11, 2009 /

Üdv!
Hűtőbordához szeretnék szerezni valahonnan L-idomot. Esetleg nem tudja valaki, hogy Budapesten hol lehetne kapni? Vagy a "mezei" Vasudvar(d)okban lehet ilyet kapni?
(#) szamóca válasza maTaKee hozzászólására (») Feb 11, 2009 /

A hódos bolt, vagy a Metaloglóbus.
(#) rictc hozzászólása Feb 11, 2009 /

Hello!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol lehet rendelni készre szerelt 8051-es mikrokontrolleres fejlesztőrendszereket?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
(#) Moderátor hozzászólása rictc hozzászólására (») Feb 11, 2009

Egy helyen is elég feltenned a kérdést! Ha valaki tud rá válaszolni, ott is fog. Ha nem, két helyen sem kapsz rá választ!

Fórum Szabályzat! :nezze:
(#) rictc válasza (») Feb 11, 2009 /

Bocsánat.
Csak későn vettem észre, hogy rossz helyre írtam
(#) Moderátor hozzászólása rictc hozzászólására (») Feb 12, 2009

Ilyen esetben tessék egy moderátortól segítséget kérni. Azért vagyunk. (A lapozó nyilak felett bekeretezett "?" ikon.)
(#) Alkotó hozzászólása Feb 12, 2009 /

BCY87 és BCY89 típusú "iker" tranzisztorokat keresek. Mindkettőből 2-2 db kellene.
Ötleteket várok hogy esetleg boltban valahol, vagy inkább otthon valakinek a fiókban hátha van.

Előre is köszönöm
Alkotó
(#) nagy hoho válasza tibiiii00 hozzászólására (») Feb 12, 2009 /

Helló tibiiii00!
Nem használható amit írtam ? Legalább annyit , hogy kösz !
(#) Doncso hozzászólása Feb 14, 2009 /

Sziasztok, a Thököly út közelében pesten 14ker közelében van esetleg valami elektronikai bolt? Tud valaki valami ilyesmiről?
Üdv.
(#) Norberto válasza Doncso hozzászólására (») Feb 14, 2009 /

Onnan 6 pernyi út trolival + utána 1 megálló villamossal (vagy gyalog) és máris a Lomex-nél találhatod magad.
(#) Doncso válasza Norberto hozzászólására (») Feb 14, 2009 /

Köszönöm, meg is van.
(#) nagy hoho hozzászólása Feb 14, 2009 /

Helló !
A segítségeteket kérem ! Olyan üzletet keresek ahol litze huzalt lehet kapni 50 métert. Tehát nem kell meg vennem 25 kg -ot. Néztem :HAM bazár,Villért, rádió amatőr oldalak ,érdeklődtem Németországban ott legyártanák ha 30 tonnát rendelnék, és természetesen gugol a barátomat is néztem. Kérem ha tudtok segítsetek kb 2 hónapja keresem ! Már hirdettem a HE-n is
Köszönöm !
(#) HA3GX hozzászólása Feb 16, 2009 /

Sziasztok!

Elhatároztam, hogy építek egy "Pixie 2" CW adót ill. vevőt. A problémám, hogy nem kapható egész siófokon a következő 2 féle Quartz.
7.040 Mhz
3.579 Mhz
Akinek van "feles" vagy tudja, honnan lehet olcsón szerezni az legyen szives segíteni. Köszönöm!
(#) pisti89 hozzászólása Feb 16, 2009 /

hello mindenki
segítségeteket szeretném kérni pár alkatrész beszerzéséhez.
ADS931/SO A/Dkonverter
DMF5008N 128x128as kijelző
aki tud segítsen hol és mennyiért tudom ezeket beszerezni.
Választ légyszives privibe küldd már el.
köszönöm
(#) petya100 hozzászólása Feb 17, 2009 /

Sziasztok! Nem tud valaki Kecskeméten egy elektronikai boltot?
előre is kösz
(#) zolika60 válasza petya100 hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Bővebben: Link :google:
Következő: »»   71 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem