Fórum témák
» Több friss téma |
Helló ! Tudomásom szerint GE a váci úton gyártja a wolfram szálat az izzólámpákba. Ott különböző méretekben van ( volt amikor még ott dolgoztam)
na ha azok a spirálok elégnek, mondjuk repedés miatt, akkor lesz a wolframpolioxid, az a fehér, esetleg barnás por. Szobahőfokon csak vigyorog
Helló ! Nem biztos ,hogy ragaszkodni kell a tipus számokhoz . Nem tudom mit építesz de TLC 2272 van a RET.hu-n . A másik IC végén a 4 -es szám nem elírás ?
A 6A05 egy 6 amperes dióda, 90SQ045 = 9 amperes Schottky dióda .Az 1n5242 500 mW-os zener dióda ami 2,4-200 volt között bármi lehet. Ha bemész egy elektronikai boltba a két IC kivételével adnak helyettesítő típusokat.
Szia!
Köszi, megvan a megoldás, heggesztéstechnikai boltba utánanézek akkor Köszi! Kelvin
Sziasztok! A Bács-Kiskun megyeiknek írom le a mai nap pozitív tapasztalatát: Lehet kapni Kecskeméten novál csőfoglalatot!!! Már régóta vadászok ilyet, de csak az eletroncso.hu-n volt (borsos ár, borsos postaköltség). Annyira meglepődtem rajta, hogy 300 Ft-ért vagdosság a Digitálban az emberhez, hogy ezt muszály volt leírnom .
Remélem hasznára válik valakinek... Üdv: FazksG
Sziasztok !
TMP82C79P-2 alkatrészt keresem. TOSHIBA gyártmány DIP40 tokban. Kintről beszerezhető lenne. De hátha látta valaki nálunk is valahol. Köszi. Csak tudnám miért kellett ennek új topikot nyitnod? -szamóca
sziasztok!
ki tudja hol lehetne kapni üvegszálat, de nem üvegszál paplant/szövetet, hanem olyan szálat, mint a "dizájn" lámpákhoz is használnak? (aminek az egyik végén megvilágítják a szálakat, a másik vége nincs összekötve, és szépen össze-vissza világít a vége)
Hello!
Ilyesmire gondolsz? Bővebben: Link Valahol láttam méterben is, csak most nem találom(kb8000Ft/m)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy délpesten tudtok valahol elektronikai alkatrész boltot (pestszentimre, pestlőrinc, soroksár, erzsébet)? Előre is köszönöm
Sziasztok!
Volna itt egy kis problémám egy potméter beszerzésével kapcsolatban. Hama SM 516os keverő tolópotméteréről lenne szó,már magát a keverőt sem nagyon találom,nemhogy adatlapot illetve potméter beszerzési forrást. A potik kikoptak,felújítani nem lehet őket,így maradna az új vételezése,csak sehol nem találok ilyet. A potia ez van írva : 231F vagy 23IF ,100 kohmos, B-s és sztereo.Teljes hosszúsága 75 mm,a nyelve pedig 20 mm hosszú. Panelba forrasztható típus.Nagyon köszönök minden hozzászólást! Üdv Kicsa
Üdv. Kivezetések száma a poti szélessége-magassága?
Üdv!
Kivezetések szám 6 db összesen,a kettő szélén. Egyik felén 2 db,másikon 4 db.Magasságot pontosan nem tudok,csak annyit hogy a gombot fogadó tengely 20 mm magas. (a teste kb 6-8 mm lehet).
Üdv!
Hűtőbordához szeretnék szerezni valahonnan L-idomot. Esetleg nem tudja valaki, hogy Budapesten hol lehetne kapni? Vagy a "mezei" Vasudvar(d)okban lehet ilyet kapni?
Hello!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol lehet rendelni készre szerelt 8051-es mikrokontrolleres fejlesztőrendszereket? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Egy helyen is elég feltenned a kérdést! Ha valaki tud rá válaszolni, ott is fog. Ha nem, két helyen sem kapsz rá választ!
Fórum Szabályzat! :nezze:
Ilyen esetben tessék egy moderátortól segítséget kérni. Azért vagyunk. (A lapozó nyilak felett bekeretezett "?" ikon.)
BCY87 és BCY89 típusú "iker" tranzisztorokat keresek. Mindkettőből 2-2 db kellene.
Ötleteket várok hogy esetleg boltban valahol, vagy inkább otthon valakinek a fiókban hátha van. Előre is köszönöm Alkotó
Helló tibiiii00!
Nem használható amit írtam ? Legalább annyit , hogy kösz !
Sziasztok, a Thököly út közelében pesten 14ker közelében van esetleg valami elektronikai bolt? Tud valaki valami ilyesmiről?
Üdv.
Onnan 6 pernyi út trolival + utána 1 megálló villamossal (vagy gyalog) és máris a Lomex-nél találhatod magad.
Helló !
A segítségeteket kérem ! Olyan üzletet keresek ahol litze huzalt lehet kapni 50 métert. Tehát nem kell meg vennem 25 kg -ot. Néztem :HAM bazár,Villért, rádió amatőr oldalak ,érdeklődtem Németországban ott legyártanák ha 30 tonnát rendelnék, és természetesen gugol a barátomat is néztem. Kérem ha tudtok segítsetek kb 2 hónapja keresem ! Már hirdettem a HE-n is Köszönöm !
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy építek egy "Pixie 2" CW adót ill. vevőt. A problémám, hogy nem kapható egész siófokon a következő 2 féle Quartz. 7.040 Mhz 3.579 Mhz Akinek van "feles" vagy tudja, honnan lehet olcsón szerezni az legyen szives segíteni. Köszönöm!
hello mindenki
segítségeteket szeretném kérni pár alkatrész beszerzéséhez. ADS931/SO A/Dkonverter DMF5008N 128x128as kijelző aki tud segítsen hol és mennyiért tudom ezeket beszerezni. Választ légyszives privibe küldd már el. köszönöm
Sziasztok! Nem tud valaki Kecskeméten egy elektronikai boltot?
előre is kösz
Bővebben: Link :google:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |