Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Akkor csak azt ami a GU-32 mellett van!
üdv: Müszi
Oh..hát először is nagyon köszönöm! Ötletes,a Második 6SL7 nagy bemenő ellenállása nem terheli az előző fokozatot.
Cserébe teszek fel végfok rajzokat.
Szívesen , felírtam a rajzra 1-2 feszültséget és a várható kimeneti szintet .
Ide is elegendőek a fél vattos ellenállások,vagy van kirívó eset?
Kicsit több fogyasztással számolj , kb + 4 mA oldalanként .
Rendben, a táp szerintem külön lesz,hacsak nem tudok valami hatásos árnyékolást alkalmazni.Egyébként a tápegységeket a félvezetős áramkreimnél is mindíg túlméretezem.
Sziasztok! Ma a szomszédtól kaptam egy doboz csövet. -2-ről lekopott a felirat. Teszek fel képeket.
Mutattam már a Ks csöveimet ?
Íme:
Na, átmegyek már a szomszédhoz....
Ha azt mondod, hogy Te is a szomszédtól kaptad...
Ha már RIAA-ról van szó megnéznétek ezt a rajzot, hogy van-e benne valami kifogásolni való?
Egyébként ez a megoldás milyen? Érdemes foglalkozni vele? CHZ!-Amit módosítottál abba akkor végül is 3db 6H8C megfelel? Köszönöm előre is!
Nem kapcsoltad be a gondolatátvivő kézi készüléket!
Sziasztok! A PCL86, PCL85-nek hányas lábára kell adni a fűtést? És az ECL86-nak váltóáramú fűtés kell?
Ebből mindent meg tudsz.
Köszi! Az f és f az filaments (tehát fűtés) ugye?
Nem, nálam csak
úgy jönnek a csövek a mérhetetlen kupiból évek óta tervezem, hogy áttekinthető állapotokat érjek el, de ha valamit találok leküzdhetetlen buherálhatnékom támad, amitől aztán még nagyobb lesz a rendetlenség.
Szerintem ez a Hiraga nagyon jó darab, jobb a másiknál és pláne érdemes foglalkozni vele.
Köszi!
Még egy kicsit odébb van, hogy megépítsem, de ha látok hozzávalót akkor azokat begyűjtöm. Ha valakit érdekel itt van még a táp is hozzá/csöves/
MP3maker: van neked csöves erősítőd? Ha van, akkor tudod, miért a 900. oldal, ha nincs GYORSAN keress egy régi TV-t, és hajrá! Én most akarok építeni. Van csövem is. Csak kimenő meg alkatrészek kellenek. Ráadtam a fűtőfeszt. Szép lesz ha majd össze lesz rakva.
Idézet: „A hálózati 230 V csúcsfeszültsége 324 V (230*gyök2)a valós nullához képest, mert a hálózat asszimetrikusan van meghajtva (0-ához képest 0-ától +324 V-ig váltakozik színuszfüggvény szerint, nem 0-tól +-162V-ig.” Ez így nem igaz. Gondolj ennek utána. |
Bejelentkezés
Hirdetés |